Jump to content
Dogomania

Marteczkowe zwierzaczki zapraszają (Roxana, Mini, Ferbi, Czesia, Wiesia, Lesia (*))

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wiesz podobno psy się upodabniają do swoich właściecieli. :diabloti:
Tylko czemu nie mam takich błyszczących włosów jak Roxi sierści ?:evil_lol:

Misio, jutro poleci na bazarek dla konisia.
Bardzo się cieszę, że cokolwiek mogę dla niego zrobić (jeźdzę konno od 15 lat).

Zaraz wybieramy się z Roxi na nocny jogging :)

Posted

Boże przeczytałam właśnie na allegro ogłoszenie
"sprzedam piękne bokserki zółte i pręgowane, urodziły się 1 czerwca więc będą do odbioru po 5 lipca".
To jakaś paranoja jest poprostu :placz::placz::placz::placz:

I kilka jeszcze fotek:

Tu Roxanka jest pół patomna:

Cap i po czarnej :)

A tu Roxanka bawi się w żabkę:

Książe Ferbinio:

Ona to ma prezencje:

• 2 weeks later...
Posted

Jakie one podobne do siebie i oba krótkowłose ;), no i pierwszy raz widzę. żeby pies wielkości boksera uwielbiał leżeć w suchej wannie, koty już tak widziałam. Ferbi ma oryginalną fryzurkę, nie chcesz go zrobić na pekina ? bo do zimy nie odrośnie.

Posted

Jak miło, że wpadłaś :)
Hmm myślałam o tym, przez kilka tygodni miał dłuższą sierść i bardzo się męczył, jak go teraz przystrzygłam to znowu odżył.
Przestane go strzyc koło września ( to zależy kiedy zrobi się chłodniej) i sierść sporo zdąży mu odrosnąć, ale i tak mam już dla niego zimowe piękne ubranko z futerkiem :)
A Roxana kocha leżeć w wannie, jak są upały wychodzi z niej tylko na spacer i szame, nie dziwie się jej wanna jest lodowata.
Zaczyna mnie trochę denerwować bo rozpracowuje podnoszenie kranu :diabloti:

• 3 weeks later...
Posted

MarteczkaWawa napisał(a):
I mały i duża są cudownie przystosowane do robienia wytrzeszcza :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

O tak
w robieniu wytrzeszczów żaden pies nie pokona pekina!:diabloti:

Posted

Ależ u nas puściutko ostatnio :razz:
Ostatnio nie mam nawet minutki czasu, spełniam swoje ogromne marzenie i robie prawo jazdy :multi: a od nauki znaków i innych ''pierdółek'' czacha mi już dymi, zapraszam do komentowania, za kilka dni postaram się znaleźć troszkę czasu i pofocić mój inwentarz. U nas ostatnie same dobre cuda się dzieją, Roxanka zdrowieje :multi::multi::multi:, nie chce zapeszać, ale jeszcze chwilke i Ferbusio będzie zdrowy. Kurcze nawet nie mam czasu żeby troszkę pogadać sobie w Waszych galeriach, ale obiecuje poprawe, ale prawko w dobrej wierze, żeby moje burki nie musiały autobusami jeździć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

MarteczkaWawa napisał(a):
...ale prawko w dobrej wierze, żeby moje burki nie musiały autobusami jeździć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pamiętaj o klimie ;) Plaskate lubią chłodno w czasie podróży :evil_lol:

Czekam na fotki :loveu:

• 3 weeks later...