Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Normalny pulpecik się z Pakusia zrobił:evil_lol::loveu:To już całkiem inny psiaczek:lol:
Moja Kumka też wyjada siostrze i mamie jak się odwróce, cały czas muszę pilnować:razz:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Pipi']Meksykany, jak tak dalej pójdzie będą jak niteczki :evil_lol:.Pakuś jest nie do poznania.Gdyby był jakiś konkurs na metamorfozy,Pakuś jednogłośnie zająłby pierwsze miejsce :multi:.Coronaaj,jesteś wspaniałą,kochaną ciocią.Tak powinien żyć każdy pies na świecie.Pozdrawiam sedrecznie Irka :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Irenko ja Tobie nigdy nie dorownam....z Twoim dobrym sercem i klopotami z ludzmi...wejdz na watek pudliszonow w potrzebie bo moj banerek pudliszonow nie dziala od wvczoraj jak ekspert podlinkowal banerek Pakusia...

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/177924-Pudelki-i-pudelkowate-w-potrzebie-Szukamy-dt-ds-potrzebujemy-funduszy-pomA-A-cie?p=13956822#post13956822[/URL]

Posted

[quote name='coronaaj']Irenko ja Tobie nigdy nie dorownam....z Twoim dobrym sercem i klopotami z ludzmi...wejdz na watek pudliszonow w potrzebie bo moj banerek pudliszonow nie dziala od wvczoraj jak ekspert podlinkowal banerek Pakusia...
[/QUOTE]

Coronaaj Tobie Pakuś zamiast pudelsów wskakuje z banerka:crazyeye::evil_lol:

Posted

[quote name='Energy']

Coronaaj Tobie Pakuś zamiast pudelsów wskakuje z banerka:crazyeye::evil_lol:[/QUOTE]

wiem kochana ale taki jeden ekspert wczoraj linkowal Pakusia i tak mi zrobil musze poprawic ale nie mam czasu, kudlacze nie podlinkowane a byly...zabije go ale nie mam jak go dzisiaj dorwac...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

przypadkiem weszłam na wątek, patrzę i widzę jakiegoś psa, ale nie poznałam, że to Pakuś :) :oops:
tytuł wątku nieaktualny - teraz jest pewnie z 6kg a nie 1,5kg :diabloti:

Posted

[quote name='Ank@']przypadkiem weszłam na wątek, patrzę i widzę jakiegoś psa, ale nie poznałam, że to Pakuś :) :oops:
tytuł wątku nieaktualny - teraz jest pewnie z 6kg a nie 1,5kg :diabloti:[/QUOTE]

Masz racje, teraz no moze nie 6kg ale okolo 4.5kg to moze, nawet go nie waze ale jest na limitowanych kaloriach.
Jestesmy w Toruniu u kuzyna z kurduplami i Pakusiem...

Posted

[quote name='emilak']przepraszam za off'a: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/179532-KAE-sek-URATOWANY-juA-w-hotelu-ale-brakuje-300-zA-deklaracji-POMOCY[/URL][/QUOTE]

Nie przepraszaj, offuj jak wroce to wejde na watek....zeby na tapecie...troche drogo .

Posted

[quote name='wtatara']Alicja a tutaj podaję link do wątku mojej galerii- zapraszam
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/179031-Tabi-Pixi-inne-moje-kochane-zwierzAE-ta?p=14106613#post14106613[/URL][/QUOTE]

Juz weszlam, kapitalne....ten internet tutaj taki wolny, ze dostaje krecka....u mnie podobnie...jak z Tabi i Pixi...
Borrego w nocy rzucil sie na Pakusia...musialam ratowac...za to wczoraj do Pakusia na fotel wskoczyl Bully , Pakus warczal dupkami sie stykaly..no Bullego tyleczek na Pakusiu ale nic sie nie dzialo, ja z przodu na fotelu...wiec niewygodnie....

