Jump to content
Dogomania

Marteczkowe zwierzaczki zapraszają (Roxana, Mini, Ferbi, Czesia, Wiesia, Lesia (*))

Recommended Posts

Posted

Boksio i ciurki :loveu::loveu: mój się tylko w krółika dorobił - potem będą myszy a szczurki kto wie :evil_lol::evil_lol:

Trzymamy mocno kciuki za zdrówko Ferbisia ! :kciuki:

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

MarteczkaWawa napisał(a):
A jak Ci się podoba mój ostrzyżony?Może mojemu kiedyś też tak włoski fajne odrosną jak Twojej niuńce :loveu:

Ślicznie jest ostrzyżony:loveu:
Jakiej mniej więcej długości ma sierść?
Z tą sierścią to tyle kłopotów. Można nazwać, że jest "ulicznym sprzątaczem":diabloti:

Posted

Tak bardzo skaczących postów to jeszcze nie widziałam :angryy:
One że tak powiem wrócą do normalności czy już tak zostaną tutaj?
W tej chwili ma 0,6 po całości prawie, zostawiona tylko główka i ogonek.
Jak miał koło 4 cm to nie mogłam na niego patrzeć. Było mu strasznie gorąco. Teraz o wiele lepiej :p

Posted

Tak bardzo skaczących postów to jeszcze nie widziałam :angryy:
One że tak powiem wrócą do normalności czy już tak zostaną tutaj?
W tej chwili ma 0,6 po całości prawie, zostawiona tylko główka i ogonek.
Jak miał koło 4 cm to nie mogłam na niego patrzeć. Było mu strasznie gorąco. Teraz o wiele lepiej :p

No właśnie moja też ledwo dycha:shake: jak są upały...
Ja chyba zrobię jej na 1 cm , zostawię pyszolek i uszyska, a ogonek trochę "wyszczuplę":diabloti:
Sama robiłaś czy fryzjer?:cool3:
Ja moją na 100 do fryzjera, bo ja to takie beztalencie jestem:evil_lol: to nawet psa by nie przypominało:diabloti:

Posted

Sama go strzygłam choć to roboty na 4 godziny, robiłam kilku godzinne przerwy, w tym czasie na spacerki wychodziliśmy tylko pod blok :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Bardzo polecam skrócić ile się da, zobaczysz jaka wielka będzie to dla niej ulga :) Ale na Twoim miejscu zostawiła bym długi ogon, cudo będzie :evil_lol::loveu:
Ale to normalnie walka z wiatrakami, obstrzygłam go a za 2 tygodnie prawie tak samo, ale watro choć w te największe upały.

Zrobiłam Roxance prywatną galerię na boksiach:
http://www.dogomania.pl/forum/f791/roxanka-czyli-moj-maly-szalony-diabelek-141209/#post12548854

Posted

Sama go strzygłam choć to roboty na 4 godziny, robiłam kilku godzinne przerwy, w tym czasie na spacerki wychodziliśmy tylko pod blok :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Bardzo polecam skrócić ile się da, zobaczysz jaka wielka będzie to dla niej ulga :) Ale na Twoim miejscu zostawiła bym długi ogon, cudo będzie :evil_lol::loveu:
Ale to normalnie walka z wiatrakami, obstrzygłam go a za 2 tygodnie prawie tak samo, ale watro choć w te największe upały.

Zrobiłam Roxance prywatną galerię na boksiach:
http://www.dogomania.pl/forum/f791/roxanka-czyli-moj-maly-szalony-diabelek-141209/#post12548854

Masz talenta:diabloti::loveu:
Boję się, że jak skrócę za dużo to będzie wyglądała jak łysa, bo może sierść ma za rzadką:evil_lol:
Ona ma ten ogonek taki rozwiany strasznie i może jak go wyszczuplę to będzie przyzwoicie wyglądał:evil_lol:
A ja poproszę jakieś zdjęcia Ferbisia, bo chcę dokładnie zobaczyć jak wygląda krótkowłosy pekin:diabloti:

Posted

Zaraz wstawie wczorajsze, teraz ma 0,6
Nie bój się, że zostanie łysa, one mają puchaty podszerstek (a jaki milutki:loveu:)
Włosów tylko po nim zostało jak z 6 głów :p

Posted

Tzn. pisało, że uszy były golone na życzenie klienta, bo były w oplakanym stanie czy coś takiego... i że na łyso :diabloti: Ja chcę taki ogonek na tamten :loveu: i taką długość sierści...:eviltong:
Ferbiś pewnie taką samą długość na mniej więcej i wygląda na takiego miśka puszystego:loveu:

Posted

Jutro mu zrobię takie bardziej pozowane to lepiej zobaczysz.
Fajnie to co pokazałaś, ale jak dla mnie te uszy ostrzyżone wyglądają koszmarnie. Ja wole ja na głowie i kawałku szyjki i ogonku nic nie jest ruszane.

Posted

A bardzo gorąco za każdym razem zapraszam.

Wieczorkiem wstawie nowe zdjęcia.

Wczoraj do naszego stadka dołączyła szczurzyca Lusia (jej fotki za kilka dni, z przyczyn oczywistych :p)

Posted

Ślicznie z firaneczką:loveu:
Może tak zrobię xD
Na razie widzę to tak:
Zostawiam łeb, tylko uszkom kształtu nadam, grzbieciu ostrzyżony, ogonek "wyszczuplony" ale nie łysiutki, i firaneczka:loveu:
P.S.- wchodzić na dział pekińczyków:mad:
A dzięki Ferbisiowi moja mama chyba się zgodzi:multi: Bo powiedziała, że jest prześliczny:loveu: Bo jest:loveu:

Posted

I gdzie te fotki?:diabloti::mad:
Muszę zobaczyć jak jutro opitolić do końca małą:diabloti:
Jeżeli nasza maszynka temu podoła...:evil_lol: