beria Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 malawaszka napisał(a):hahha noo jasne!!! na tydzień starczy?? :cool1: Przy takim tempie to ze dwa dni :cool3: Quote
malawaszka Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A nieprawdą jest to spostrzeżenie ulotne ??? :roll: no właśnie chyba bardzo ulotne bo gapię się i gapię na to foto i nie widzę :shake: uśmiechu P. Kałużyńskiego Beria - na mniej niż tydzień nie daję :eviltong: Quote
beria Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 malawaszka napisał(a): Beria - na mniej niż tydzień nie daję :eviltong: No masz :shake: A liczyłam na weekendową promocję :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 beria napisał(a):No masz :shake: A liczyłam na weekendową promocję :evil_lol: ależ to JEST promocja! bierzesz na tydzień a ja dorzucam kilo karmy :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='malawaszka']no właśnie chyba bardzo ulotne bo gapię się i gapię na to foto i nie widzę :shake: uśmiechu P. Kałużyńskiego Beria - na mniej niż tydzień nie daję :eviltong: No to tylko dlatego że właścicielka uzębięnia jest piękna, czysta i pachnąca a zęby same - one jedyne nie są żółte .. Eeeee tam, czepiasz się ! Dobranoc ! Quote
Alicja Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 :razz:jak na taką dietę to Luna dobrze wygląda;) Quote
beria Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 malawaszka napisał(a):ależ to JEST promocja! bierzesz na tydzień a ja dorzucam kilo karmy :evil_lol: No tak, a Lunka przy dużej wydajności tnącej zje ze 3 kilo i Gertrudę :razz: Świetny interes :diabloti: Quote
PIKA Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 malawaszka napisał(a):za karę :eviltong: a co zmalowal? :mad: Quote
malawaszka Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 beria napisał(a):No tak, a Lunka przy dużej wydajności tnącej zje ze 3 kilo i Gertrudę :razz: Świetny interes :diabloti: taka promocja :evil_lol: PIKA - tym razem pogonił burka który nas odwiedza - i to tak się zawziął, że nie chciał do mnie wrócić tylko biegał jak opętamy i szukał go po podwórku a jego już dawno nie było :lol: więc musiał iść do więźnia żeby się wyciszyc :evil_lol: Quote
aga1215 Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 malawaszka napisał(a):taka promocja :evil_lol: PIKA - tym razem pogonił burka który nas odwiedza - i to tak się zawziął, że nie chciał do mnie wrócić tylko biegał jak opętamy i szukał go po podwórku a jego już dawno nie było :lol: więc musiał iść do więźnia żeby się wyciszyc :evil_lol: biedny Bolutek, Pańcia zamiast na kolanka, pogłaskać i utulić to do więźnia :mad: i jeszcze przetargowuje Lunetkę:evil_lol: oj niedobrze :shake: Quote
malawaszka Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 aga1215 napisał(a):biedny Bolutek, Pańcia zamiast na kolanka, pogłaskać i utulić to do więźnia :mad: i jeszcze przetargowuje Lunetkę:evil_lol: oj niedobrze :shake: :cool1: noo ładnie mnie podsumowałaś :evil_lol: Quote
aga1215 Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 malawaszka napisał(a)::cool1: noo ładnie mnie podsumowałaś :evil_lol: bo biedny Bolutek:loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: taki - dzielnie bronił terenu :evil_lol: i jaka nagroda go spotkała ;) - BTW - popatrz, nic mu ślepota nie przeszkadza :crazyeye: Quote
malawaszka Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 aga1215 napisał(a):popatrz, nic mu ślepota nie przeszkadza :crazyeye: prtzeszkadzała mu tylko w zorientowaniu się, że wroga już dawno na naszym terenie nie ma :evil_lol: ot drobiazg :lol: Quote
aga1215 Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 malawaszka napisał(a):prtzeszkadzała mu tylko w zorientowaniu się, że wroga już dawno na naszym terenie nie ma :evil_lol: ot drobiazg :lol: no masz, Ta jeszcze śpi :eviltong: a Bolutek gdzie??? :mad: ;) :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 waszka wstydz sie psa patykami karmic :eviltong: Quote
malawaszka Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): waszka wstydz sie psa patykami karmic :eviltong: wiesz jakie to praktyczne - pies sobie znajduje sam, karmi sie kiedy chce :p Quote
malawaszka Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 nie śpimy :shake: pracujemy :angryy: tzn ja pracuję, aaaaaa - w sumie to oni też pracują :mad: Boluś dostał w niedzielę super piszczącą piłeczkę i właśnie ją popsuł :mad: :placz: a tak długo wybierałam, żeby był mocna i długo piszczała bo on to lubi najbardziej i doopa :angryy: Quote
aga1215 Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='malawaszka']nie śpimy :shake: pracujemy :angryy: tzn ja pracuję, aaaaaa - w sumie to oni też pracują :mad: Boluś dostał w niedzielę super piszczącą piłeczkę i właśnie ją popsuł :mad: :placz: a tak długo wybierałam, żeby był mocna i długo piszczała bo on to lubi najbardziej i doopa :angryy: ;) było wybrać taką, co była :eviltong: Quote
anetta Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 http://img255.imageshack.us/img255/9091/8maj856no.jpg nie ma litosci :diabloti: Bolutek, jak mogles popsuc NOWA zabaweczke :placz::mad: Quote
beria Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 malawaszka napisał(a): Boluś dostał w niedzielę super piszczącą piłeczkę i właśnie ją popsuł :mad: :placz: a tak długo wybierałam, żeby był mocna i długo piszczała bo on to lubi najbardziej i doopa :angryy: Dwa dni to już coś :razz: U nas żubr stracił głos po 1 dniu :diabloti: Brawo Boluś, goń "obcego" :multi: Quote
Pysia Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Malawaszka dzisiaj włoczyła sie po miastach z jakimś wielkim czarnym psem. Tak z donosow prasy wynika :lol: Pochwaliłabys sie dlaczego zamiast wychodzic z budynku to leciałas w powietrzu :) Nogi miałaś ponoc nad ziemią:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='Pysia']Malawaszka dzisiaj włoczyła sie po miastach z jakimś wielkim czarnym psem. Tak z donosow prasy wynika :lol: Pochwaliłabys sie dlaczego zamiast wychodzic z budynku to leciałas w powietrzu :) Nogi miałaś ponoc nad ziemią:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye:o rany coż za nowiny ....a miał być mały ruski :cool3: Quote
AlKil Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='Pysia']Malawaszka dzisiaj włoczyła sie po miastach z jakimś wielkim czarnym psem. Tak z donosow prasy wynika :lol: Pochwaliłabys sie dlaczego zamiast wychodzic z budynku to leciałas w powietrzu :) Nogi miałaś ponoc nad ziemią:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: może Malawaszka trenuje jakiś nowy rodzaj sportu? Quote
Recommended Posts