PIKA Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 [quote name='malawaszka']ale nie kcom się przytulać, ani bawić :placz: bawiły się kilka razy i TYLKO zimą :crazyeye: głupki :roll:[/quote] jak jest gorąco to im się ruszczac nie chce a tym badziej bawić, :lol: Do tego Bolek to emeryt, widzialas emeryta brykającego z gówniarzami? :lol: Quote
malawaszka Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 a właśnie że ganiają w upale! Luna do upadłego, Boluś trochę krócej bo mu nie pozwalam :eviltong: tylko, że osobno :placz: i kłócą się przy wysiadaniu z samochodu :evil_lol: Luna wysiada oczywiście pierwsza i czycha na Bolutka, żeby na niego napaść jak on wysiądzie - i tak jest ZAWSZE!!!! :mad: strasznie szkoda, że on nie widzi bo jestem pewna, że jakby nie to to by się bawili :placz: Quote
beria Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 [quote name='PIKA'] widzialas emeryta brykającego z gówniarzami? :lol:[/QUOTE] Zobaczycie :cool3: Jak pojadę do Morska :eviltong: Quote
malawaszka Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 [quote name='beria']Zobaczycie :cool3: Jak pojadę do Morska :eviltong:[/quote] buuuahahahahah :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: będziesz brykać z AląR :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a widziałam jeszcze jednego - Ojciec Dyrektor i Oliwkowa Panienka :evil_lol: Quote
beria Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 [quote name='malawaszka']buuuahahahahah :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: będziesz brykać z AląR :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/QUOTE] Zwłaszcza z Alą :evil_lol: Ale piwa jej nie kupię, bo to pod paragraf podlega :eviltong: Quote
malawaszka Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 o jezu ale jesteśmy śFinie :evil_lol: tak się nabijać :diabloti: Dobranoc [IMG]http://img300.imageshack.us/img300/25/dscf0427it8.jpg[/IMG] [IMG]http://img197.imageshack.us/img197/3766/dscf0428mm6.jpg[/IMG] Quote
daga10011 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 [quote name='malawaszka']a właśnie że ganiają w upale! Luna do upadłego, Boluś trochę krócej bo mu nie pozwalam :eviltong: tylko, że osobno :placz: i kłócą się przy wysiadaniu z samochodu :evil_lol: Luna wysiada oczywiście pierwsza i czycha na Bolutka, żeby na niego napaść jak on wysiądzie - i tak jest ZAWSZE!!!! :mad: strasznie szkoda, że on nie widzi bo jestem pewna, że jakby nie to to by się bawili :placz:[/QUOTE] no to,ze szaleja w upale to mnie nie dziwi:lol: .AdHD ma swoje prawa:evil_lol: . Wiesz,ja nie wiem czy jakby on widzial ,to czy by sie bawily...moze Lunka nie lubi Boluska i tyle..Jak moja Kaja nie znosi Dalego i Baloo:roll: Quote
malawaszka Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 no tak - żaden upał nie wygra z ADHD :evil_lol: a z zabawą dlatego wydaje mi się, że byłoby dobrze, bo Luna często biega wokół Bolutka zabawowo, tylko, że się szybko zniechęca jak on nie reaguje :shake: no bo i jak ona ma to zrobić kiedy nie wie gdzie ona jest :roll: a wariatka śmiga jak dzika :lol: a jak się bawiły zimą to jeny jak ja się cieszyłam, ale im przeszło :p :evil_lol: a wogóle to Lunie się znowu uszy zapaskudziły :angryy: dziś jej wyczyściłam i coś ją jedno chyba boli - cholerne upały :angryy: Quote
Paula Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Czesc Weszka :lol: Takie male sztucerki, a takie zajmujace :cool3: :loveu: Quote
KaRa_ Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [IMG]http://img300.imageshack.us/img300/25/dscf0427it8.jpg[/IMG] Ta adresówka to z pedigree? Ja szukam takiej dla moich psin bo mam jedna i nigdzie nie ma w sklepach:shake: A te akurat sa bardzo fajne;) [IMG]http://img173.imageshack.us/img173/3335/dscf0401zs2.jpg[/IMG] Ale Boluś ma piękną sierść;) Quote
