Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]A nieprawdą jest to spostrzeżenie ulotne ??? :roll: [/SIZE][/FONT][/I][/B][/quote]

no właśnie chyba bardzo ulotne bo gapię się i gapię na to foto i nie widzę :shake: uśmiechu P. Kałużyńskiego

Beria - na mniej niż tydzień nie daję :eviltong:

Posted

[quote name='malawaszka']
Beria - na mniej niż tydzień nie daję :eviltong:[/QUOTE]

No masz :shake: A liczyłam na weekendową promocję :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']no właśnie chyba bardzo ulotne bo gapię się i gapię na to foto i nie widzę :shake: uśmiechu P. Kałużyńskiego

Beria - na mniej niż tydzień nie daję :eviltong:[/quote]

[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]No to tylko dlatego że właścicielka uzębięnia jest piękna, czysta i pachnąca a zęby same - one jedyne nie są żółte .. [/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Eeeee tam, czepiasz się ![/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Dobranoc ![/SIZE][/FONT][/I][/B]

Posted

[quote name='malawaszka']ależ to JEST promocja! bierzesz na tydzień a ja dorzucam kilo karmy :evil_lol:[/QUOTE]

No tak, a Lunka przy dużej wydajności tnącej zje ze 3 kilo i Gertrudę :razz:
Świetny interes :diabloti:

Posted

[quote name='beria']No tak, a Lunka przy dużej wydajności tnącej zje ze 3 kilo i Gertrudę :razz:
Świetny interes :diabloti:[/quote]

taka promocja :evil_lol:

PIKA - tym razem pogonił burka który nas odwiedza - i to tak się zawziął, że nie chciał do mnie wrócić tylko biegał jak opętamy i szukał go po podwórku a jego już dawno nie było :lol: więc musiał iść do więźnia żeby się wyciszyc :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']taka promocja :evil_lol:

PIKA - tym razem pogonił burka który nas odwiedza - i to tak się zawziął, że nie chciał do mnie wrócić tylko biegał jak opętamy i szukał go po podwórku a jego już dawno nie było :lol: więc musiał iść do więźnia żeby się wyciszyc :evil_lol:[/quote]
biedny Bolutek, Pańcia zamiast na kolanka, pogłaskać i utulić to do więźnia :mad: i jeszcze przetargowuje Lunetkę:evil_lol: oj niedobrze :shake:

Posted

[quote name='aga1215']biedny Bolutek, Pańcia zamiast na kolanka, pogłaskać i utulić to do więźnia :mad: i jeszcze przetargowuje Lunetkę:evil_lol: oj niedobrze :shake:[/quote]

:cool1: noo ładnie mnie podsumowałaś :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:cool1: noo ładnie mnie podsumowałaś :evil_lol:[/quote]
bo biedny Bolutek:loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: taki - dzielnie bronił terenu :evil_lol: i jaka nagroda go spotkała ;) - BTW - popatrz, nic mu ślepota nie przeszkadza :crazyeye:

Posted

[quote name='aga1215']popatrz, nic mu ślepota nie przeszkadza :crazyeye:[/quote]

prtzeszkadzała mu tylko w zorientowaniu się, że wroga już dawno na naszym terenie nie ma :evil_lol: ot drobiazg :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']prtzeszkadzała mu tylko w zorientowaniu się, że wroga już dawno na naszym terenie nie ma :evil_lol: ot drobiazg :lol:[/quote]
no masz, Ta jeszcze śpi :eviltong: a Bolutek gdzie??? :mad: ;) :loveu:

Posted

nie śpimy :shake: pracujemy :angryy: tzn ja pracuję, aaaaaa - w sumie to oni też pracują :mad: Boluś dostał w niedzielę super piszczącą piłeczkę i właśnie ją popsuł :mad: :placz: a tak długo wybierałam, żeby był mocna i długo piszczała bo on to lubi najbardziej i doopa :angryy:

Posted

[quote name='malawaszka']nie śpimy :shake: pracujemy :angryy: tzn ja pracuję, aaaaaa - w sumie to oni też pracują :mad: Boluś dostał w niedzielę super piszczącą piłeczkę i właśnie ją popsuł :mad: :placz: a tak długo wybierałam, [B][I]żeby był mocna[/I][/B] i długo piszczała bo on to lubi najbardziej i doopa :angryy:[/quote]
;) było wybrać taką, co była :eviltong:

Posted

[quote name='malawaszka'] Boluś dostał w niedzielę super piszczącą piłeczkę i właśnie ją popsuł :mad: :placz: a tak długo wybierałam, żeby był mocna i długo piszczała bo on to lubi najbardziej i doopa :angryy:[/QUOTE]

Dwa dni to już coś :razz: U nas żubr stracił głos po 1 dniu :diabloti:
Brawo Boluś, goń "obcego" :multi:

Posted

Malawaszka dzisiaj włoczyła sie po miastach z jakimś wielkim czarnym psem. Tak z donosow prasy wynika :lol: Pochwaliłabys sie dlaczego zamiast wychodzic z budynku to leciałas w powietrzu :) Nogi miałaś ponoc nad ziemią:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Malawaszka dzisiaj włoczyła sie po miastach z jakimś wielkim czarnym psem. Tak z donosow prasy wynika :lol: Pochwaliłabys sie dlaczego zamiast wychodzic z budynku to leciałas w powietrzu :) Nogi miałaś ponoc nad ziemią:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[I]o rany coż za nowiny ....a miał być mały ruski :cool3:[/I]

Posted

[quote name='Pysia']Malawaszka dzisiaj włoczyła sie po miastach z jakimś wielkim czarnym psem. Tak z donosow prasy wynika :lol: Pochwaliłabys sie dlaczego zamiast wychodzic z budynku to leciałas w powietrzu :) Nogi miałaś ponoc nad ziemią:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
może Malawaszka trenuje jakiś nowy rodzaj sportu?
[IMG]http://img277.imageshack.us/img277/8436/1187dl.gif[/IMG]