olcha Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='malawaszka']moja nowa willa - zapraszam na grilka :evil_lol: [IMG]http://img222.imageshack.us/img222/530/dscf1620xg5.jpg[/IMG] [/quote] Ale tam przewiewnie u Ciebie :loveu: Quote
Vectra Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Nugatowa']Mmmmm apetycznie i kusząco to brzmi :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Ale obawiam się, że tlyko zostanie Ci doprawienie :evil_lol: :evil_lol:[/quote] to ci pieprze do :diabloti: Quote
clockwork Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Pysia'] Oskalpuje Cie za darmo :diabloti: Z lewej strony , po środku - gdzie tylko chcesz ;) [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]NA PLECACH??? I NA KLACIE?? :cool3::cool3: :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]waszeczko czyżby już tylko 9dni:razz: cze..... :evil_lol:dyndu dyndu:eviltong: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
malawaszka Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:pa będzieta wybierać miss mokrego podkoszulka:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] noo pewa :multi: [quote name='aga1215']o, k***** ale masz klimę :shock: :shock: :shock: :roflt: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/quote] najnowszy model :evil_lol: [quote name='Pysia'] Nie chwal się - ja tez mam maszynke do ludzkich kudłów :eviltong: Ale skalpować zamierzam brzytwą :diabloti: [/quote] ale ja nie mam ludzkiej :diabloti: [quote name='olcha']Ale tam przewiewnie u Ciebie :loveu:[/quote] musiałam przewietrzyć bo ryżyk przypaliłam :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]waszeczko czyżby już tylko 9dni:razz: cze..... :evil_lol:dyndu dyndu:eviltong: [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] taaaaaaaaaakkkkkkkkkk aaaaaaaaaaaaa :Cool!::bigcool::laugh2_2::sweetCyb: Quote
BeaC Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [COLOR=DarkRed][B].....................pozwoliłam sobie wstąpi[/B][/COLOR]c:razz::razz::razz: [COLOR=DarkRed][B]o psach, psie:roll: nie czytałam jeszcze tylko troszeczke na poczatku.może nadrobie no to PA[/B][/COLOR] Quote
malawaszka Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B].....................pozwoliłam sobie wstąpi[/B][/COLOR]c:razz::razz::razz: [COLOR=DarkRed][B]o psach, psie:roll: nie czytałam jeszcze tylko troszeczke na poczatku.może nadrobie no to PA[/B][/COLOR][/quote] ulalaaa witam nadworną tancereczkę :razz::razz::razz: nooo i powodzenia w nadrabianiu :mdleje: Quote
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='malawaszka']ulalaaa witam nadworną tancereczkę :razz::razz::razz: nooo i powodzenia w nadrabianiu :mdleje:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wpadnij popaszczeć jak tańczy;)[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Maga100 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [B]mła droga, to na ile czasu znikniesz za te 9 dni? :cool3: [/B] [B]czy przygotowałaś sobie już tematy do rozmowy? :evil_lol: :evil_lol: [/B] Quote
Vectra Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Maga100'] [B]czy przygotowałaś sobie już tematy do rozmowy? :evil_lol: :evil_lol: [/B][/quote] Weszka złożyła śluby milczenia :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wpadnij popaszczeć jak tańczy;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] nawet nie wiesz jak chętnie bym :hmmmm: wpadła popaszczeć ALE jak zwykle nie bede miała jak wrócić a nawet tym razem jak dojechać bo bolid jak już wspominałam na KLOCKACH stoi :diabloti: [quote name='dealer']juhuuuuuu......jakby kto pytal to jestem:diabloti:[/quote] juhuuuuuuu :hand: a przyniesłaś kjakejsy/?? [quote name='Maga100'][B]mła droga, to na ile czasu znikniesz za te 9 dni? :cool3: [/B] [B]czy przygotowałaś sobie już tematy do rozmowy? :evil_lol: :evil_lol: [/B][/quote] mła droga, zniknę za 9 dni na 9 dni :p a tematów do rozmowy NIE przygotowałam :placz: nie mam czasu :placz: może jakieś podpowiedzi???? :razz::razz::razz::diabloti: Quote
Vectra Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 metody szkoleniowe: temat pierwszy :kliker :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Vectra']metody szkoleniowe: temat pierwszy :kliker :diabloti:[/quote] ale że co??? metody szkoleniowe chłopa???? klikierem??? to już nie banc banc???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='malawaszka']ale że co??? metody szkoleniowe chłopa???? klikierem??? to już nie banc banc???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] o jesuuuuuu :shake: a Ty nic się nie nauczyłaś jeszcze :cool1: napoczątku musisz być delikatniejsza czyli , klikasz , jak po paru latach przestaje działać klikanie wtedy bęcasz :diabloti: Quote