malawaszka Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 tak - to jest z Pedigree - spisują się świetnie! nawet moczone - czasem trzeba wymienić karteczkę jak się za długo wytapla no i słońce też działa, więc to trzeba sprawdzać co jakiś czas - a kupiłam na allegro :p za jakieś grosze a Bolusiowa sierść owszem ładnie na fotkach wygląda, ale wrzeczywistości jest cieniuuutka ;) Quote
malawaszka Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 ahhh zapomniałabym się pochwalić [B][U]LUNA LUBI DZIECI!!!![/U][/B] :laola: ale tylko takie na etapie Oliwkowym :lol: dziś na spaserku merdała kikutem juz z daleka na widok dzieciątka człapiącego po trawniczku, a jak jej powiedziałam: zoobacz jaki dzidziuuuuuś :cool1: to podeszła merdając ogonkiem i polizała po rączce :loveu: :loveu: :loveu: ahhhhhh kochana ta moja SSmanka :loveu: i taka sytuacja już drugi raz się zdarzyła z różnymi dziećmi :razz: :p mój aniołeczek :loveu: [IMG]http://img400.imageshack.us/img400/8692/dscf0419gc1.jpg[/IMG] Quote
Vectra Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 wow no to jestem pod wrażeniem Luny rozrabiary :loveu: :loveu: widać tęskni za Oliwkową panieneczką - albo gamoń mały odkrył plusy w przyjażni z ludzikami małymi :evil_lol: :evil_lol: żarcie nisko , nikt nie krzyczy nie szkoli :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [IMG]http://img400.imageshack.us/img400/8692/dscf0419gc1.jpg[/IMG] waszka ty pewna jestes ze w domu masz psa?:cool3: Quote
malawaszka Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 kochaaanaa w życiu niczego nie można być pewnym :evil_lol: Quote
AlKil Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Witaj Waszka ! Wyściskaj swoje psiaki!!!:lol: Quote
Alicja Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='beria']Zwłaszcza z Alą :evil_lol: Ale piwa jej nie kupię, bo to pod paragraf podlega :eviltong:[/quote]:placz::placz::placz:0 rany ale jesteście ....tak o suchym pysiu będę siedzieć :shake: Gosiu , jak wyjazd dojdzie do skutku to dam ci wcześniej znać i się spotkamy;)/pójdziemy po piwo;)/ :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zajączek [IMG]http://img400.imageshack.us/img400/8692/dscf0419gc1.jpg[/IMG] Quote
Pysia Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Witaj Ty Wesz stojąca na kołnierzu :mad: Jak mogłaś mnie takie paskudne fotki zrobic kiedy ja taka śliczna jestem :mad: :mad: :mad: Niech ja Cie tylko dorwe na spacerze to wszystkie rece i nogi powyrywam z korpusu :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 ale ja ich nie wstawiłam :eviltong: :eviltong: :eviltong: a obiecałam, że Ci zrobie fotki więc zrobiłam :p Quote
Pysia Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='malawaszka']ale ja ich nie wstawiłam :eviltong: :eviltong: :eviltong: a obiecałam, że Ci zrobie fotki więc zrobiłam :p[/quote] Czym ja sobie zasłużyłam na taką kare :placz: Jedna mnie młotkiem a druga.....paskudnym beznadziejnym aparatem :placz: Wywal to dziadostwo jak ono robi takie szkaradne foty :mad: Quote
malawaszka Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 no jakże mam wywalić nowy sprzęcik Berii :shake: :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [QUOTE] zoobacz jaki dzidziuuuuuś :cool1: to podeszła merdając ogonkiem i [B]polizała po rączce [/B]:loveu: :loveu: :loveu: [/QUOTE] ale się dalas nabrać :evil_lol: Ona sprawdzala, czy dzidzia jest smaczna :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='PIKA']ale się dalas nabrać :evil_lol: Ona sprawdzala, czy dzidzia jest smaczna :evil_lol:[/quote] I czy sobie na niej ząbkow nie połamie :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 hejka widze ze jestes na etapie glazur gresów i tym podobnych współczuję i zazdroszcze [FONT=Courier New][SIZE=1]ja już mam to za soba teraz fugi i dotadki coby pasowały[/SIZE][/FONT] :shake: Quote
Lucy* Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='malawaszka']ahhh zapomniałabym się pochwalić [B][U]LUNA LUBI DZIECI!!!![/U][/B] :laola: [/quote] smażone czy z puszki :evil_lol: :diabloti: Quote
Recommended Posts