malawaszka Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 [quote name='beria']Ale po co nam w takim razie, zaplanowane wielkie łóżko (takie na przynajmniej 2 psy) :niewiem:[/quote] NARESZCIE BĘDZIE WAM WYGODNIE!!!!! :multi: ahh a ja będę mogła sobie kupić wymarzoną jaśniutką sofę i NIKT mi nie będzie brydnymi łapami po niej łaził :multi: Oliwkowa tyż do kojca oczywiście :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='beria']Ale po co nam w takim razie, zaplanowane wielkie łóżko (takie na przynajmniej 2 psy) :niewiem:[/QUOTE] wiesz co ja miałam ogrmone wyro 2,5x2,5 metra i po co takie wielkie jak i tak całe towarzycho spało na mnie ?? na plecach TZ na głowie Lalka ,a na nogach Kano teraz mam mniejsze łóżeczko i miejsca tyle samo do spania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [COLOR="Red"]kupie tanio trzy budy , 3 metry łańcucha - kolczatki mam :diabloti: PILNE [/COLOR] Quote
daga10011 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Waszka-ten dom to pod psy rob:razz: .Ja mieszkam w swoim domu troszke ponad rok i wszystko sie nadaje do generalnego remontu:lol: .Juz wiem jak moj nastepny dom urzadze:roll: .wbrew mojemu gustowi,ale bedzie czysto:roll: Quote
malawaszka Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 [quote name='daga10011']Waszka-ten dom to pod psy rob:razz: .Ja mieszkam w swoim domu troszke ponad rok i wszystko sie nadaje do generalnego remontu:lol: .Juz wiem jak moj nastepny dom urzadze:roll: .wbrew mojemu gustowi,ale bedzie czysto:roll:[/quote] Daga dawaj wskazówki jakieś :razz: Quote
beria Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='malawaszka']NARESZCIE BĘDZIE WAM WYGODNIE!!!!! [/QUOTE] I nie będę nikogo zganiać ze swojej poduszki :multi: Fajnie pomarzyć :razz: TZ nie uśnie bez swojej dziewczynki (nie chodzi o mnie) :diabloti: Kiedy miałam na przechowaniu Małyszkę rodziców, to spała na mojej głowie, jak cholerna czapka :mad: Quote
daga10011 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='malawaszka']NARESZCIE BĘDZIE WAM WYGODNIE!!!!! :multi: ahh a ja będę mogła sobie kupić wymarzoną jaśniutką sofę i NIKT mi nie będzie brydnymi łapami po niej łaził :multi: Oliwkowa tyż do kojca oczywiście :evil_lol:[/quote] z psami w domu taka kanapa tez przezyje:lol: .Ale skorzana;) .ja mam jasno zolta i jakos jest nadal zolta:razz: .Ale trzeba ja codziennie czyscic:lol: Quote
Vectra Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 no u mnie też wszystko już wypaciane przez te kundle :evil_lol: :evil_lol: i po co to się człowiek starał , malował , remontował mebelki nowe kupował jak i tak już wygląda jak po spaleniu - ściany oplute , meble obdrapane jedynie podłoga niezniszczalna :evil_lol: :evil_lol: tarakoty ni jak obgryść ,podrapać czy zapluć na stałe nawet drzwi podrapane są o oknach nie wspominam :mad: cholera a mogłam mieć śliczny parkiet , jasne skórzane wypoczynki :evil_lol: :evil_lol: dywany i inne bajery ;) ;) Quote
beria Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='daga10011']z psami w domu taka kanapa tez przezyje:lol: .Ale skorzana;) .ja mam jasno zolta i jakos jest nadal zolta:razz: .Ale trzeba ja codziennie czyscic:lol:[/QUOTE] Mam ciemnozieloną i jest pocharatana pazurami :shake: Quote
malawaszka Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 [quote name='daga10011']z psami w domu taka kanapa tez przezyje:lol: .Ale skorzana;) .ja mam jasno zolta i jakos jest nadal zolta:razz: .Ale trzeba ja codziennie czyscic:lol:[/quote] ja prawdziwej skórzanej nie chcę - nie lubię zapachu :shake: a nie podrapały Ci??? Quote
