Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska']A nieprawdą jest to spostrzeżenie ulotne ??? :roll:

no właśnie chyba bardzo ulotne bo gapię się i gapię na to foto i nie widzę :shake: uśmiechu P. Kałużyńskiego

Beria - na mniej niż tydzień nie daję :eviltong:

Posted

[quote name='malawaszka']no właśnie chyba bardzo ulotne bo gapię się i gapię na to foto i nie widzę :shake: uśmiechu P. Kałużyńskiego

Beria - na mniej niż tydzień nie daję :eviltong:

No to tylko dlatego że właścicielka uzębięnia jest piękna, czysta i pachnąca a zęby same - one jedyne nie są żółte ..

Eeeee tam, czepiasz się !
Dobranoc !

Posted

malawaszka napisał(a):
ależ to JEST promocja! bierzesz na tydzień a ja dorzucam kilo karmy :evil_lol:

No tak, a Lunka przy dużej wydajności tnącej zje ze 3 kilo i Gertrudę :razz:
Świetny interes :diabloti:

Posted

beria napisał(a):
No tak, a Lunka przy dużej wydajności tnącej zje ze 3 kilo i Gertrudę :razz:
Świetny interes :diabloti:

taka promocja :evil_lol:

PIKA - tym razem pogonił burka który nas odwiedza - i to tak się zawziął, że nie chciał do mnie wrócić tylko biegał jak opętamy i szukał go po podwórku a jego już dawno nie było :lol: więc musiał iść do więźnia żeby się wyciszyc :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
taka promocja :evil_lol:

PIKA - tym razem pogonił burka który nas odwiedza - i to tak się zawziął, że nie chciał do mnie wrócić tylko biegał jak opętamy i szukał go po podwórku a jego już dawno nie było :lol: więc musiał iść do więźnia żeby się wyciszyc :evil_lol:

biedny Bolutek, Pańcia zamiast na kolanka, pogłaskać i utulić to do więźnia :mad: i jeszcze przetargowuje Lunetkę:evil_lol: oj niedobrze :shake:

Posted

aga1215 napisał(a):
biedny Bolutek, Pańcia zamiast na kolanka, pogłaskać i utulić to do więźnia :mad: i jeszcze przetargowuje Lunetkę:evil_lol: oj niedobrze :shake:

:cool1: noo ładnie mnie podsumowałaś :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:cool1: noo ładnie mnie podsumowałaś :evil_lol:

bo biedny Bolutek:loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: taki - dzielnie bronił terenu :evil_lol: i jaka nagroda go spotkała ;) - BTW - popatrz, nic mu ślepota nie przeszkadza :crazyeye:

Posted

aga1215 napisał(a):
popatrz, nic mu ślepota nie przeszkadza :crazyeye:

prtzeszkadzała mu tylko w zorientowaniu się, że wroga już dawno na naszym terenie nie ma :evil_lol: ot drobiazg :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
prtzeszkadzała mu tylko w zorientowaniu się, że wroga już dawno na naszym terenie nie ma :evil_lol: ot drobiazg :lol:

no masz, Ta jeszcze śpi :eviltong: a Bolutek gdzie??? :mad: ;) :loveu:

Posted

nie śpimy :shake: pracujemy :angryy: tzn ja pracuję, aaaaaa - w sumie to oni też pracują :mad: Boluś dostał w niedzielę super piszczącą piłeczkę i właśnie ją popsuł :mad: :placz: a tak długo wybierałam, żeby był mocna i długo piszczała bo on to lubi najbardziej i doopa :angryy:

Posted

[quote name='malawaszka']nie śpimy :shake: pracujemy :angryy: tzn ja pracuję, aaaaaa - w sumie to oni też pracują :mad: Boluś dostał w niedzielę super piszczącą piłeczkę i właśnie ją popsuł :mad: :placz: a tak długo wybierałam, żeby był mocna i długo piszczała bo on to lubi najbardziej i doopa :angryy:
;) było wybrać taką, co była :eviltong:

Posted

malawaszka napisał(a):
Boluś dostał w niedzielę super piszczącą piłeczkę i właśnie ją popsuł :mad: :placz: a tak długo wybierałam, żeby był mocna i długo piszczała bo on to lubi najbardziej i doopa :angryy:

Dwa dni to już coś :razz: U nas żubr stracił głos po 1 dniu :diabloti:
Brawo Boluś, goń "obcego" :multi:

Posted

Malawaszka dzisiaj włoczyła sie po miastach z jakimś wielkim czarnym psem. Tak z donosow prasy wynika :lol: Pochwaliłabys sie dlaczego zamiast wychodzic z budynku to leciałas w powietrzu :) Nogi miałaś ponoc nad ziemią:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Malawaszka dzisiaj włoczyła sie po miastach z jakimś wielkim czarnym psem. Tak z donosow prasy wynika :lol: Pochwaliłabys sie dlaczego zamiast wychodzic z budynku to leciałas w powietrzu :) Nogi miałaś ponoc nad ziemią:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye:o rany coż za nowiny ....a miał być mały ruski :cool3:

Posted

[quote name='Pysia']Malawaszka dzisiaj włoczyła sie po miastach z jakimś wielkim czarnym psem. Tak z donosow prasy wynika :lol: Pochwaliłabys sie dlaczego zamiast wychodzic z budynku to leciałas w powietrzu :) Nogi miałaś ponoc nad ziemią:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
może Malawaszka trenuje jakiś nowy rodzaj sportu?