beria Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='malawaszka']hahha noo jasne!!! na tydzień starczy?? :cool1:[/QUOTE] Przy takim tempie to ze dwa dni :cool3: Quote
malawaszka Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 [quote name='HankaRupczewska'][B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]A nieprawdą jest to spostrzeżenie ulotne ??? :roll: [/SIZE][/FONT][/I][/B][/quote] no właśnie chyba bardzo ulotne bo gapię się i gapię na to foto i nie widzę :shake: uśmiechu P. Kałużyńskiego Beria - na mniej niż tydzień nie daję :eviltong: Quote
beria Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='malawaszka'] Beria - na mniej niż tydzień nie daję :eviltong:[/QUOTE] No masz :shake: A liczyłam na weekendową promocję :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 [quote name='beria']No masz :shake: A liczyłam na weekendową promocję :evil_lol:[/quote] ależ to JEST promocja! bierzesz na tydzień a ja dorzucam kilo karmy :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='malawaszka']no właśnie chyba bardzo ulotne bo gapię się i gapię na to foto i nie widzę :shake: uśmiechu P. Kałużyńskiego Beria - na mniej niż tydzień nie daję :eviltong:[/quote] [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]No to tylko dlatego że właścicielka uzębięnia jest piękna, czysta i pachnąca a zęby same - one jedyne nie są żółte .. [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Eeeee tam, czepiasz się ![/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Dobranoc ![/SIZE][/FONT][/I][/B] Quote
Alicja Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [I][B]:razz:jak na taką dietę to Luna dobrze wygląda;) [IMG]http://img241.imageshack.us/img241/5382/8maj864ey.jpg[/IMG] [/B][/I] Quote
beria Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='malawaszka']ależ to JEST promocja! bierzesz na tydzień a ja dorzucam kilo karmy :evil_lol:[/QUOTE] No tak, a Lunka przy dużej wydajności tnącej zje ze 3 kilo i Gertrudę :razz: Świetny interes :diabloti: Quote
PIKA Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='malawaszka']za karę :eviltong: [/quote] a co zmalowal? :mad: Quote
malawaszka Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 [quote name='beria']No tak, a Lunka przy dużej wydajności tnącej zje ze 3 kilo i Gertrudę :razz: Świetny interes :diabloti:[/quote] taka promocja :evil_lol: PIKA - tym razem pogonił burka który nas odwiedza - i to tak się zawziął, że nie chciał do mnie wrócić tylko biegał jak opętamy i szukał go po podwórku a jego już dawno nie było :lol: więc musiał iść do więźnia żeby się wyciszyc :evil_lol: Quote
aga1215 Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='malawaszka']taka promocja :evil_lol: PIKA - tym razem pogonił burka który nas odwiedza - i to tak się zawziął, że nie chciał do mnie wrócić tylko biegał jak opętamy i szukał go po podwórku a jego już dawno nie było :lol: więc musiał iść do więźnia żeby się wyciszyc :evil_lol:[/quote] biedny Bolutek, Pańcia zamiast na kolanka, pogłaskać i utulić to do więźnia :mad: i jeszcze przetargowuje Lunetkę:evil_lol: oj niedobrze :shake: Quote
malawaszka Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 [quote name='aga1215']biedny Bolutek, Pańcia zamiast na kolanka, pogłaskać i utulić to do więźnia :mad: i jeszcze przetargowuje Lunetkę:evil_lol: oj niedobrze :shake:[/quote] :cool1: noo ładnie mnie podsumowałaś :evil_lol: Quote
aga1215 Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='malawaszka']:cool1: noo ładnie mnie podsumowałaś :evil_lol:[/quote] bo biedny Bolutek:loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: taki - dzielnie bronił terenu :evil_lol: i jaka nagroda go spotkała ;) - BTW - popatrz, nic mu ślepota nie przeszkadza :crazyeye: Quote
malawaszka Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 [quote name='aga1215']popatrz, nic mu ślepota nie przeszkadza :crazyeye:[/quote] prtzeszkadzała mu tylko w zorientowaniu się, że wroga już dawno na naszym terenie nie ma :evil_lol: ot drobiazg :lol: Quote
aga1215 Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='malawaszka']prtzeszkadzała mu tylko w zorientowaniu się, że wroga już dawno na naszym terenie nie ma :evil_lol: ot drobiazg :lol:[/quote] no masz, Ta jeszcze śpi :eviltong: a Bolutek gdzie??? :mad: ;) :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [IMG]http://img241.imageshack.us/img241/5382/8maj864ey.jpg[/IMG] waszka wstydz sie psa patykami karmic :eviltong: Quote
malawaszka Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] waszka wstydz sie psa patykami karmic :eviltong:[/quote] wiesz jakie to praktyczne - pies sobie znajduje sam, karmi sie kiedy chce :p Quote
Alicja Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [I][B]No i jak tam , śpicie jeszcze:razz:[/B][/I] Quote
malawaszka Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 nie śpimy :shake: pracujemy :angryy: tzn ja pracuję, aaaaaa - w sumie to oni też pracują :mad: Boluś dostał w niedzielę super piszczącą piłeczkę i właśnie ją popsuł :mad: :placz: a tak długo wybierałam, żeby był mocna i długo piszczała bo on to lubi najbardziej i doopa :angryy: Quote
aga1215 Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='malawaszka']nie śpimy :shake: pracujemy :angryy: tzn ja pracuję, aaaaaa - w sumie to oni też pracują :mad: Boluś dostał w niedzielę super piszczącą piłeczkę i właśnie ją popsuł :mad: :placz: a tak długo wybierałam, [B][I]żeby był mocna[/I][/B] i długo piszczała bo on to lubi najbardziej i doopa :angryy:[/quote] ;) było wybrać taką, co była :eviltong: Quote
anetta Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [url]http://img255.imageshack.us/img255/9091/8maj856no.jpg[/url] nie ma litosci :diabloti: Bolutek, jak mogles popsuc NOWA zabaweczke :placz::mad: Quote
beria Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='malawaszka'] Boluś dostał w niedzielę super piszczącą piłeczkę i właśnie ją popsuł :mad: :placz: a tak długo wybierałam, żeby był mocna i długo piszczała bo on to lubi najbardziej i doopa :angryy:[/QUOTE] Dwa dni to już coś :razz: U nas żubr stracił głos po 1 dniu :diabloti: Brawo Boluś, goń "obcego" :multi: Quote
Pysia Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Malawaszka dzisiaj włoczyła sie po miastach z jakimś wielkim czarnym psem. Tak z donosow prasy wynika :lol: Pochwaliłabys sie dlaczego zamiast wychodzic z budynku to leciałas w powietrzu :) Nogi miałaś ponoc nad ziemią:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='Pysia']Malawaszka dzisiaj włoczyła sie po miastach z jakimś wielkim czarnym psem. Tak z donosow prasy wynika :lol: Pochwaliłabys sie dlaczego zamiast wychodzic z budynku to leciałas w powietrzu :) Nogi miałaś ponoc nad ziemią:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[I]o rany coż za nowiny ....a miał być mały ruski :cool3:[/I] Quote
AlKil Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='Pysia']Malawaszka dzisiaj włoczyła sie po miastach z jakimś wielkim czarnym psem. Tak z donosow prasy wynika :lol: Pochwaliłabys sie dlaczego zamiast wychodzic z budynku to leciałas w powietrzu :) Nogi miałaś ponoc nad ziemią:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] może Malawaszka trenuje jakiś nowy rodzaj sportu? [IMG]http://img277.imageshack.us/img277/8436/1187dl.gif[/IMG] Quote
Recommended Posts