__Lara Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Mała sunia, zestresowana pobytem w schronisku. Troszkę obszczekuje przechodzących, ale w bliższym kontakcie się uspokaja. W schronisku od 21.02.09. Ma 1 rok i 3 miesiące. adopcja - adopcje - psy - 230/09 - Schronisko Dla Zwierząt Katowice [FONT=Times New Roman]Tora[/FONT] [FONT=Times New Roman]Widziałeś kiedyś schronisko?[/FONT] [FONT=Times New Roman]Rząd betonowych boksów i klatek…[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wszechogarniający smutek płynący z tak wielu małych i większych psich serc…[/FONT] [FONT=Times New Roman]W takim miejscu , porzucona i zapomniana, czeka niewielka, młodziutka suczka[/FONT] [FONT=Times New Roman]w śmieszne łatki…[/FONT] [FONT=Times New Roman]Tak bardzo pragnie zwrócić na siebie uwagę![/FONT] [FONT=Times New Roman]Do niedawna nie miała nawet imienia, tylko numer….[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wolontariusze nazwali ją ToRA..[/FONT] [FONT=Times New Roman]Czeka..[/FONT] [FONT=Times New Roman]..na człowieka, który nie przejdzie obok niej obojętnie, [/FONT] [FONT=Times New Roman]na człowieka, który spojrzy w jej smutne oczy, [/FONT] [FONT=Times New Roman]na człowieka, który zatrzyma się chociaż na chwilę…[/FONT] [FONT=Times New Roman]a może nawet na człowieka,[/FONT] [FONT=Times New Roman]który zobaczy ją i powie: [/FONT] [FONT=Times New Roman]”Chodź ze mną!”[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ma dopiero rok, czy resztę życia musi spędzić[/FONT] [FONT=Times New Roman]w miejscu zapomnianym przez wszystkich?[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jeżeli możesz jej pomóc, zadzwoń do wolontariuszki: [/FONT] [FONT=Times New Roman]Ola 506 493 005[/FONT] [FONT=Times New Roman]Lub napisz :[/FONT] [FONT=Times New Roman][email protected][/FONT] Ogłoszenia: Tora ma ogłoszenia na: cafeanimal.pl alegratka.pl pajęczyna gumtree.katowice rozgłos.net e-zwierzak katowiczak ojej.pl ogłoszeniamax.com.pl allegro marketeo slaskieogloszenia.pl www.pupil.fr.pl hiperogloszenia nasipupile Quote
MartynaP Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 taka młoda sunia-troche ogłoszen trzeba moze ktos ja wypatrzy :shake: Quote
__Lara Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 MartynaP napisał(a):taka młoda sunia-troche ogłoszen trzeba moze ktos ja wypatrzy :shake: Cioteczki, pomóżcie w ogłoszeniach... Quote
MartynaP Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 ja tez sie postaram o ogloszenia ale narazie nie obiecuje kiedy bo czasowo cienko :shake: Quote
__Lara Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Dziękuję cioteczki za pomoc w ogłoszeniach :loveu: Quote
Jasza Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Będą ogłoszenia... Dziś jamniczka i Maja Jutro biało-czarna sunia, W śodę Ty psinko... Po kolei Was wszystkich poogłaszam... Quote
Jasza Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Czekamy na propozycję imienia! Lepiej ją ogłaszać z imieniem, nie będzie taka anonimowa i szybciej sie wkradnie do czyjejś pamięci! (A jak do pamięci, to i do serca...) Quote
__Lara Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Jasza napisał(a):Czekamy na propozycję imienia! Lepiej ją ogłaszać z imieniem, nie będzie taka anonimowa i szybciej sie wkradnie do czyjejś pamięci! (A jak do pamięci, to i do serca...) Jaszo, wszystkie pieski - biedy z Katowic ponazywałam na tym zbiorczym allegro :) ale jak coś się nie podoba to pisz :) mogę zmienić :) Podnoszę malutką! Quote
Jasza Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 My też podnosimy, muszę zajrzec w końcu na te allegro...:oops: Quote
Jasza Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [FONT=Times New Roman]Tara[/FONT] [FONT=Times New Roman]Widziałeś kiedyś schronisko?[/FONT] [FONT=Times New Roman]Rząd betonowych boksów i klatek…[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wszechogarniający smutek płynący z tak wielu małych i większych psich serc…[/FONT] [FONT=Times New Roman]W takim miejscu , porzucona i zapomniana, czeka niewielka, młodziutka suczka[/FONT] [FONT=Times New Roman]w śmieszne łatki…[/FONT] [FONT=Times New Roman]Tak bardzo pragnie zwrócić na siebie uwagę![/FONT] [FONT=Times New Roman]Do niedawna nie miała nawet imienia, tylko numer….[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wolontariusze nazwali ją TARA..[/FONT] [FONT=Times New Roman]Czeka..[/FONT] [FONT=Times New Roman]..na człowieka, który nie przejdzie obok niej obojętnie, [/FONT] [FONT=Times New Roman]na człowieka, który spojrzy w jej smutne oczy, [/FONT] [FONT=Times New Roman]na człowieka, który zatrzyma się chociaż na chwilę…[/FONT] [FONT=Times New Roman]a może nawet na człowieka,[/FONT] [FONT=Times New Roman] który zobaczy ją i powie: [/FONT] [FONT=Times New Roman] ”Chodź ze mną!”[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ma dopiero rok, czy resztę życia musi spędzić[/FONT] [FONT=Times New Roman]w miejscu zapomnianym przez wszystkich?[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jeżeli możesz jej pomóc, zadzwoń do wolontariuszki: [/FONT] [FONT=Times New Roman]Ola 506 493 005[/FONT] [FONT=Times New Roman]Lub napisz :[/FONT] [FONT=Times New Roman][email protected][/FONT] Jeżeli ktoś może wymyślić coś fajniejszego to napiszcie, powklejam, bo na razie takie coś mi wyszło..(jestem w pracy, i tak między fakturami...) Jutro ogłaszam Tarę, Maksia i Blacky.. A ty sie trzymaj łatko... Quote
__Lara Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Jaszo, ja chyba ją Tora nazwałam ;) ja coś spróbuję ewentualnie wymiślić wieczorem, jakiś inny tekścik :) Ale ten jest bardzo ładny Jaszo :) Quote
Jasza Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Boże, a ja ją raz Tora, raz Tara, wszystko mi się miesza...:oops: Tora - znam jedną małą Torcię, koleżankę mojego futrzaka, teraz mi się już nie pomyli... Tora w każdym razie ma na razie ogłoszenie na cafeanimal.pl Dziś reszta... Potem dopiszę gdzie mała ma ogłoszenia.. Quote
Jasza Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Tora ma ogłoszenia na: cafeanimal.pl alegratka.pl pajęczyna gumtree.katowice rozgłos.net e-zwierzak katowiczak ojej.pl ogłoszeniamax.com.pl Taka młodziutka, może ją ktoś wypatrzy... Quote
__Lara Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Jasza napisał(a):Tora ma ogłoszenia na: cafeanimal.pl alegratka.pl pajęczyna gumtree.katowice rozgłos.net e-zwierzak katowiczak ojej.pl ogłoszeniamax.com.pl Taka młodziutka, może ją ktoś wypatrzy... Dziękujemy :loveu: Quote
Recommended Posts