daga10011 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='malawaszka']Daga dawaj wskazówki jakieś :razz:[/quote] raczej ci nie przypadna do gustu:lol: .Przede wszystkim latwo zmywalne sciany-a to oznacza plastikowe panele scienne:roll: -ochyda:-( .ale ja swoje sciany myje i myje,i juz zmylam gdzieniegdzie farbe i tynk zaczyna odlazic:roll: -wiec w nowym domu beda panele:-( (no chyba ze kolczatka i buda dla psow:lol: ). Podlogi juz w tym domu dostosowalam do psow-mam wszedzie antyposlizgowe kafle i jestem niezmiernie zadowolona-chociaz te wygladaja jak nowe:lol: -ale kafle musza byc dobrej klasy,jako ze psy nanosza piachu i kudly gubia-wiec czesto trzeba je myc-wazna klasa scieralnosci:razz: co jeszcze?Meble skorzane lub skoropodobne-latwiej sie czysci niz tapicerke:lol: Stoly i kuchnia wyposazone meblami bez niepotrzebnych wglebien,rzezb:roll: -psy nanosza duzo kurzu,zwlaszcza jak szaleja w domu-a jak przyjdzie do was maly rusek kiedys:lol: to beda bieganki po domu;) Klamki kulki-ja mam zwykle i jak mam cieczke,to suke w klatce musze zamykac,bo bestie wiedza jak sie drzwi otwiera:lol: . Ty masz male psy,ale spodziewasz sie ruska kiedys-co z kapiela psow???Ja swoje kapie w naszej wannie-w nowym domu w piwnicy bede miala prysznic z kratka,bo wtarabanic leona do wanny to masakra,a po drugie jak gubia kudly to mi sie wanna zapycha:lol: -wez to pod uwage,bo gdzie ruska wykapiesz?????????:lol: Quote
daga10011 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='malawaszka']ja prawdziwej skórzanej nie chcę - nie lubię zapachu :shake: a nie podrapały Ci???[/quote] nie-i kot tez nie podrapal:lol: .a ja nie mam z prawdziwej skory,tylko ekologicznej;) .i czyszcze to domestosem i nic sie nie dzieje:lol: .Rewelacja do psow;) Quote
beria Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='daga10011'] Klamki kulki-ja mam zwykle i jak mam cieczke,to suke w klatce musze zamykac,bo bestie wiedza jak sie drzwi otwiera:lol:[/QUOTE] Takie to mam, bo pies jest sprawny manualnie :razz: Quote
Vectra Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 hohoho klamko-kulki to podstawa :evil_lol: :evil_lol: Quote
daga10011 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='beria']Takie to mam, bo pies jest sprawny manualnie :razz:[/quote] jak urzadzalam ten dom,to juz wiedzialam,ze kulki lepsze,ale nie podejrzewalam ze moje psy sa tez tak inteligentne:lol: i kupilam zwykle klamki:roll: .no coz-mam suke ktora zasuwke otworzy,wiec kulki na przyszlosc pozadane:lol: Quote
malawaszka Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 [quote name='daga10011']Podlogi juz w tym domu dostosowalam do psow-mam wszedzie antyposlizgowe kafle i jestem niezmiernie zadowolona-chociaz te wygladaja jak nowe:lol: -ale kafle musza byc dobrej klasy,jako ze psy nanosza piachu i kudly gubia-wiec czesto trzeba je myc-wazna klasa scieralnosci:razz: [/quote] o nieeeee plastikowe ściany odpadają :shake: ew. na wysokości Bolusiowego noska bo ten to jest wszędzie poodbijany :evil_lol: ja nie będę miała tak dużo wielkich psów więc chyba i ten bałagan będzie mniejszy cooo? o święta naiwności :lol: mały rus będzie się chował tu w mieście jeszcze więc niech se demoluje :eviltong: ale interesują mnie te kafle Twoje - masz jakiegoś linka albo firmę i model? :razz: bo to na czasie temat u mnie :evil_lol: a klamki - kurna mój poprzedni pies otwierał, a teraz przy gnojkach zapomniałam o tym :roll: nie podobają mi się kulki :placz: Quote
