Zbójini Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 beka napisał(a):Gimel juz w nowym domu :) krótka piłka. a gdzie?:eviltong: Quote
Jo37 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Super ,że ma dom . Uroda jest jednak najważniejsza w życiu . Quote
beka Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 W Kobyłce pod Warszawa, kontakt od Czarnej Andy :) Quote
malagos Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Miraska, nie rezygnuj, poszukaj innego psa na dogo, tyle nieszczęsników jest w potrzebie! :modla: Quote
Zbójini Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 beka napisał(a):W Kobyłce pod Warszawa, kontakt od Czarnej Andy :) A co z tymi Markami sprawdziłyście? miraska złóz wątek w "dam dom" powrzucamy Ci masę owczarków. Na pewno któregoś wybierzesz. Jak założysz do podrzuć tu linka. Quote
idusiek Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 dawać niepotrzebne domki dla owczarków bo w Ostrowi ich od groma :-( beka- poszło jak z bicza strzelil - gratulacje dla Was obu :multi: a dla Gimela całuski ;) Quote
Zbójini Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 przed chwilą natknąłem się na taki dramat , przepraszam za offa:shake: http://www.dogomania.pl/forum/f28/dramat-onka-potrzebne-pieniazki-na-leczenie-pomocy-139665/ Quote
mysza 1 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Ale super wieści, jak weszłam na wątek to piękny już w nowym domu. Ale młody i śliczny, nic dziwnego;) Quote
beka Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='Zbójini']A co z tymi Markami sprawdziłyście? (quote] Pan chce psa, ma innego mixa onka i amstafa z tego co mówił łgodnego - Akord odpada. Chciałam dać wysterylizowaną sukę, ale nie chciał "okaleczonej" - Dla łagodnego psa z rozmowy dom jest ok. Ida wyślę ci nr na pw. Quote
beka Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Szęście Gimela trwało 3 dni. No niestety skaczecze w zabawie i dzieci się boją. Szukamy domu bez małych dzieci!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Zbójini Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 beka napisał(a):Szęście Gimela trwało 3 dni. No niestety skaczecze w zabawie i dzieci się boją. Szukamy domu bez małych dzieci!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy Ci ludzie mają chociaż po dwa zwoje w mózgu? Jak młody Onek ma nie skakać? Quote
beka Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Zbójini napisał(a):Czy Ci ludzie mają chociaż po dwa zwoje w mózgu? Jak młody Onek ma nie skakać? ICzarna Anda była u nich z Maszą. Dzieci widziały psa, podobał się i wszystko bylo ok. A tu taka niespodzianka :(. I to ludzie którzy w przeszłości mieli owczarka.... No nic trzeba się skupić na szukaniu odpowiedzailnego domu. Quote
Zbójini Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Dokładnie ale ueażam że niekoneicznie bez dzieci bo tu nie dzieci sa problemem tylko dorośli:angryy:. Może popracujecie jednak nad tym domkiem w Markach? Jak nie ten pies to może jakiś inny np z Boguszyc? Quote
megii1 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Beka, to Ty masz znowu dwa piękne owczarki do oddania - sytuacja u Ciebie tak szybko się ostatnio zmienia że ja już nie wiem jakie psiaki mam reklamować w pracy;) A p. Agnieszka definitywnie odpadła w kwestii szczeniaka? - ona nie ma dzieci, narzeczonego, kota ani nikogo komu szczeniak mógłby "zagrażać":lol: Quote
beka Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 p. Joanna jest z nia umówiona w tygodniu ;) Quote
mortikia Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Witajcie. Domek, o którym pisałam nadal chce adoptować tego pieska. Dałam im już numer do Joanny i dziś będą dzwonić, żeby się umówić. Mam nadzieję, że ta adopcja dojdzie do skutku :multi: Dom jest sprawdzony i go polecam, zobowiązuję się do wizyt po adopcji ;) Quote
Cieplutkaa. Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Tengusia napisał(a):alez on jest piekny :loveu::loveu::loveu: Zgadzam się.! Cudownyyy.! :loveu: Quote
Zbójini Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 przepraszam za offa. jest ktoś z Warszawy do pomocy? http://www.dogomania.pl/forum/f28/tulajacy-sie-onek-po-wawie-pomocy-140088/#post12467140 Quote
rita60 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 beka jakie sa losy tego przystojniaczka,moze miałabym dobry domek:roll:gdzie on teraz przebywa ? Quote
*Gajowa* Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ten piękny DONek nie ma szczęścia :shake: Wiem tylko, że został potrącony przez samochód w DS i łapka znów wymaga pilnego leczenia. Beka na pewno napisze więcej . Będzie potrzebna pomoc finansowa ! Quote
paros Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 *Gajowa* napisał(a):Ten piękny DONek nie ma szczęścia :shake: Wiem tylko, że został potrącony przez samochód w DS i łapka znów wymaga pilnego leczenia. Beka na pewno napisze więcej . Będzie potrzebna pomoc finansowa ! Ten piękny maluszek nie ma szczęścia :-(:-( Miał szczęście w nieszczęściu, że ta łapka nie ucierpiała :roll: Quote
Recommended Posts