Maga100 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='malawaszka'] a tematów do rozmowy NIE przygotowałam :placz: nie mam czasu :placz: może jakieś podpowiedzi???? :razz::razz::razz::diabloti:[/quote] [B]o raju, cała masa :cool3: [/B] [B]przede wszystkim zacznij od wyższości kobiet nad mężczyznami[/B] [B]potem przejdź gładko do wyższości psów nad mężczyznami[/B] [B]a także niezapomnij wspomnieć, że stado twoich przyjaciółek jest oczywiscie dużo wazniejsze niż jakikolwiek mężczyzna[/B] [B]dobitnie zaakcentuj, że ZAWSZE ROBISZ CO CHCESZ[/B] [B]że NIGDY NIE ROBISZ TEGO CO CHCĄ INNI, a w szczególności mężczyźni[/B] [B]a potem już pójdzie gładko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B] Quote
Doginka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Witam wszystkich, a Waszkę w szczególności po mojej tak długiej nieobecności:diabloti: Wskoczyłam tylko na chwilunię, bo muszę coś pokazać - takie cudo wyrosło w moim akwarium - syjamskie bliźniaczki gupiczki pawie oczka:diabloti: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: - rosną i rozwijają się bez problemu:multi: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images21.fotosik.pl/265/12a01148ac3f5eab.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images20.fotosik.pl/320/ff69c49dc890f4f4.jpg[/IMG][/URL] Quote
olcha Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Maga100'][B]o raju, cała masa :cool3: [/B] [B]przede wszystkim zacznij od wyższości kobiet nad mężczyznami[/B] [B]potem przejdź gładko do wyższości psów nad mężczyznami[/B] [B]a także niezapomnij wspomnieć, że stado twoich przyjaciółek jest oczywiscie dużo wazniejsze niż jakikolwiek mężczyzna[/B] [B]dobitnie zaakcentuj, że ZAWSZE ROBISZ CO CHCESZ[/B] [B]że NIGDY NIE ROBISZ TEGO CO CHCĄ INNI, a w szczególności mężczyźni[/B] [B]a potem już pójdzie gładko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B][/quote] Buahahhaha :roflt: boskie. Sukces murowany. Quote
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:no weź nie pękaj .......ty nie masz tematów do rozmów..... cho no do nas w niedziele to cie nauczymy jak z chłopakami gadać i sie tu bolidem nie zasłaniaj...bedom 3 chłopa to potrenujesz:razz:gadanie:eviltong: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
malawaszka Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Maga100'] [B]dobitnie zaakcentuj, że ZAWSZE ROBISZ CO CHCESZ[/B] [B]że NIGDY NIE ROBISZ TEGO CO CHCĄ INNI, a w szczególności mężczyźni[/B] [B]a potem już pójdzie gładko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B][/quote] to już wie :diabloti: o tym, że moje psy są najważniejsze też wie - dawaj dalej :evil_lol: Doginka a co Ty tam za mutanty hodujesz??? :crazyeye: Alu droga a niby czym mam przyjechać - rowerem???? byłam wczoraj u Pysi na rowerze :mdleje: mało ducha nie wyzionęłam, a z powrotem to już musiała po mnie siostra przyjechać :evil_lol: Quote
Doginka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 hehehe ten wystający z brzucha ma strasznie wylupiaste oczy - pewnie zdziwiony, że mu się coś do głowy przyczepiło:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Doginka']hehehe ten wystający z brzucha ma strasznie wylupiaste oczy - pewnie zdziwiony, że mu się coś do głowy przyczepiło:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] a oba dzioby żrą???? :hmmmm: do doopy taki interes - jedna ryba a dwa razy więcej żarcia schodzi????? :-o a robiłaś im prześwietlenie??? czy mają jeden żołądek???? :razz: Quote
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='malawaszka']to już wie :diabloti: o tym, że moje psy są najważniejsze też wie - dawaj dalej :evil_lol: Doginka a co Ty tam za mutanty hodujesz??? :crazyeye: Alu droga a niby czym mam przyjechać - rowerem???? byłam wczoraj u Pysi na rowerze :mdleje: mało ducha nie wyzionęłam, a z powrotem to już musiała po mnie siostra przyjechać :evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:dawa w pociąga tego z warszawy ...w sobote se wsiądziesz ;)[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Paula Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Cześć obrażalska :p [quote name='malawaszka']mła droga, zniknę za 9 dni na 9 dni :p a tematów do rozmowy NIE przygotowałam :placz: nie mam czasu :placz: może jakieś podpowiedzi???? :razz::razz::razz::diabloti:[/quote] Przez 9 dni nie będziecie mieli czasu na gadanie ;) Quote
malawaszka Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:dawa w pociąga tego z warszawy ...w sobote se wsiądziesz ;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] taaaa dzięki - pociągów mam dość na kolejne kilka lat :shake: [quote name='paula_z']Cześć obrażalska :p Przez 9 dni nie będziecie mieli czasu na gadanie ;)[/quote] cześć Maxiowa że niby co TY mi tu sugerujesz????? :-o Quote
Recommended Posts