Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='dbsst'][quote name='malawaszka'][quote name='dbsst'][quote name='malawaszka']NO!! NIE MA LITOŚCI!!!! :evilbat:[/quote]

ale Ci zalezy na nas :D :angel: :angel: :angel: i na wycieczce :D[/quote]

NO BA!! A komu by nie zależało na darmowej wycieczce do Stolycy Kaczogrodu :evilbat: :lol:[/quote]

hahaha no tak ja myslalam ze kcesz do nas a Ciebie do Kaczolicy tylko ciagnie ;)[/quote]

dziś strzelałam w tej gierce do której dałaś linka to teraz czas na ćwiczenia na żywo :evilbat:[/quote]

haahahaha mama nafdzieje ze celne masz oko [size=1]tyranie[/size] :scared:

Posted

[quote name='Maga100']i ja muszę stwierdzic, że Waszka stała się najwiekszym tyranem na dogomanii :evilbat: Chyba ją Luna w końcu zaraziła :lol: :lol: :lol:[/quote]

TAK TAK TAK!!!! KTO Z KIM PRZESTAJE TAKIM SIĘ STAJE!!!! i zawsze przejmuje się te ZŁE cechy - więc Luna przebywając ze mną nie mogła złagodnieć i stać się takim jak ja aniołem, tylko JA stałam się SSmanem!!! :evilbat:

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='Maga100']i ja muszę stwierdzic, że Waszka stała się najwiekszym tyranem na dogomanii :evilbat: Chyba ją Luna w końcu zaraziła :lol: :lol: :lol:[/quote]

TAK TAK TAK!!!! KTO Z KIM PRZESTAJE TAKIM SIĘ STAJE!!!! i zawsze przejmuje się te ZŁE cechy - więc Luna przebywając ze mną nie mogła złagodnieć i stać się takim jak ja aniołem, tylko JA stałam się SSmanem!!! :evilbat:[/quote] :o no nie Waszeczko nie rób nam tego :modla:

Posted

[quote name='asher']Waszka, a ile kaczek udało ci się zestrzelić? :lol:[/quote]

a nie wiem - DUŻO!!!! zstrzelałam jak opętana, ale i tak dziady doleciały do BD :evil: :evil: :evil: historii się nie da cofnąć :evil: 0X

Ala - ZA PÓŹNO!!!! :evilbat:

Posted

[quote name='malawaszka']TAK TAK TAK!!!! KTO Z KIM PRZESTAJE TAKIM SIĘ STAJE!!!! i zawsze przejmuje się te ZŁE cechy - więc Luna przebywając ze mną nie mogła złagodnieć i stać się takim jak ja aniołem, tylko JA stałam się SSmanem!!! :evilbat:[/quote]

a pilnujsze czasem szafy? 8) 8) 8)

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='malawaszka']TAK TAK TAK!!!! KTO Z KIM PRZESTAJE TAKIM SIĘ STAJE!!!! i zawsze przejmuje się te ZŁE cechy - więc Luna przebywając ze mną nie mogła złagodnieć i stać się takim jak ja aniołem, tylko JA stałam się SSmanem!!! :evilbat:[/quote]

a pilnujsze czasem szafy? 8) 8) 8)[/quote]

ale TYLKO wtedy jak są w niej ciastka :evilbat:

BTW te cistaka co to były tam pilnowane przez Lunę zostały przez nią sukcesywnie ZEŻARTE!!! cały worek!!!! :evil: a ja naiwna myślałam, że ona tam chodzi tylko ich pilnować :-?

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='Maga100'][quote name='malawaszka']TAK TAK TAK!!!! KTO Z KIM PRZESTAJE TAKIM SIĘ STAJE!!!! i zawsze przejmuje się te ZŁE cechy - więc Luna przebywając ze mną nie mogła złagodnieć i stać się takim jak ja aniołem, tylko JA stałam się SSmanem!!! :evilbat:[/quote]

ale TYLKO wtedy jak są w niej ciastka :evilbat:

BTW te cistaka co to były tam pilnowane przez Lunę zostały przez nią sukcesywnie ZEŻARTE!!! cały worek!!!! :evil: a ja naiwna myślałam, że ona tam chodzi tylko ich pilnować :-?[/quote]

buuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahahahahahaha i sie posiklam

1:0 dla Lunozercy

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='malawaszka']TAK TAK TAK!!!! KTO Z KIM PRZESTAJE TAKIM SIĘ STAJE!!!! i zawsze przejmuje się te ZŁE cechy - więc Luna przebywając ze mną nie mogła złagodnieć i stać się takim jak ja aniołem, tylko JA stałam się SSmanem!!! :evilbat:[/quote]

Nie moge Wyobraziłam sobie Waszke w szafie :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='Maga100'][quote name='malawaszka']TAK TAK TAK!!!! KTO Z KIM PRZESTAJE TAKIM SIĘ STAJE!!!! i zawsze przejmuje się te ZŁE cechy - więc Luna przebywając ze mną nie mogła złagodnieć i stać się takim jak ja aniołem, tylko JA stałam się SSmanem!!! :evilbat:[/quote]

Nie mogę Was Wyobraziłam sobie Waszke w szafie :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:[/quote]

a Luna robi zdjęcia, a Bolutek wkleja i komentuje na dogomanii :lol:

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='Maga100'][quote name='malawaszka']TAK TAK TAK!!!! KTO Z KIM PRZESTAJE TAKIM SIĘ STAJE!!!! i zawsze przejmuje się te ZŁE cechy - więc Luna przebywając ze mną nie mogła złagodnieć i stać się takim jak ja aniołem, tylko JA stałam się SSmanem!!! :evilbat:[/quote]

Nie moge Wyobraziłam sobie Waszke w szafie :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:[/quote]

a co??!!! DUŻĄ ma mszafe :evilbat:

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='PIKA'][quote name='Maga100'][quote name='malawaszka']TAK TAK TAK!!!! KTO Z KIM PRZESTAJE TAKIM SIĘ STAJE!!!! i zawsze przejmuje się te ZŁE cechy - więc Luna przebywając ze mną nie mogła złagodnieć i stać się takim jak ja aniołem, tylko JA stałam się SSmanem!!! :evilbat:[/quote]

Nie moge Wyobraziłam sobie Waszke w szafie :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:[/quote]

a co??!!! DUŻĄ ma mszafe :evilbat:[/quote]to teraz na suchą karmę przechodzisz :o :wink:

Posted

[quote name='Maga100']Dbsst, tobie nie wolno dzisiaj pić :evil:

za to ja mogię 8) :drinking: :drinking: :drinking:[/quote]

hahahahhaha to bede pic przez zacisniete zeby caly alkohol zostanie odseparowany od od reszty 8)

no to zaciskam zeby :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

[quote name='Teklunia']o prosze, pijanstwo przenosi sie tutaj :lol:[/quote]

Tekluniu, ja mam niejasne wrażenie, że pijaństwo się jakoś rozlazło wszędzie :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:drinking: :drinking: :drinking: pijoki :evilbat:

[img]http://img318.imageshack.us/img318/4320/15dv.jpg[/img][/quote]

[b][color=red][size=6]Ło Jezu ! Jakie ładne [/size][/color][/b] :o :o :o A ty jezdeś czeźwa ??? ( to takie pytanie w nawiasie. Ono całkiem nieistotne jest :lol: )