BajkaB Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Szymon,czy ja kiedyś napisze,ze masz w końcu własny domek?:shake: Quote
Lidan Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Na pewno, Bajko. Masz dobra rękę do adopcji :loveu: Quote
Lidan Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Nikt nie zajrzał przez cały dzień do Szymonka :mad: Quote
_ogonek_ Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Mogę mu zropbić allegro, ale to jutro dopiero. Quote
Lidan Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Kolejny wieczór... Nikt Szymusia nie odwiedził :niewiem: Quote
Lidan Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Witaj kudłata mordeczko :loveu: Co słychać u Szymonka? Quote
BajkaB Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Szymonek ma sie doskonale i coraz bardziej niestety sie zadomawia.Pan Jurek dba o atrakcje dla psiaków.Dzisiaj np byli nad woda,w Twoich Anetko okolicach czyli w Rogoźniku. Będe w tych dniach u nich z jedzonkiem to beda i fotki nowe. Tylko domku nie widać.. Quote
BajkaB Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Nikomu się Szymon nie podoba? Dzisiaj nasza Anetka go wyczochrała i nawet na nią troche powarczał:evil_lol: Quote
a.piurek Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Lidan napisał(a):Nikt nie zajrzał przez cały dzień do Szymonka :mad: zaglądam zagladam Quote
_ogonek_ Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 hoooooooooooooooop Szymku! Czemu nikt cie nie chce? takie slicznosci..... :-( Quote
Lidan Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Zaniedbałam się ostatnio w odwiedzinach ale dogomania też się przyczyniła do tego zaniedbania :mad: Co słychać u Szymka? Quote
ANETTTA Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Szymon bardziej reaguje na imie misiek tak na nigo mówi pan opiekujacy sie nim a wiec szymus misiu troszke mu grzbiecik przyciemniał ... ładnie wyglada wyczesany zadbany pan sie troszke martwi, ze on tak długo u niego bo pies juz sie do niego przyzwyczaił traktuje go jak swego Pan i dom jak swój cięzko bedzie mu odejść !!!! a wciąz szuka domu nie wiem dlaczego taki piekny pies tak długo czeka nie miałam aparatu wiec nie mam fotek ...gapa jestem i tyle Quote
Recommended Posts