Vectra Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Weszka to się nia ma podobać :evil_lol: :evil_lol: to musi być wszystko takie by koondle nie wyszły , nie zdemolowały etc :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 [quote name='Vectra']Weszka to się nia ma podobać :evil_lol: :evil_lol: to musi być wszystko takie by koondle nie wyszły , nie zdemolowały etc :evil_lol: :evil_lol:[/quote] boszzz ja nie wiem co Wy macie za koondle - moje tam nic nie demolują :evil_lol: Quote
beria Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='malawaszka'] a klamki - kurna mój poprzedni pies otwierał, a teraz przy gnojkach zapomniałam o tym :roll: nie podobają mi się kulki :placz:[/QUOTE] Ja tam lecę w kulki :evil_lol: Mam gumę na lodówce, wykręcone rączki z szufald, kulki to pryszcz :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 [quote name='beria']wykręcone rączki z szufald[/quote] a to też mam ale nie przez psy tylko Oliwkową :diabloti: Quote
daga10011 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Waszka-nie mam linka,bo latalam od sklepu do sklepu i reka sprawdzalam fakture plytek:lol: . W Twoim wypadku plastik niekonieczny-zazdraszczam:lol: .Wiem,ze ochyda-w moim przypadku koniecznosc,jesli chce miec czysto i nie malowac chaty co pol roku,a psow do kojca nie wysle:lol: .No chyba ze sobie walne ciemna tapete-ale chyba wole jasne panele w takim przypadku:roll: co do kulek klamek-moze zaryzykuj:lol: .w koncu rusek nawet jak otworzy drzwi,to suki z cieczka nie zlapie:lol: .Ale jak bedziesz miala kilo wolowiny na stole:cool1: :lol: Quote
daga10011 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='malawaszka']a to też mam ale nie przez psy tylko Oliwkową :diabloti:[/quote] niezle:lol: . Quote
Vectra Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='malawaszka']boszzz ja nie wiem co Wy macie za koondle - moje tam nic nie demolują :evil_lol:[/QUOTE] no takie troche większe te kundle mam :evil_lol: :evil_lol: i w dodatku w bloku wychowane więc jak luzu zwąchały to odwalało :evil_lol: :evil_lol: teraz już mniej zniszczeń mam ,ale na początku miałam ochote te małe łepki poukręcać :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 [quote name='daga10011'] .Ale jak bedziesz miala kilo wolowiny na stole:cool1: :lol:[/quote] to se chłopak podje :evil_lol: a tak na serio to muszę pooglądać bo kompletnie nie zwracałam uwagi na na kulkowe klamku w sklepach :roll: :shake: a jasne panele na ścianach mam teraz w przedpokoju w mieszkaniu - takie niby drewniane :diabloti: i to dziadostwo musze myć na każde święta :evil_lol: Quote
Paula Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='Vectra']ale na początku miałam ochote te małe łepki poukręcać :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Hehehe....:D Czesc Weszka :lol: Quote
daga10011 Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 [quote name='malawaszka']to se chłopak podje :evil_lol: a tak na serio to muszę pooglądać bo kompletnie nie zwracałam uwagi na na kulkowe klamku w sklepach :roll: :shake: a jasne panele na ścianach mam teraz w przedpokoju w mieszkaniu - takie niby drewniane :diabloti: i to dziadostwo musze myć na każde święta :evil_lol:[/quote] a Ty sie ciesz,ze to sie da umyc:lol: .bo ja w przedpokoju mam taki typ tynku zewnetrznego:roll: i umyc sie calkowicie tego nie da:roll: Quote
Recommended Posts