Alicja Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='dealer']dzien dobry:) przyszlam z kolega:diabloti: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images20.fotosik.pl/325/e0c571ab1cf67909.jpg[/IMG][/URL][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi::multi::multi:bociuś bociuś ...bocianek:eviltong: cze waszeczko:loveu::loveu::loveu: [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
malawaszka Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='Doginka']Nie tak szybko - dajmy im jeszcze pożyć:diabloti: [/quote] no doobraaa :evil_lol: [quote name='paula_z'] Bo jeszcze byś się obraziła :eviltong: [/quote] uhm to ni takie proste :evil_lol: [quote name='Vectra']ooooo stary wilk jak się zbudzi i nie będzie dżemał to to będzie sex :diabloti:[/quote] a będzie :diabloti: [quote name='HankaRupczewska'][CENTER]A Ty skąd znałas moją ukochaną piosenkę poetycką ? [/CENTER] [CENTER]:loveu::loveu::loveu:[/CENTER] [CENTER]I skad znałaś ICH - Starszczych Panów ?????[/CENTER] [CENTER]I za to Cię kocham właśnie [/CENTER] [/quote] a znałam i już :loveu::p a skąd to nie wiem - po prostu znam :cool1: [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]...............znowu tutaj jeeeeeeeeeeeeeeeeeeesteeeeeeeeem[/B][/COLOR][/quote] wiiitajjj :razz: [quote name='Pysia']Wstawaj kobieto !!! Do pracy!! Bo masz niewiele czasu ;) Bociany są coraz bliżej [/quote] no własnie nie śpie dniami i nocami - mus sie przygotować na walke z bocianami :diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]weszko... czy Twój men sam bedzie tak romantycznie gacie ściągał czy luna mu pomoże ?? :diabloti: no wiesz.... w razie ataków tych boćków...[/B][/COLOR][/FONT][/quote] podejrzewam, że Luna będzie jak zawsze chętna do pomocy :diabloti::mad: PASZłY MI WON Z TYMI BOCIANAMI!!! :stop::-x:evil::2gunfire::snipersm: FSTRęTNE WRONY!!! chcecie sie mnie pozbyć z dogo to powiedzcie, a nie jakieś mi tu wróżby czynią jędze :angryy: sie nie boję - założyłam parasol antybocianowy :diabloti: Quote
Alicja Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Parasol antybocianowy:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Pysia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Niejedna miała a bociek i tak sobie poradził :diabloti: Nie przejmuj się ;) Jakby co to w piątki wieczorem masz nianie :evil_lol: Quote
beria Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='malawaszka'] hihihi o tym też juz wie :p coś kiepskie te Wasze tematy do rozmów - wsio już przerabiałam :niewiem: dawać dalej :razz:[/QUOTE] Oj, to proste - jeśli wiesz, co Go interesuje, zapytaj o to i pozwól się wygadać :p Faceci, to bardzo gadatliwe stworzenia i lubią mieć zainteresowanych słuchaczy. Gdy taka istota gada, musisz udawać, że słuchasz, patrzeć w oczy, kiwać głową i potakiwać, od czasu do czasu można powiedzieć "naprawdę?", "masz zupełną rację", a w tym czasie możesz spokojnie przemyśleć, jaki komplet bielizny ubierzesz na wieczór i jakim lakierem pomalujesz paznokcie :evil_lol: Będzie zachwycony :loveu: Okażesz się np. pierwszą kobietą, która podziela jego pasję łowienia pstrągów na sztuczną muchę :multi: On to doceni :p To ważne, aby w samcu nie zabijać zainteresowań, bo będzie truł i marudził ciągle w domu :razz: A tak, to on na rybki, a Ty na pierdoły do kumpeli, albo na dogo :evil_lol: Mój kocha piłkę nożną, z utęsknieniem czekam na Mistrzostwa Europy 2012 :p Quote
beria Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Vectra']Gosiu jesteś genialna :diabloti:[/QUOTE] Przeze mnie przemawia doświadczenie - kilkanaście lat życia z Dżordżiem :diabloti: I jeszcze się nie rozwiodłam :eviltong: Quote
Vectra Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='beria']Przeze mnie przemawia doświadczenie - kilkanaście lat życia z Dżordżiem :diabloti: I jeszcze się nie rozwiodłam :eviltong:[/quote] a ja jego hobby to praca :razz: i tak codziennie od ileś tam lat musze codzień słuchać ... i przytakiwać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='beria']Przeze mnie przemawia doświadczenie - kilkanaście lat życia z Dżordżiem :diabloti: I jeszcze się nie rozwiodłam :eviltong:[/quote] hahahaha to też mam opanowane - z exem byłam 7 lat i on grał w kapeli to po jakimś czasie byłam ekspertem w recenzowaniu ich kawałków i w dawaniu wskazówek :diabloti: a jak się rozstaliśmy to kapela się rozpadła :niewiem: chyba byłam im niezbędna :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='Vectra']a ja jego hobby to praca :razz: i tak codziennie od ileś tam lat musze codzień słuchać ... i przytakiwać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] aaa i dlatego jesteś ekspertem:evil_lol: Quote
Vectra Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='malawaszka']aaa i dlatego jesteś ekspertem:evil_lol:[/quote] no niestety musiałam przyswoić większą większość wiedzy :diabloti: :diabloti: :diabloti: najgorsze jest pytanie : to wiesz o co chodzi ? nie mogę powiedzieć NIE bo zaczyna się wykład np o wale korbowym i panewkach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
