malawaszka Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='Pysia']Biegająca Luneta :crazyeye: To jakaś nowość :diabloti: I odmiana :evil_lol: że niby chodzące po podwórku i jedzące gruszki zmoroszelmy za każdym razem są nowością???? :diabloti: Byłam w Camden Town :multi: to była jedna z fajniejszych wycieczek w Londynie - superancka, undergroundowa dzielnica - fantastyczne szyldy, sklepy z różnymi fatałaszkami :razz: w sklepie z gorsetami mało nie umarłam - chciałam wszystkie :placz::placz::placz: przepiękne były i przedrogie :angryy: mnóstwo sklepów z gadżetami dla różnych subkultur (ale tylko tych fajnych - bez kwadratów :diabloti:), a w sklepie z MEGA fajami wodnymi padłam :mdleje: TAAAAAKAAAAA wielka była jedna faja :crazyeye: nie zrobiłam foty bo jakoś głupio mi było w sklepach focić :lol: poszwędaliśmy się tam trochę, wypiliśmy Guinessa w knajpce na tarasie nad kanałkiem :loveu: ahhhhhh tam było superancko :loveu::loveu::loveu: i salony Tatoo - mnóstwo ich tam - nie wiem czy rzeczywiście aż 300 ale dużo :cool3: Quote
clockwork Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']....było lecieć z Weszką i za rączkę w samolocie trzymać .....;) nooo... było....:mdleje: a potem trzymać ją za rączke spod łózka :cool1: Quote
malawaszka Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 tam nam chcieli sprzedać palenie, ale powiedziałam, że mamy swoją Dilerkę :evil_lol: :loveu: Quote
clockwork Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 eeehhhhhhh :iloveyou: alem Ci zaproponowała fajną wycieczke nie?? :cool3::cool3: Quote
malawaszka Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='clockwork']eeehhhhhhh :iloveyou: alem Ci zaproponowała fajną wycieczke nie?? :cool3::cool3: hahahha nooo ale co się okazało to i tak mój luby chciał mnie tam zabrać :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='malawaszka']hahahha nooo ale co się okazało to i tak mój luby chciał mnie tam zabrać :loveu::loveu::loveu: daj jeszcze foteczki..:modla::modla::modla:. to prawie jak bym tam była :oops: Quote
Pysia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 malawaszka napisał(a):że niby chodzące po podwórku i jedzące gruszki zmoroszelmy za każdym razem są nowością???? :diabloti: Oczywiście ze nowością bo zawsze zjadają INNą gruszke :diabloti: Buahahahah Foty super paskudo :multi: :loveu: Quote
malawaszka Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 różne miejsca, zdjęcia robione w różnym czasie, a w tle za J ten sam koleś :crazyeye: zauważyłam to dopiero w domu jak przeglądałam foty :evil_lol: tramwaje wodne tu wchodzisz i masz wizje :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 mój nowy chłopak :diabloti: kiedyś tam były stajnie i szpital dla koni, teraz targ staroci i nie tylko takie mebelki sobie zamówiłam do domu :loveu: Quote
malawaszka Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 i MIŚ Sado-Maso :loveu::loveu::loveu: byłby mój jakby ten sklepik był otwarty :placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='clockwork']nooo... było....:mdleje: a potem trzymać ją za rączke spod łózka :cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....może nie wygnaliby cię pod wyrko ;) o to chyba dla Madzialeny ....;) http://img511.imageshack.us/img511/4452/dsc0084nu1.jpg Quote
anetta Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 :mdleje: Świetne! kot na ścianie, nogi, buty :o wow wow A ten gościu to może miał brata bliżniaka :evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 dla Oliwi chciałaś kupić ? :diabloti: http://img212.imageshack.us/img212/9999/dsc0118kn2.jpg Quote
malawaszka Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 no niech się dziecko uczy :diabloti: Quote
Vectra Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 malawaszka napisał(a):no niech się dziecko uczy :diabloti: No widzę , że nauki nie poszły w las :loveu: :loveu: :diabloti: jak chcesz jeszcze jakieś korepetycje to wal jak w dym :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Pysia']Biegająca Luneta :crazyeye: To jakaś nowość :diabloti: I odmiana :evil_lol: wyjęłaś mi to z ust :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zdjęcia z wycieczki za morze BOWSKIE :loveu: Quote
Paula Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 http://img530.imageshack.us/img530/7244/dsc0296vh2.jpg fajnie tu wyszła :lol: Świetne fotki z Londka :multi: Szczególnie te z tatoo dzielnicy :lol: Quote
Pysia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Maga100']wyjęłaś mi to z ust :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No i zaraz Weszka Cię podsumuje :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='Vectra']No widzę , że nauki nie poszły w las :loveu: :loveu: :diabloti: jak chcesz jeszcze jakieś korepetycje to wal jak w dym :evil_lol: że niby od Ciebie JA się nauczyłam Sado maso???? :crazyeye: [quote name='Maga100']wyjęłaś mi to z ust :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysia świntucho coś jej do ust wkładała :crazyeye: odezwała się ta co różnorodne foty wstawia :diabloti: [quote name='paula_z']http://img530.imageshack.us/img530/7244/dsc0296vh2.jpg fajnie tu wyszła :lol: Świetne fotki z Londka :multi: Szczególnie te z tatoo dzielnicy :lol: a pewnie że świetne :diabloti: [quote name='Pysia']No i zaraz Weszka Cię podsumuje :diabloti: NO!!:diabloti: Quote
Pysia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 malawaszka napisał(a): Pysia świntucho coś jej do ust wkładała :crazyeye: odezwała się ta co różnorodne foty wstawia :diabloti: NO!!:diabloti: Ale to nie ja u niej spałam :diabloti: Quote
Vectra Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Postawiłaś dom , posadziłaś drzewo (domniemam) teraz czas na ? :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Vectra napisał(a):Postawiłaś dom , posadziłaś drzewo (domniemam) teraz czas na ? :diabloti: drzewo, które JA posadziłam uschło :diabloti: Quote
Recommended Posts