Nugatowa Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Cześć Waszencja ;) No to widzę że druchna Pyśka wzieła sie za socjalizacje stworów Quote
Pysia Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='malawaszka'] Zmory :cool1: Zastanawiam się jak zareagować na ten podpis....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mila_2 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 foty boskie...a opisy jeszcze lepsze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Witaj druhno Weszko :loveu: Masz jutro z rana czas? Quote
agabass Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='malawaszka']ciąg dalszy Pysiowego męczenia mi psa jesu chyba nie chcesz dać mi buzi? :shock: tam jest Bolo - jego se zawołaj :diabloti: mamoooo :placz: no to ja Ci przyprowadzę Bobka:evil_lol: Bober! skończ już z tym lizusostwem :mad: zobacz - Jemu się nawet nie chce do ciebie kucnąć - ić do Pysi :evil_lol: mmmhmmmmm kiedy mnie tu tak dobrze :loveu: jjeszcze sekundkę.... :loveu: i idę :p mmmhmmm tu też mnie po doopce miziają :loveu: tak mi rób... tak mi dobrze :loveu: O! A CO TU LEŻY??!! :mad: hmmmm wrrrrrrr odejdź! teraz ja tu jestem Królowcem :p Zwariował ten mały! chyba skoczę po Szelmę :cool1: niezła historyjka super Quote
malawaszka Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 [quote name='Nugatowa']Cześć Waszencja ;) No to widzę że druchna Pyśka wzieła sie za socjalizacje stworów CZEŚĆ Nugatencja [quote name='Pysia']Zastanawiam się jak zareagować na ten podpis....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nijak - przecież to od Ciebie wiem, że tak się na Ciebie mówi [quote name='mila_2']foty boskie...a opisy jeszcze lepsze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzienkju :p [quote name='Pysia']Witaj druhno Weszko :loveu: Masz jutro z rana czas? co wy z tymi druhnami [quote name='agabass']niezła historyjka super dzienkju :p Quote
malawaszka Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 w czwartek byłam z burasami na Pogorii III :p po drodze spotkaliśmy takiego kolegę :cool1: a potem była 3 sekundy zabawi i ani jedno zdjęcie mi nie wyszło :lol: tak tak Lun miewa momenty zabawowe i koniec :lol: Quote
malawaszka Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 no i uwaaagaaa nadchodzeeee caaała plaża mojaaaaa przegonię wszystkie ptaszyska aaaalbo nie... cholera a to co? strażnik texasu? stane szerzej na nogach to będę groźniej wyglądać :evil_lol: phi! sika ze strachu przede mną ależ słabizna a taaaka duża no jezu no nie śmiejcie sie z niej! ona po prostu nie wytrzymała napięcia :cool1: i ptaszyska Brzydkie Kaczątko banda łysego Quote
AnkaG Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 podpis pod zdjęciem "aaaalbo nie..." to chyba powinno być "aaalbo nie - bo mi jeszcze ze złości kawałek doopki wyskubią" :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 AnkaG napisał(a):podpis pod zdjęciem "aaaalbo nie..." to chyba powinno być "aaalbo nie - bo mi jeszcze ze złości kawałek doopki wyskubią" :diabloti: ależ chyba nie myślisz, że ona ze strachu przestała :nono: ona po prostu uznała, że należy chronić przyrodę :evil_lol: Quote
agabass Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 no proszę ale ta Lunka to broźna bestja :evil_lol: :evil_lol: postrach strażników teksasu niech Czak ma się na batrzości ptaszyska super Quote
Gosiek Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 cześć Monisiu jakie sliczne Pysiowo-psiowo-ptasiorowe foteczki :loveu: Quote
Hanna R. Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 malawaszka napisał(a):właśnie byłam na dworze :shock: jesu ale mgła :crazyeye: nic nie widać dalej niż na 5 m :shake: masakrrraaaaa a wszędzie dookoła jakieś głosy :eek2: HANIA ja chyba jednak będę potrzebowała tej Twojej pomocy :nerwy: Ja to poprostu przewidziałam :p Wszyściutko ! :p Quote
Paula Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Czesc Monika :lol: [quote name='malawaszka']masakrrraaaaa a wszędzie dookoła jakieś głosy :eek2: Hahaha :D Lunka wcale nie jest taka bardzo strachliwa :cool3: Quote
KaRa_ Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Lunka pokazuje kto tu rzadzi:lol: Jaka wpatrzona w obiad:lol: :evil_lol: Ale Boluś ma złotą brode:cool3: Quote
Alicja Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale mocarna Luna:evil_lol: Quote
Agga Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Ten strażnik teksasu całkiem całkiem:eviltong: Quote
malawaszka Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 cześć dziewczynki :loveu: dziękujemy za odwiedzinki :loveu: Hania moja Ty Wróżko :loveu: Kara - nie złotą a żółtą :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='malawaszka']NIC nie rozumiem :mdleje: sugerujesz, że mnie jest pomoc medyczna potrzebna?? :saint1: buhahahah :lol: :lol: :lol: a wiesz, Waszko, że z każdym wypitym łykiem alkoholu, zanikają szare komórki? Tak sobie przypomniałam :evil_lol: [quote name='malawaszka'] stane szerzej na nogach to będę groźniej wyglądać :evil_lol: hahah, nie mogę z tą ssmanką :roflt: a czy mnie się wydaje, czy Strażnik Teksasu nie był zachwycony/a? :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 [quote name='Maga100']buhahahah :lol: :lol: :lol: a wiesz, Waszko, że z każdym wypiym łykiem alkoholu, zanikają szare komórki? Tak sobie przypomniałam :evil_lol: ja nie pijam alkoholu - tylko piwko :eviltong: [quote name='Maga100']a czy mnie się wydaje, czy Strażnik Teksasu nie był zachwycony/a? :evil_lol: :evil_lol: o zgrozo to była strażniczka i faktycznie nie wyglądała na zachwyconą - na szczęście moja zrównoważona sucz jej wypersfadowała wszelkie wybryki :evil_lol: [quote name='Vectra']witaj mała Waszko :loveu: witaj Ewciu :loveu: Quote
Pysia Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Ale fajne fotki porobiłaś :multi::multi::multi: Tylko tak się zastanawiam dlaczego mnie tam też nie było...:mad: Quote
beria Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='malawaszka'] Jaka bojowa postawa Lunki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='malawaszka']ja nie pijam alkoholu - tylko piwko :eviltong: Dzięki, dzięki :modla: :modla: Już się bałam, że lubię alkohol :shocked!: Ale jednak nie :grins: Quote
malawaszka Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Pysia napisał(a):Ale fajne fotki porobiłaś :multi::multi::multi: Tylko tak się zastanawiam dlaczego mnie tam też nie było...:mad: bo to było w czwartek :p beria napisał(a):Jaka bojowa postawa Lunki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dzięki, dzięki :modla: :modla: Już się bałam, że lubię alkohol :shocked!: Ale jednak nie :grins: postawy się nauczyła od takiego jednego buldoga po sąsiedzku :evil_lol: noo widzisz i już się nie musisz martwić o ten alkoholizm :p Quote
beria Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 malawaszka napisał(a): noo widzisz i już się nie musisz martwić o ten alkoholizm :p To sobie chyba z radości piwo kupię :cool3: Quote
Recommended Posts