BeaC Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Vectra']a ja jego hobby to praca :razz: i tak codziennie od ileś tam lat musze codzień słuchać ... i przytakiwać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]..................no ja przez to znam sie na speedwayu:razz::razz::razz:................do nożnej nie dąłam sie przekonać:mad:................ale i tak mamy jedno wielkie wspólne hobby.........musik więc.............zbytnio sie nie męczę:eviltong:[/B][/COLOR] Quote
malawaszka Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Vectra'] najgorsze jest pytanie : to wiesz o co chodzi ? nie mogę powiedzieć NIE bo zaczyna się wykład np o wale korbowym i panewkach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] no ale, że co??? nie interesują Cię tak fascynujące rzeczy??? :evil_lol: [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]..................no ja przez to znam sie na speedwayu:razz::razz::razz:................do nożnej nie dąłam sie przekonać:mad:................ale i tak mamy jedno wielkie wspólne hobby.........musik więc.............zbytnio sie nie męczę:eviltong:[/B][/COLOR][/quote] haha w moim poprzednim związku ja interesowałam się piłką nożną bardziej niż chłop :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Vectra']a ja jego hobby to praca :razz: i tak codziennie od ileś tam lat musze codzień słuchać ... i przytakiwać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [B]ja wykazuję niezwykle silne zainteresowanie, kiedy słucham fascynującej opowieści o czyszczeniu felgi motocyklowej :evil_lol: [/B] [B]Muszę sobie tylko raz po raz przypominać, zeby broń Boże nie zadać jakiego pytania. Inaczej wykład nie skończy się nigdy :cool1: [/B] Quote
BeaC Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 haha w moim poprzednim związku ja interesowałam się piłką nożną bardziej niż chłop :evil_lol:[/quote] [COLOR=DarkRed][B].........na mecze chodziłaś????? he he he....bo ja już od dawna na żużel nie daję sie zaciągać..............o nożnej niech nawet nie marzy....................syna niech bierze ................witałam sie czy nie???..............na wszeli wypadek WITAJ[/B][/COLOR] Quote
malawaszka Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='BeaC'] [COLOR=DarkRed][B].........na mecze chodziłaś????? he he he....bo ja już od dawna na żużel nie daję sie zaciągać..............o nożnej niech nawet nie marzy....................syna niech bierze ................witałam sie czy nie???..............na wszeli wypadek WITAJ[/B][/COLOR][/quote] nie no - nie chodziłam na mecze, ale w tv oglądałam czasem jak był jakiś fajny :p ale jak już będzie u nas euro 2012 to pójde na meczyk jakiś :loveu: Quote
Vogue Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Vectra']no niestety musiałam przyswoić większą większość wiedzy :diabloti: :diabloti: :diabloti: [/quote] Ja przez wszystkie lata małżeństwa poszerzyłam swą wiedzę geograficzną, stałam się tez ekspertem od przewozów morskich:lol: Jestem pomocna, gdy są jakieś problemy z załogą. Słucham, potakuję, podziwiam:evil_lol: Quote
Vectra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Maga100'][B]ja wykazuję niezwykle silne zainteresowanie, kiedy słucham fascynującej opowieści o czyszczeniu felgi motocyklowej :evil_lol: [/B] [B]Muszę sobie tylko raz po raz przypominać, zeby broń Boże nie zadać jakiego pytania. Inaczej wykład nie skończy się nigdy :cool1: [/B][/quote] miałam przyjemność również wysłuchać kilku ciekawostek :cool1: :diabloti: i zupełnie nie zauważyłam różnicy że rozmawiam z A ,a nie z R :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale żeby za słodko nie było to jak R rozpędzi się w opowieściach to ja mu opowiadam o pieskach :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ty dalej masz dylemata ........zawieź go do Pysi ona go zagada;)[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ty dalej masz dylemata ........zawieź go do Pysi ona go zagada;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [B]przesadzacie........:diabloti: [/B] [B]Pysia to cicha i spokojna kobiecina.....i mało gadatliwa.....:loveu: [/B] Quote
agbar Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 czym ja cie dzis nie nawidzila jeszcze?? ups..to sie melduje dzis bez bociana ,gdzies polecial cos wspominal ...eeee..nic nie mowil -polecial:diabloti: Quote
malawaszka Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ty dalej masz dylemata ........zawieź go do Pysi ona go zagada;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] buuahahhaha chyba przeoczyłaś Alu, że to nie ja mam dylemata :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja się tu najmniej udzielam :lol: :diabloti: Quote
AnkaG Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Moniko zobacz jakie cudo jest w schronie w Elblągu. :-( To chłopak ok. 3 lat. [URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img113.imageshack.us/img113/8676/miniaturkave7.jpg[/IMG][/URL] Quote
BeaC Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [COLOR=DarkRed][B]...................witanko z ranka...............piękne słoneczko u mnie jest............oczywiście jestem cała happy , no bo klikam sobie z pracy:eviltong:[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts