Marteczka Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Zaganiana jestem, latam od weta do apteki, od apteki na pocztę. Już zaraz wstawiam. Quote
Marteczka Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Tak jak obiecałam w końcu wstawiam fotki: Bardzo mi się podobo to zdjęcia: Mój mięśniak kochany: Robaczki razem: Quote
C&B Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 http://img196.imageshack.us/img196/284/ndog1.jpg Pasujecie do soebie- to chyba Ferbiś wybrał Ciebie, a nie ty jego:evil_lol: http://img390.imageshack.us/img390/9112/ndog2.jpg Roxi też do pyszczka z tobą:diabloti: http://img40.imageshack.us/img40/2457/ndog4.jpg Mmmm.. Jak słodko:loveu: Quote
Marteczka Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Ale żeś mi komplementa walneła :diabloti::evil_lol: Quote
C&B Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 MarteczkaWawa napisał(a):Ale żeś mi komplementa walneła :diabloti::evil_lol: Uwierzyłaś?:diabloti: Quote
Marteczka Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Wiesz podobno psy się upodabniają do swoich właściecieli. :diabloti: Tylko czemu nie mam takich błyszczących włosów jak Roxi sierści ?:evil_lol: Misio, jutro poleci na bazarek dla konisia. Bardzo się cieszę, że cokolwiek mogę dla niego zrobić (jeźdzę konno od 15 lat). Zaraz wybieramy się z Roxi na nocny jogging :) Quote
Marteczka Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Boże przeczytałam właśnie na allegro ogłoszenie "sprzedam piękne bokserki zółte i pręgowane, urodziły się 1 czerwca więc będą do odbioru po 5 lipca". To jakaś paranoja jest poprostu :placz::placz::placz::placz: I kilka jeszcze fotek: Tu Roxanka jest pół patomna: Cap i po czarnej :) A tu Roxanka bawi się w żabkę: Książe Ferbinio: Ona to ma prezencje: Quote
Marteczka Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Ze swoim najukochańszym 60-cio kilowym :diabloti: przyjacielem Tenorem: Stadko mknące jak błyskawica: Quote
Marteczka Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Czy tylko u nas jest tak cicho ???:placz: Quote
Marteczka Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Mało fotek?:mad: Cały wątek fot :evil_lol: Quote
Marteczka Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Dawno mnie tutaj nie było. Kilka nowych fotek: Tak sobie śpią: Razem: Piękny wytrzeszcz :) Quote
Marteczka Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Na swoim prywatnym wyrku :lol: Portret :diabloti: Ferbi ostrzyżony na foxterriera :evil_lol: (wersja pierwsza) Wersja druga: Quote
Marteczka Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 I ostatnie. Ulubione miejsce spania Luśki w czasie upałów, czyli WANNA :evil_lol::loveu: Czasami ją wyganiam bo robi straszny syf co widać :mad: Quote
ponka1 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Jakie one podobne do siebie i oba krótkowłose ;), no i pierwszy raz widzę. żeby pies wielkości boksera uwielbiał leżeć w suchej wannie, koty już tak widziałam. Ferbi ma oryginalną fryzurkę, nie chcesz go zrobić na pekina ? bo do zimy nie odrośnie. Quote
Marteczka Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Jak miło, że wpadłaś :) Hmm myślałam o tym, przez kilka tygodni miał dłuższą sierść i bardzo się męczył, jak go teraz przystrzygłam to znowu odżył. Przestane go strzyc koło września ( to zależy kiedy zrobi się chłodniej) i sierść sporo zdąży mu odrosnąć, ale i tak mam już dla niego zimowe piękne ubranko z futerkiem :) A Roxana kocha leżeć w wannie, jak są upały wychodzi z niej tylko na spacer i szame, nie dziwie się jej wanna jest lodowata. Zaczyna mnie trochę denerwować bo rozpracowuje podnoszenie kranu :diabloti: Quote
Osa Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Z przyjemnością obejrzałam Wasze nowe zdjęcia...:happy1: Quote
C&B Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 http://img228.imageshack.us/img228/5568/dsc1110.jpg Rozwaliła mnie:evil_lol: Quote
Marteczka Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 I mały i duża są cudownie przystosowane do robienia wytrzeszcza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
C&B Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 MarteczkaWawa napisał(a):I mały i duża są cudownie przystosowane do robienia wytrzeszcza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: O tak w robieniu wytrzeszczów żaden pies nie pokona pekina!:diabloti: Quote
Marteczka Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Ależ u nas puściutko ostatnio :razz: Ostatnio nie mam nawet minutki czasu, spełniam swoje ogromne marzenie i robie prawo jazdy :multi: a od nauki znaków i innych ''pierdółek'' czacha mi już dymi, zapraszam do komentowania, za kilka dni postaram się znaleźć troszkę czasu i pofocić mój inwentarz. U nas ostatnie same dobre cuda się dzieją, Roxanka zdrowieje :multi::multi::multi:, nie chce zapeszać, ale jeszcze chwilke i Ferbusio będzie zdrowy. Kurcze nawet nie mam czasu żeby troszkę pogadać sobie w Waszych galeriach, ale obiecuje poprawe, ale prawko w dobrej wierze, żeby moje burki nie musiały autobusami jeździć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Qti Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 MarteczkaWawa napisał(a):...ale prawko w dobrej wierze, żeby moje burki nie musiały autobusami jeździć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pamiętaj o klimie ;) Plaskate lubią chłodno w czasie podróży :evil_lol: Czekam na fotki :loveu: Quote
Marteczka Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Coraz lepiej, Ferbuś jest już zdrów jak ryba :) Quote
Recommended Posts