Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka'][IMG]http://img161.imageshack.us/img161/5440/b1oe2.jpg[/IMG][/QUOTE]
ale przystojniacha [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/4/88.gif[/IMG]

BTW - ile stronek dzisiaj spłodziłaś? A "pomoc naukowa" to do czego w tej pracy służy?

Posted

"pomoc naukowa" ma się dzielić swoją wiedzą :mad: ale coś strasznie zamknięty w sobie i ani pary z gęby nie puści :shake: a nie napisałam NIC bo mam dużo pracy - na domek mus pracować :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']no wiesz co??? :crazyeye: :shake: z TAKIM psem jak Twój i TAKIM balkonem jak Twój to ja bym chodziła dumna jak paw a nie pocichutku i nieśmiało :eviltong: :lol:[/quote]

No Becia wygląd ma;) a i balkon niczego sobie;) ale jak to w zyciu wszystkiego nie można mieć:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: (tak i ja śmiałości nie mam;))

Posted

[quote name='KaRa_TC']Ależ Boluś ma wielkie oczyska:crazyeye:[/quote]
[quote name='malawaszka']bo Boluś ma wytrzeszcz spowodowany niedoczynnością tarczycy :p[/quote]
Hahaha, Waszka, ty to potrafisz podziękowac za komplement! :roflt:

Waszko, nie piiiisz pracy :shake:

Posted

[B]Hahaha, a moja gigantyczna praca mgr ma całe 33 strony :evil_lol: Łącznie ze stroną tytułową, spisem treści i bibliografią :evil_lol: [/B]
[B]"Miakiawelizm a wywieranie wpływu na innych" - było fanstycznie, postawiłam tezę, zrobiłam badania i nie potwierdzily one tezy :megagrin:[/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:cool3:wow WaszkaTła jutro nam oznajmi ze ma pracę na 50 stron napisaną i jedzie oddać :p[/B][/I][/quote]Weź ty mnie nie denerwuj!!! :mad:

A ja poczyniłam postęp. Mam juz... 6 stron :p :p :p

[B]Maga[/B] :megagrin: I co, fałszowałaś badania, czy zmieniłas tezę? :lol:

Posted

[quote name='asher'][B]Maga[/B] :megagrin: I co, fałszowałaś badania, czy zmieniłas tezę? :lol:[/quote]

[B]nie, nie miałam czasu, bo kończyłam na jakieś 3 godziny przed ostatecznym oddaniem pracy :lol: [/B]
[B]Napisałam w podsumowaniu coś w stylu,że moja praca może być cennym przyczynkiem do innych badań z tego zakresu, że wartoby przeprowadzić szersze badania zagadnienia i że posiadam teraz wiedzę, jak inaczej moglabym przeprowadzić badania, zwiększając prawdopodobieństwo uzyskania wiarygodnie statystycznie wyników i że wyniki moich badań nie są pozbawione sensu :megagrin:[/B]

Posted

[quote name='PIKA']I Szanowne Grono w to uwierzylo? :evil_lol:[/quote]

[B]wydawało mi się, ze otrzymałam dyplom :evil_lol: [/B]
[B]ale czekaj sprawdze, bo może mi się pomyliło :evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]wydawało mi się, ze otrzymałam dyplom :evil_lol: [/B]
[B]ale czekaj sprawdze, bo może mi się pomyliło :evil_lol: [/B][/QUOTE]
a może dali ci dla świętego spokoju :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: