Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basiulka22tychy']nooo ladnie co wy robicie z mojego dawidka :( to czysty przypadek heheh[/quote]
[COLOR=navy][I][B]No przecież wiem, wiem[/B][/I][/COLOR]:eviltong:

Posted

:-o :-o
Co tu sie wyrabia :mad: :motz: tu galeria, prosze zdjecia wklejac a nie pogawedki :evil_lol: :evil_lol: :lol:

Dzieeekujemy ze do nas wpadaacie, wpadliscie i [B]wpadniecie :razz: [/B]naprawde bardzo dziekujemy :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :iloveyou:

Ale zimno bylo dzisiaj, Mejk to na poczatku wogole z klatki nie chcial wyjsc jednak gdy juz wyszlismy zaczelo go roznosic, ledwo szedl spokojnie :shake: chcial wariowaac, a ja ledwo stalam na nogach bo tyle sniegu, wiatr wial i w dodatku sypalo.. :angryy: Do domu wrocily 2 balwanki :evil_lol:

Posted

mmbbaj cieszymy sie ze do nas wpadlas, dziekujemy :multi: :calus:

Mejk wlasnie wcina sniadanko :cool3:

Pozdrawiamy wszystkich goraco :cool3: :loveu:

Posted

[B][COLOR="Red"]NIESPODZIEWAJKA [/COLOR][/B]zaraz Cie ugryze :evil_lol:
[IMG]http://img95.imageshack.us/img95/2476/im0006574bu.jpg[/IMG]
ehhh zabrali mi zabawki :( :angryy:
[IMG]http://img216.imageshack.us/img216/3048/im0006682xk.jpg[/IMG]
co jest z tym uchem :mad: oko tez mam jakies dziwne :shake: co wy mi zrobiliscie :crazyeye: :-( :evil_lol:
[IMG]http://img233.imageshack.us/img233/424/im0006639db.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='basiulka22tychy'][B][COLOR=red]NIESPODZIEWAJKA [/COLOR][/B]zaraz Cie ugryze :evil_lol:

co jest z tym uchem :mad: oko tez mam jakies dziwne :shake: co wy mi zrobiliscie :crazyeye: :-( :evil_lol:
[IMG]http://img233.imageshack.us/img233/424/im0006639db.jpg[/IMG][/quote]

[COLOR=navy][I][B]No właśnie. Coście mu zrobili? To pies a nie kameleon![/B][/I][/COLOR]:evil_lol:

Posted

[quote name='basiulka22tychy']co jest z tym uchem :mad: oko tez mam jakies dziwne :shake: co wy mi zrobiliscie :crazyeye: :-( :evil_lol:
[IMG]http://img233.imageshack.us/img233/424/im0006639db.jpg[/IMG][/quote]

:lol: :lol: :lol: No on jest niemożliwy :loveu: :lol:

Posted

:multi: yeeee foteczkii :shock: :shock: mojego diabelka nowe foteczki saa :bigcool: :Cool!: Baasia :-o :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: ale niespodzianke mi zrobilas :iloveyou: :loveu: :multi:

[B][I][COLOR=#000080][QUOTE]
[B][I][COLOR=#000080]No właśnie. Coście mu zrobili? To pies a nie kameleon![/COLOR][/I][/B]:evil_lol:
[/QUOTE]
A moze pradziadek byl kameleonem ? :hmmmm: :evil_lol:

Smiejcie sie smiejcie z mojego synusia, jak Was nim poszczuje to ino roz :lol: Was zalize na smierc :razz:

Dziekujemyy bardzo, bardzo!! :calus: :iloveyou:[/COLOR][/I][/B]

Posted

[quote name='mrowka'] [COLOR=#000080][I][B]Śmiejcie sie smiejcie z mojego synusia, jak Was nim poszczuje to ino roz :lol: Was zalize na smierc :razz: [/B][/I]

[I][B]Dziekujemyy bardzo, bardzo!! :calus: :iloveyou:[/B][/I][/COLOR][/quote]

O coś wiem na ten temat boskie to potrafią zalizać :cool3: :cool1:

Posted

[quote name='mrowka']

[COLOR=#000080]
[I][B]A moze pradziadek byl kameleonem ? :hmmmm: :evil_lol: [/B][/I]

[I][B]Smiejcie sie smiejcie z mojego synusia, jak Was nim poszczuje to ino roz :lol: Was zalize na smierc :razz: [/B][/I]

[I][B]Dziekujemyy bardzo, bardzo!! :calus: :iloveyou:[/B][/I][/COLOR][/quote]

