Vectra Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Buhahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [IMG]http://img186.imageshack.us/img186/6885/dscf0466rt9.jpg[/IMG] Quote
anetta Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Ale SUS [url]http://img195.imageshack.us/img195/5348/dscf0471pq4.jpg[/url] :shocked!: Sesja z kubkiem na mordce, swietna hahahaha Szkoda ze nie bedziesz na dogo... Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [quote name='malawaszka']i popisać pracę :angryy: :placz: , [/quote] [B]ach, jakie wy nudne jesteście z tymi pracami :shake: :diabloti: [/B] [B]a nie można było w terminie? :diabloti: [/B] Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 [quote name='Maga100'][B]a nie można było w terminie? :diabloti: [/B][/quote] no jakoś nie :shithappens: Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [B]ja miałam motywację finansową w swoim czasie.[/B] [B]Gdybym nie napisała w terminie, to musiałabym płacić :mad: [/B] [B]mialam czas do 31.X (nie pytaj o anno domini) i oddałam pracę... zgadnij kiedy? :grins:[/B] Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 hahah zapewne 31 :lol: :lol: :lol: nosz kurna a moje uczelnia nie chce żeby płacić :placz: jakby chcieli to też bym już dawno miała napisaną :angryy: a teraz pojawiła się inna motywacja i muszę się sprężyć :angryy: Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [quote name='malawaszka']a teraz pojawiła się inna motywacja i muszę się sprężyć :angryy:[/quote] [B]a jaka? Super świetna praca, której warunkiem jest mgr? :grins:[/B] [B]U mnie z płaceniem też długo zwlekali, ale w końcu się zdenerowalina leserów, wprowadzili zmiany i leserki szybko prace ukończyły :evil_lol: [/B] [B]PS pracę skończyłam pisac o 3 rano, pamiętam jak dziś. A o 8 ją zdałam [/B] Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 [quote name='Maga100'][B]a jaka? Super świetna praca, której warunkiem jest mgr? :grins:[/B] [/quote] super świetną pracę to ja już mam z Ojcem Dyrektorem - ale muszę się rozwinąć deczko a ten lic przed nazwiskiem mnie blokuje :angryy: Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [quote name='malawaszka']super świetną pracę to ja już mam z Ojcem Dyrektorem - ale muszę się rozwinąć deczko a ten lic przed nazwiskiem mnie blokuje :angryy:[/quote] [B]zawsze mozesz poczekac aż jakąś amnestię wprowadzą :roll: :evil_lol: [/B] Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 hahahha coś Wielki Roman chyba o nas zapomniał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [quote name='malawaszka']hahahha coś Wielki Roman chyba o nas zapomniał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] prosze się nie śmiać z Romana :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [quote name='malawaszka']hahahha coś Wielki Roman chyba o nas zapomniał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [B]bo ludzie nie żyją tak długo :evil_lol: [/B] Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Dobranoc :hand: rozmoczyłam się w wannie :razz: czytając w przekroju artykuł o tym, żeby się nie wyprowadzać na wieś bo nic tam dobrego od wieśniaków nas nie spotka :p z tymi miłymi myślami udaję się na spoczynek :cool1: Quote
Pysia Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [quote name='malawaszka']Dobranoc :hand: rozmoczyłam się w wannie :razz: czytając w przekroju artykuł o tym, żeby się nie wyprowadzać na wieś bo nic tam dobrego od wieśniaków nas nie spotka :p z tymi miłymi myślami udaję się na spoczynek :cool1:[/quote] No toś mnie pocieszyła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [quote name='malawaszka']Dobranoc :hand: rozmoczyłam się w wannie :razz: czytając w przekroju artykuł o tym, żeby się nie wyprowadzać na wieś bo nic tam dobrego od wieśniaków nas nie spotka :p z tymi miłymi myślami udaję się na spoczynek :cool1:[/quote][B][I]czyli masz budujące perspektywy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
Vectra Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [quote name='malawaszka']Dobranoc :hand: rozmoczyłam się w wannie :razz: czytając w przekroju artykuł o tym, [B]żeby się nie wyprowadzać na wieś bo nic tam dobrego od wieśniaków nas nie spotka[/B] :p z tymi miłymi myślami udaję się na spoczynek :cool1:[/quote] hahahahahaha a kto to napisał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie mogli tego napisać wcześniej zanim się przeprowadziłam :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Vectra - napisali to zanim ja sie przeprowadziłam, ale ja i tak sie przeprowadzę :p nie dam się zastraszyć :mad: bo to był pewnie art. sponsorowany przez jednojajowych braci K. mający na celu zatrzymać lawinowy wypływ ludności z miast na wieś bo boją się, że im się elektorat przestawi na trzeciego brata L. :diabloti: Quote
asiunia Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Hej! Dzien dobry!:loveu: Wasiu powinnas opatentowac ten namordnik-psom napewno by sie dobrze kojarzyl:evil_lol: Quote
Vectra Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [quote name='malawaszka']Vectra - napisali to zanim ja sie przeprowadziłam, ale ja i tak sie przeprowadzę :p nie dam się zastraszyć :mad: bo to był pewnie art. sponsorowany przez jednojajowych braci K. mający na celu zatrzymać lawinowy wypływ ludności z miast na wieś bo boją się, że im się elektorat przestawi na trzeciego brata L. :diabloti:[/QUOTE] :hmmmm: to czemu lawionowo do wawy całymi chmarami napływa ludność ze wsi :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pan L jest cool :cool3: :cool3: Quote
malawaszka Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 ale to tylko do Wawy - nigdzie indziej :evil_lol: a do Wawy dlatego bo liczą na to, że rządy obejmie uwielbiany Pan M. :razz: Quote
Vectra Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [quote name='malawaszka']ale to tylko do Wawy - nigdzie indziej :evil_lol: a do Wawy dlatego bo liczą na to, że rządy obejmie uwielbiany Pan M. :razz:[/QUOTE] yes,yes,yes :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [quote name='malawaszka']ale to tylko do Wawy - nigdzie indziej :evil_lol: a do Wawy dlatego bo liczą na to, że rządy obejmie uwielbiany Pan M. :razz:[/quote] [B]obejmie, będzie rozdawał za darmo mieszkania i mercedesy... I płace za minimum wysiłku... i drogi naprawi, nawet w mieście autostrady wybuduje... Ach, będzie cudnie, ach jak ja się cieszę, że tu mieszkam :diabloti: [/B] Quote
Paula Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Czesc Waszka :multi: [quote name='Maga100'][B]nawet w mieście autostrady wybuduje... [/B][/QUOTE] Buhahahaha.......:megagrin: Quote
Bila Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [quote name='Maga100'][B]obejmie, będzie rozdawał za darmo mieszkania i mercedesy... I płace za minimum wysiłku... i drogi naprawi, nawet w mieście autostrady wybuduje... Ach, będzie cudnie, ach jak ja się cieszę, że tu mieszkam :diabloti: [/B][/quote] No to jadem zez Poznania w tym rzeczonym celu i kcem mercedesa:multi: Quote
Pysia Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 A ja nie chcem mercedesa, mieszkania za darmo ani nic tylko troszke szmalu na kilku malowaczy....:razz: Quote
Recommended Posts