Posted

[quote name='Ank@']przypadkiem weszłam na wątek, patrzę i widzę jakiegoś psa, ale nie poznałam, że to Pakuś :) :oops:
tytuł wątku nieaktualny - teraz jest pewnie z 6kg a nie 1,5kg :diabloti:[/QUOTE]

noo masz rację :megagrin:

Posted

[quote name='coronaaj']Moze go Asiorek umiesci na Metamorfozach....zdjecia wczorajsze , fotografa tez chcial grysc, a to chlop wielki...numer Mariusz z Fundacji boi sie Pakusia ale zdjecia robil ...jak mam go odchudzic, dozuje zarcie ale z tym ciezko, zrzera meksykanom jak sie odwroce..[/QUOTE]

Ja dawałam karmę Light (z Magnussona) - mój pulpet zrzucił sadełko szybciutko

Posted

[SIZE=3][COLOR=Indigo][B][COLOR=DarkRed][COLOR=RoyalBlue][COLOR=Navy]Kochani Dogomaniacy,[/COLOR] Serdecznie zapraszamy na bazarek dla [U]Kundelkowej Skarbonki![/U]
Na pewno o niej słyszeliście, robi wiele dobrego, bądzcie hojni dla potrzebujących kundelków!![/COLOR] [/COLOR]:cool2:
[/B][/COLOR][/SIZE][B][SIZE=5][COLOR=red][URL="http://www.dogomania.pl/threads/179836-PrzyozdA-b-mieszkanie-na-wiosnAE-dla-kundelkA-w-Do-27-02-2010-r-do-godz-22-giej"]http://www.dogomania.pl/threads/1798...o-godz-22-giej[/URL] [/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=3][COLOR=Indigo][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Asior']Ania, zmień tytuł na Pako baryłeczka leci do hameryki :)[/QUOTE]

Baryleczka Pakus leci do Hameryki 29 marca, podalam takie male 3kg...ma teraz 4.40kg...Pakus potwierdzony w Locie, a Meksykany jeszcze nie....a maja juz wykupione bilety...Pakusiowi wykupimy w W-wie...160USD...
Torba musi miec wymiary 40 30 20 cm, nie wiem w ktora sie zmiesci...

Posted

[quote name='Asior']sie go nogą upchnie :D[/QUOTE]

Nie trzeba bedzie go upychac...Pakus schudl...ma 4.3kg....Pakus zaliczyl wizyte u chirurga co robi RTG...no musial miec "malego glupiego Jasia" bo by wet nie wyrobil...mamy zdjecia...serce w porzadku (nie jest powiekszone??/), kregoslup nie ma zwyrodnien...stawy OK ale od czasu do czasu ma miec 2 tyg kuracje Arthroflexu (wszystkie 3)...

Borrego ma lekko powiekszone serce , kregoslup OK z malymi zmianami, ale zle stawy kolanowe..bedzie mial operacje w lecie lub pozniej, najpierw jedno kolanko...Bully gryzie bo ma zmiany , zwyrodnienie kregoslupa i moze od czasu do czasu bolec jak go sie glaszcze...kolana dobre, serce tez...Bully bedzie konczyl 12 lat pod koniec maja 2010...wiec to z racji wieku ale aktywny jak szczeniak....

Posted

[quote name='dana']Pakuś po prostu się ceni, nie będzie się dawał oglądać, a co ;)
Biedny Pakuś, ale żeby aż głupiego Jasia, dla takiego małego Pakusia :evil_lol:
Alu, dawno Cię już nie widziałam, gdzie się podziewałaś ? :loveu:[/QUOTE]

Jestem dalej w Toruniu..zeby, zapalenie gardla...chore uszki u kurdupli, brzuszek Pakusia..lepiej nie mowic..wracamy w poniedzialek do domku w W-wie...
Podaje link do Facebook mojej Bibi (szczeniak z parvo) teraz nazywa sie Curie (wymawiaja Kiri)

[URL]http://www.facebook.com/album.php?aid=5491&id=100000501378632[/URL]

urosla niesamowicie..

• 1 month later...