dbsst Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='PiotrekJ']No teraz to już wszystko rozumiem :-D ... Debe, doklej tam jeszcze kilka szczeniorków i będzie szczęśliwa Boksia rodzinka ;-) ...[/quote] nie nie moge Szpila to jeszcze dziewica i dziewica do konca zycia zostanie :flasings: Quote
PiotrekJ Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='dbsst']nie nie moge Szpila to jeszcze dziewica i dziewica do konca zycia zostanie :flasings:[/quote] Ale taką zdjęciową elektroniczną może zostać ;-) ... Quote
Agga Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Hahah dbsst doklek Mejkowi Sare, będzie miał mały haremik:-D Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='PiotrekJ']Ale taką zdjęciową elektroniczną może zostać ;-) ...[/quote] nie nie nie TYLKO bezpieczny sex promojemy ;) Agga robi Quote
Alicja Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 To juz teraz wiem dlaczego Mrówka kupiła Mejkusiowi takie duże wyrko ;-) :-D Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Prosze Panstwa dolaczyla Sarcia prosze jak ja Szpilowa przytula :D (ale musialam ja zmmniejszyc bo sie nie miescila ZA DUZA JEST :)) [IMG]http://images3.fotosik.pl/7/sjzf1rrbe9qxaot2.jpg[/IMG] Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Brakuje Fionki , Loco i Tekiego;-)[/quote] cholera mrowka musi wieksze poslanie kupic bo na tym sie juz nie zmieszcza ;) Quote
mrowka Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 [quote name='PiotrekJ']No teraz to już wszystko rozumiem :-D ... Debe, doklej tam jeszcze kilka szczeniorków i będzie szczęśliwa Boksia rodzinka ;-) ...[/quote] Taa neistety ale Mejk nie moze miec dzieci :puppydog: :(:(:(:(:( [quote name='Alicjarydzewska']To juz teraz wiem dlaczego Mrówka kupiła Mejkusiowi takie duże wyrko ;-) :-D[/quote] upsss :oops: no to sie wydalo wszystko... :lol: [quote]cholera mrowka musi wieksze poslanie kupic bo na tym sie juz nie zmieszcza[/quote] Taa przepraszam bardzo, ale Mejk tylko panieni przyjmuje do lozka :lol: :lol: :lol: Debest matko!! hahaha zdjecie suuuuper!! :iloveyou: :iloveyou: :lilangel: BOSKIE!!! tylko czemu to tak nei moze byc naprawde :puppydog: ;-) SUUPER!!! dzieekujee :calus: :angel: Quote
Marta Chmielewska Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Ludzie, widzę, że tu się jakaś orgietka szykuje, no Mrówa, wiesz co, w twoim wieku... :bigok: i do tego nikt mnie nie zaprosił a tu takie dwie zboczenie balują :sg168: Quote
PiotrekJ Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Brakuje Fionki , Loco i Tekiego;-)[/quote] Debe wlaśnie, Boksie małżeństwo jest, babcia Sarcia jest, teraz jeszcze wujek Tekila z ciocią Fioną i dwa szczeniorki - Loco i Aksa :bigok: ... Tak Nam powstanie najlepsza rodzina na DGM :lol: ... Quote
Alicja Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='PiotrekJ']Debe wlaśnie, Boksie małżeństwo jest, babcia Sarcia jest, teraz jeszcze wujek Tekila z ciocią Fioną i dwa szczeniorki - Loco i Aksa :bigok: ... Tak Nam powstanie najlepsza rodzina na DGM :lol: ...[/quote]o wiedziałam ,że kogoś mi brakuje , Aksa ;-) . Debe do roboty :sg168: Quote
dbsst Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 ale ja potrzebuje wieksze pomieszczenie bo mi sie rodzina nie pomiesci :) Quote
sylwiaskalska Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 No rozbroiłam się - extra zdjęcie :) [IMG]http://images3.fotosik.pl/7/sjzf1rrbe9qxaot2.jpg[/IMG] Quote
PiotrekJ Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='dbsst']ale ja potrzebuje wieksze pomieszczenie bo mi sie rodzina nie pomiesci :)[/quote] Zdolna jesteś, dasz sobie radę :lol: ... O ile się nie mylę to PS można powiększyć rozmiar zdjęcia :bigok: ;-) ... Quote
PiotrekJ Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 :bigok:[SIZE=3] [B]Mam zaszczyt przedstawić Boksią rodzinkę[/B] [/SIZE]:bigok: [IMG]http://images2.fotosik.pl/7/7ev2b1onab2os12v.jpg[/IMG] [SIZE=1][B]Nie mogę powiedzieć czyjego to autorstwa, gdyż grozi to mojemu zdrowiu ;-) ...[/B][/SIZE] Quote
asiunia Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Hej!! Mrówa może przyjedziecie z Mejkiem do nas na Sylwestra?:> Quote
Agga Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 dbsst rewlacyjna fota ICH TROJE:-D [img]http://images2.fotosik.pl/7/7ev2b1onab2os12v.jpg[/img] A ta jeszcze lepsza. No pieknie, taki słodziaszek chodzi po babcinnym brzuszku Quote
Patka Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Co za piękna rodzinka - słwoem silna ;) Quote
mrowka Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 hahahaha Mejk i cala rodzinkaa :lilangel: [IMG]http://images2.fotosik.pl/7/7ev2b1onab2os12v.jpg[/IMG] :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: ale rodzinka nam sie zrobila :angel: chyba jedyna na dogo :B-fly: :iloveyou: :iloveyou: tylko zastanawiam sie kim jest Sarcia? :hmmmm: mamcia kogo? :thinkerg: proponuje Mejka :cool2: Debesciaku lece juz szukac i wysylac........!!!! Quote
Basia&Safi Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 aaaaaaaaaaa :(:(:( w jakim wy to programie robicie :( ze wycinaja sie same psiaki ja nie umiem :(:(:( buuu a chcialam ladne zdjecia safi porobic :( Quote
Alicja Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 :-D fotaaaa boska ;-) , ale brak mi cioteczki Fiony 8-) Quote
LAZY Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Jejku!! Cudne, rewelacyjne foto!!! Mrówa a poweidz mi gdzie i za ile Ty takie piękne posłanko kupiłas psiakowi? I jak sie sprawuje podczas uzywania i w praniu? Quote
Recommended Posts