Paula Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Fajne foty :multi: Ja jeszcze nie widzialam :p [quote name='malawaszka']jak tak to kurna nie gadam NIC, a na fotach zawsze :diabloti: Hahaha :grin: Quote
PIKA Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Waszka :mad: Foty wstawilam, może byś wpadla :mad::evil_lol: Quote
Pysia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 malawaszka napisał(a):nooo bo to ta złośliwa Pysia wstawiała szybko u siebie, żeby u mnie już nikt nie chciał oglądać :mad: Widzisz..... Tak się jakoś składa ze u mnie tych Twoich fot jest milion i NIKT ich nie ogląda :cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='bonita'] Lufę Pysi widać:megagrin::evil_lol: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Pysia napisał(a):Widzisz..... Tak się jakoś składa ze u mnie tych Twoich fot jest milion i NIKT ich nie ogląda :cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jakby NIKT ich tam nie oglądał to tu by NIKT nie zauwazył, że już je gdzieś widział :diabloti: Quote
Vectra Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 PIKA napisał(a):Waszka :mad: Foty wstawilam, może byś wpadla :mad::evil_lol: o o o o PPProsze jak się lansuje :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 jakie śliczniusie pysiusie :loveu: jestem nieśmiała, więc choć zaglądam od dawna, nie miałam odwagi się ujawnic :oops: Ale skoro ty jesteś taka milusia, to przyszłam powiedzieć: heyka, dzień doberek, miłego dzionka :loveu: BosH, ale się rozpisałam :roll: Quote
malawaszka Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 długo to jeszcze będzie trwało???? bo zwymiotuję niebawem :diabloti::angryy: Quote
Nugatowa Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 I co Pysiu teraz to mi nie podskoczysz ?!?!?! Ale ze mnie GANGSTA, 2 niufy komóra i skóra Idż już stąd wstrętna Pysiu zazdrośnico !! A widzisz...od razu lepiej Chcę sie troche polanssować .... Cześć! Jestem ładną Weszką Jestem już znużona ciągłą sławą i popularnością na Dogomani i zowią mnie damą z .............Niufami Grrr Wydałam już rozkaz, że na dziś koniec zdjęć make-up ma ważność 1,5 godziny O zaraz zaraz Manager dzwoni O Kurka Fajnie Dostałam OsKKKara za najlepsza rolę owadzią Kochana WaSZKO GRATULUJEMY !!!!!!!! Quote
malawaszka Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 hahahahaha Nugatowa kocham Cie misiu :lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: :klacz: :klacz: :klacz: :roflt: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 PIKA napisał(a):Waszka :mad: Foty wstawilam, może byś wpadla :mad::evil_lol: to juz pod grozbe podchodzi.....:diabloti: Quote
aga1215 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 malawaszka napisał(a):długo to jeszcze będzie trwało???? bo zwymiotuję niebawem :diabloti::angryy: Nugatowa napisał(a):I co Pysiu teraz to mi nie podskoczysz ?!?!?! Ale ze mnie GANGSTA, 2 niufy komóra i skóra Idż już stąd wstrętna Pysiu zazdrośnico !! A widzisz...od razu lepiej Chcę sie troche polanssować .... Cześć! Jestem ładną Weszką Jestem już znużona ciągłą sławą i popularnością na Dogomani i zowią mnie damą z .............Niufami Grrr Wydałam już rozkaz, że na dziś koniec zdjęć make-up ma ważność 1,5 godziny O zaraz zaraz Manager dzwoni O Kurka Fajnie Dostałam OsKKKara za najlepsza rolę owadzią Kochana WaSZKO GRATULUJEMY !!!!!!!! nie mogę :mdleje: :mdleje: jesteście KKKaczi kocham Was Misie:lol: :lol: acha - Monika - gratuluję OOOskara Wasiu - widziałaś http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3662492#post3662492 Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Nugatowa ....komenty bezbłędne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Nugatowa....cudna ta historia sławy...... Quote
anetta Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 BUHAHHAHHAHA nie moge :roflt: :roflt::roflt::roflt: Nugatowa, spadlam z krzesla buhahahahaha :roflt::roflt: Waszka gratuluje! :klacz: Quote
malawaszka Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 aga1215 napisał(a): acha - Monika - gartuluję OOOskara anetta napisał(a): Waszka gratuluje! :klacz: :B-fly::B-fly::B-fly:ahhh dziękuję dziękuję - kompletnie się nie spodziewałam - ahh jestem wzruszona... :placz: chciałam podziękować całej ekipie filmowej, mojej mamie, tacie, siostrze, szwagrowi, mojemu kochanemu misiowi, dzieciom, psom i ahhh :placz: god bless america :B-fly::B-fly::B-fly: aga1215 napisał(a): Wasiu - widziałaś http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3662492#post3662492 wasiu srasiu :diabloti: widziałam - to nie CTR na pewno, ale i tak piękny i domku szukamy :loveu: Quote
Vectra Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 malawaszka napisał(a):długo to jeszcze będzie trwało???? bo zwymiotuję niebawem :diabloti::angryy: a co w ciąży jesteś :hmmmm: :evil_lol: :evil_lol: Nugatowa umarłam :evil_lol: duszę się :evil_lol: ze śmiechu :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Vectra napisał(a):a co w ciąży jesteś :hmmmm: :evil_lol: :evil_lol: TAK :diabloti:nie wiedziałaś, że przez cyber sex też można zajść w ciążę?? :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 malawaszka napisał(a):TAK :diabloti:nie wiedziałaś, że przez cyber sex też można zajść w ciążę?? :evil_lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz .......to pewno stąd sie biorą KKKlony:razz: Quote
Vectra Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 malawaszka napisał(a):TAK :diabloti:nie wiedziałaś, że przez cyber sex też można zajść w ciążę?? :evil_lol: :crazyeye: rany bowskie z kim ja się zadaje :scared::scared: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 bonita napisał(a): Lufę Pysi widać:megagrin::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kasia ty też wszystko wypatrzysz;) Quote
aga1215 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz .......to pewno stąd sie biorą KKKlony:razz: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Pysia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Nugatowa napisał(a):I co Pysiu teraz to mi nie podskoczysz ?!?!?! Ale ze mnie GANGSTA, 2 niufy komóra i skóra Idż już stąd wstrętna Pysiu zazdrośnico !! A widzisz...od razu lepiej Chcę sie troche polanssować .... Cześć! Jestem ładną Weszką Jestem już znużona ciągłą sławą i popularnością na Dogomani i zowią mnie damą z .............Niufami Grrr Wydałam już rozkaz, że na dziś koniec zdjęć make-up ma ważność 1,5 godziny O zaraz zaraz Manager dzwoni O Kurka Fajnie Dostałam OsKKKara za najlepsza rolę owadzią Kochana WaSZKO GRATULUJEMY !!!!!!!! Buahahahahahah Nugatowa jesteś BosKKKa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wpadnij do mnie :diabloti: Wstawiłam 3 foty :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 waszka a Ty gdzie? Pojechalas nagrodę odebrac? Quote
Recommended Posts