__Lara Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 maciaszek napisał(a):Suczynka wciąż w schronisku. A jak się miewa maciaszku? w miarę dobrze? Quote
maciaszek Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Nie widziałam jej ostatnio. Ale z tego, co pamiętam to ona w boksie sobie dobrze radziła. Quote
__Lara Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 maciaszek napisał(a):Nie widziałam jej ostatnio. Ale z tego, co pamiętam to ona w boksie sobie dobrze radziła. Tyle dobrze... Quote
Jasza Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Dzisiaj Maciaszek jedzie do schroniska, może będzie miała dobre wiadomości o Torze! Quote
maciaszek Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Byłam w schronisku, ale było tyle roboty bieżącej, że nawet nie wchodziłam między boksy... Quote
Jasza Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 A ja Torę widziałam jak byłam po Zuzię w sobotę. Obszczekała mnie maleńka, ale słodka jest i bardzo próbuje zwrócić na siebie uwagę... Słodka malizna... Quote
__Lara Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Jasza napisał(a):A ja Torę widziałam jak byłam po Zuzię w sobotę. Obszczekała mnie maleńka, ale słodka jest i bardzo próbuje zwrócić na siebie uwagę... Słodka malizna... :-( Jaszo, przyjdź do nas na akcję w SCC w ten weekend! Quote
aldira Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 śliczna psinka:loveu::loveu::loveu::loveu: czy coś wiadomo o domku dla niej?:shake::shake::shake: Quote
__Lara Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 aldira napisał(a):śliczna psinka:loveu::loveu::loveu::loveu: czy coś wiadomo o domku dla niej?:shake::shake::shake: Ani słychu ani widu :( :shake: Quote
Jasza Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Nie ma domku, a to dziwne, bo Torcia jest piękna, w rzeczywistości ma pyszczek jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach, poza tym jest całkiem młodziutka jeszcze... Laro, w sobotę mój tata ma urodziny. Właściwie to urodziny mają też: mój brat, jego żona, ich syn i mój mąż... I jedziemy z tej okazji na wyprawę w góry. Z Reksiem oczywiście! :lol: Quote
__Lara Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 [quote name='Jasza'] Laro, w sobotę mój tata ma urodziny. Właściwie to urodziny mają też: mój brat, jego żona, ich syn i mój mąż... I jedziemy z tej okazji na wyprawę w góry. Z Reksiem oczywiście! :lol: Rozumiem, taka rodzinna wyprawa ;) Quote
__Lara Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi: hop Quote
Recommended Posts