.Agata. Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Boksio i ciurki :loveu::loveu: mój się tylko w krółika dorobił - potem będą myszy a szczurki kto wie :evil_lol::evil_lol: Trzymamy mocno kciuki za zdrówko Ferbisia ! :kciuki: Quote
C&B Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Witamy się po raz pierwszy:diabloti: Od razu mówimy, że nie ostatni:loveu: Quote
C&B Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 MarteczkaWawa napisał(a):A jak Ci się podoba mój ostrzyżony?Może mojemu kiedyś też tak włoski fajne odrosną jak Twojej niuńce :loveu: Ślicznie jest ostrzyżony:loveu: Jakiej mniej więcej długości ma sierść? Z tą sierścią to tyle kłopotów. Można nazwać, że jest "ulicznym sprzątaczem":diabloti: Quote
Marteczka Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 A jak Ci się podoba mój ostrzyżony?Może mojemu kiedyś też tak włoski fajne odrosną jak Twojej niuńce :loveu: Quote
C&B Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Boshe:angryy: gdyby jeszcze w subskrypcjach się pojawiały jak skoczą, ale nie...:angryy: Quote
Marteczka Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Tak bardzo skaczących postów to jeszcze nie widziałam :angryy: One że tak powiem wrócą do normalności czy już tak zostaną tutaj? W tej chwili ma 0,6 po całości prawie, zostawiona tylko główka i ogonek. Jak miał koło 4 cm to nie mogłam na niego patrzeć. Było mu strasznie gorąco. Teraz o wiele lepiej :p Quote
C&B Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 MarteczkaWawa napisał(a):Tak bardzo skaczących postów to jeszcze nie widziałam :angryy: One że tak powiem wrócą do normalności czy już tak zostaną tutaj? W tej chwili ma 0,6 po całości prawie, zostawiona tylko główka i ogonek. Jak miał koło 4 cm to nie mogłam na niego patrzeć. Było mu strasznie gorąco. Teraz o wiele lepiej :p No właśnie moja też ledwo dycha:shake: jak są upały... Ja chyba zrobię jej na 1 cm , zostawię pyszolek i uszyska, a ogonek trochę "wyszczuplę":diabloti: Sama robiłaś czy fryzjer?:cool3: Ja moją na 100 do fryzjera, bo ja to takie beztalencie jestem:evil_lol: to nawet psa by nie przypominało:diabloti: Quote
Marteczka Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Sama go strzygłam choć to roboty na 4 godziny, robiłam kilku godzinne przerwy, w tym czasie na spacerki wychodziliśmy tylko pod blok :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bardzo polecam skrócić ile się da, zobaczysz jaka wielka będzie to dla niej ulga :) Ale na Twoim miejscu zostawiła bym długi ogon, cudo będzie :evil_lol::loveu: Ale to normalnie walka z wiatrakami, obstrzygłam go a za 2 tygodnie prawie tak samo, ale watro choć w te największe upały. Zrobiłam Roxance prywatną galerię na boksiach: http://www.dogomania.pl/forum/f791/roxanka-czyli-moj-maly-szalony-diabelek-141209/#post12548854 Quote
C&B Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 MarteczkaWawa napisał(a):Sama go strzygłam choć to roboty na 4 godziny, robiłam kilku godzinne przerwy, w tym czasie na spacerki wychodziliśmy tylko pod blok :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bardzo polecam skrócić ile się da, zobaczysz jaka wielka będzie to dla niej ulga :) Ale na Twoim miejscu zostawiła bym długi ogon, cudo będzie :evil_lol::loveu: Ale to normalnie walka z wiatrakami, obstrzygłam go a za 2 tygodnie prawie tak samo, ale watro choć w te największe upały. Zrobiłam Roxance prywatną galerię na boksiach: http://www.dogomania.pl/forum/f791/roxanka-czyli-moj-maly-szalony-diabelek-141209/#post12548854 Masz talenta:diabloti::loveu: Boję się, że jak skrócę za dużo to będzie wyglądała jak łysa, bo może sierść ma za rzadką:evil_lol: Ona ma ten ogonek taki rozwiany strasznie i może jak go wyszczuplę to będzie przyzwoicie wyglądał:evil_lol: A ja poproszę jakieś zdjęcia Ferbisia, bo chcę dokładnie zobaczyć jak wygląda krótkowłosy pekin:diabloti: Quote
C&B Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 http://images38.fotosik.pl/35/36f37aec92f2f3bamed.jpg Ja moją tak chcę zrobić, tylko uszy zostawić:loveu: Quote
Marteczka Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Zaraz wstawie wczorajsze, teraz ma 0,6 Nie bój się, że zostanie łysa, one mają puchaty podszerstek (a jaki milutki:loveu:) Włosów tylko po nim zostało jak z 6 głów :p Quote
C&B Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Tzn. pisało, że uszy były golone na życzenie klienta, bo były w oplakanym stanie czy coś takiego... i że na łyso :diabloti: Ja chcę taki ogonek na tamten :loveu: i taką długość sierści...:eviltong: Ferbiś pewnie taką samą długość na mniej więcej i wygląda na takiego miśka puszystego:loveu: Quote
Marteczka Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Jutro mu zrobię takie bardziej pozowane to lepiej zobaczysz. Fajnie to co pokazałaś, ale jak dla mnie te uszy ostrzyżone wyglądają koszmarnie. Ja wole ja na głowie i kawałku szyjki i ogonku nic nie jest ruszane. Quote
Marteczka Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Koło połowy września puszczę mu już tą sierć i myślę, że urośnie mi puchata kulka :evil_lol: Quote
eski Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Marteczko, cudne to Twoje stadko. Z przyjemnością będę tu zaglądać i podziwiac stworki. Ferbuś, zdrowiej szybciutko... Quote
Marteczka Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 A bardzo gorąco za każdym razem zapraszam. Wieczorkiem wstawie nowe zdjęcia. Wczoraj do naszego stadka dołączyła szczurzyca Lusia (jej fotki za kilka dni, z przyczyn oczywistych :p) Quote
Osa Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Proponuję taką fryzurę- jest super! Pekinom oczywiście bez kucyka... :evil_lol: Quote
C&B Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Ślicznie z firaneczką:loveu: Może tak zrobię xD Na razie widzę to tak: Zostawiam łeb, tylko uszkom kształtu nadam, grzbieciu ostrzyżony, ogonek "wyszczuplony" ale nie łysiutki, i firaneczka:loveu: P.S.- wchodzić na dział pekińczyków:mad: A dzięki Ferbisiowi moja mama chyba się zgodzi:multi: Bo powiedziała, że jest prześliczny:loveu: Bo jest:loveu: Quote
C&B Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 I gdzie te fotki?:diabloti::mad: Muszę zobaczyć jak jutro opitolić do końca małą:diabloti: Jeżeli nasza maszynka temu podoła...:evil_lol: Quote
Marteczka Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Jeszcze dzisiaj pewnie wkleje. OOO to współczuję i powodzenia :evil_lol: Ja już mam pomysł jak mojego następnym razem ostrzyc :) Quote
C&B Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='MarteczkaWawa']Jeszcze dzisiaj pewnie wkleje. OOO to współczuję i powodzenia :evil_lol: To dawać... I mam taką sprawę:roll: http://www.dogomania.pl/forum/f582/moderator-dla-pekinow-141272/ Błagam zagłosuj:placz: Quote
Recommended Posts