[COLOR=navy][I][B]Dawaj, dawaj! Chcę być wycałowana!:loveu: :eviltong: [/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='an3czka'][COLOR=navy][I][B]Dawaj, dawaj! Chcę być wycałowana!:loveu: :eviltong: [/B][/I][/COLOR][/quote]
Juz zaraz ide na poczte i Ci go wysle.. ufffff bedzie spokoj przez pare godzin bo pozniej mi go sama odeslesz... :shake: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='mrowka']Juz zaraz ide na poczte i Ci go wysle.. ufffff bedzie spokoj przez pare godzin bo pozniej mi go sama odeslesz... :shake: :lol: :lol: :lol:[/quote]
[COLOR=navy][B][I]Aaaaa[/I][/B][/COLOR]
[COLOR=navy][B][I]Ja tam bym go zatrzymała na zawsze, ale Basco raczej nie byłby zadowolony:roll: , więc może lepiej jak zostanę przez niego wycałowana wurtualnie.:lol: [/I][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='an3czka'][COLOR=navy][B][I]Aaaaa[/I][/B][/COLOR]
[COLOR=navy][B][I]Ja tam bym go zatrzymała na zawsze, ale Basco raczej nie byłby zadowolony:roll: , więc może lepiej jak zostanę przez niego wycałowana wurtualnie.:lol: [/I][/B][/COLOR][/QUOTE]
A może się po poprostu zamieńcie :evil_lol: :cool3: ? Ty będziesz miała Mejka, a Mrówka Basco na kilka godzin :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Cimi']A może się po poprostu zamieńcie :evil_lol: :cool3: ? Ty będziesz miała Mejka, a Mrówka Basco na kilka godzin :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
[COLOR=navy][I][B]Ja chętnie (ale tylko na chwilę):lol: [/B][/I][/COLOR]
[COLOR=navy][I][B]Uprzedzam jednak, że Basco bywa chamowaty i wredny[/B][/I][/COLOR]:roll:

Posted

Buachachachacha, hihihih, jakie gały wybałuszone, buachachachacha, biedne psisko, dobrze, że nie zdaje sobie sprawy ze swojej brzydoty :evil_lol::cool3: Mejk Straszna Morda i Mejk Wytrzeszone Oko, buachachacha, ale ubaw :lol:;) Mrówa, nie upodabniaj sie do swojego boksia, lepiej.. . :eviltong: bo starą panną zostaniesz ;)

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']Buachachachacha, hihihih, jakie gały wybałuszone, buachachachacha, biedne psisko, dobrze, że nie zdaje sobie sprawy ze swojej brzydoty :evil_lol::cool3: Mejk Straszna Morda i Mejk Wytrzeszone Oko, buachachacha, ale ubaw :lol:;) Mrówa, nie upodabniaj sie do swojego boksia, lepiej.. . :eviltong: bo starą panną zostaniesz ;)[/quote]
ahhhhhhhh Martaa jeszcze tylo 37 dni :mad: :mad: :mad: ahhhhhhhhhh :evil_lol:
Tak mi Ciebie tutaj brakowalo :-( nikt takich komplementow nie mowil :-( ale dzisiaj juz cii bo jeszcze mi go zauroczysz i co ja wtedy zrobie :evil_lol: :evil_lol:
Wariatko ja Ci dam straszna morde ze ho ho! Prawie jak w filmie klatwa (moze widzialas? a jak nie to lepiej :evil_lol: )
:mad: M :loveu: A:mad: R :loveu: T:mad: A :loveu: :evil_lol: :evil_lol:
ps.Mch wczoraj wyslalam, jak dostaniesz to daj znac!! :cool3:

[COLOR=#000080][quote]
[I][B][B][I][COLOR=#000080]Ja chętnie (ale tylko na chwilę):lol: [/COLOR][/I][/B][COLOR=#000080]
[I][B]Uprzedzam jednak, że Basco bywa chamowaty i wredny[/B][/I][/COLOR]:roll:
[/B][/I][/quote]
[I][B]Ja chetnie (ale tylko na dluzej):lol: [/B][/I]
[I][B]I wole nei uprzedzac o niczym.. :evil_lol: :loveu: [/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='mrowka'][COLOR=#000080]
[I][B]Ja chetnie (ale tylko na dluzej):lol: [/B][/I]
[I][B]I wole nei uprzedzac o niczym.. :evil_lol: :loveu: [/B][/I][/COLOR][/quote]

[COLOR=navy][I][B]Upssss Basco przeczytał co tu wypisujemy (:lol: ) i chyba się obraził, że chcę się go pozbyć czy co...:roll: [/B][/I][/COLOR]
[COLOR=navy][I][B]Idę go udobruchać:loveu:[/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='an3czka'][COLOR=navy][I][B]Upssss Basco przeczytał co tu wypisujemy (:lol: ) i chyba się obraził, że chcę się go pozbyć czy co...:roll: [/B][/I][/COLOR]
[COLOR=navy][I][B]Idę go udobruchać:loveu:[/B][/I][/COLOR][/quote]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Prosze mu dac buziolki od cioci Ani :evil_lol: :lol: :iloveyou: Basco :iloveyou:

Posted

[quote name='mrowka']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Prosze mu dac buziolki od cioci Ani :evil_lol: :lol: :iloveyou: Basco :iloveyou:[/quote]
[COLOR=navy][I][B]No dobla[/B][/I][/COLOR]:loveu: