Jump to content
Dogomania

Marteczkowe zwierzaczki zapraszają (Roxana, Mini, Ferbi, Czesia, Wiesia, Lesia (*))

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Roxanka na mikołajki dostała swoje pierwsze w życiu szelki stąd cała, przy okazji zostały obfotografowane wszystkie zwierzaki, wybaczcie za jakieś dzikie kolory, Tż pozmieniał coś w ustawieniach aparatu, a ja mam z natury za jasne włosy, żeby to pozmieniać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jutro czeka nas ciężki dzień, spędzimy bite 2 godziny u naszej Pani weterynarz, Roxana będzie miała robione usg pęcherza, jakieś posiewy, pobieranie moczu prosto z pęcherza, ehh a kto ma dużego psa to wie jak ciężko utrzymać go na tym stole i to jeszcze bez ruchu, na szczęście z Ferbusiowym zdrówkiem jes wszystko oki, mogliśmy nareszcie zaszczepić go na wscieklizne, za dwa tygodnie będzie miał szczepienie na zakaźne.

Czas pochwalić się szorkami a potem reszta gromadki :loveu::lol::loveu:

I czas na trochę Ferbusia :loveu:

Ferbuś ma 2 pary oczy i pokazuje Wam jęzora :eviltong:

Posted

i jestem :multi: o Roksance już pisałam, że cudna :loveu:

a do maleństwo to pekińczyk ? czy on jest z tej pseudo, co potem psiaki były w fundacji Koci Świat ? słodziutki jest :loveu:

pozostałe zwierzaki, też fajne, zazdroszczę takiego zwierzyńca :loveu:

Posted

Witamy się po raz pierwszy. ;-)
Super zwierzyniec masz. :D

[url]http://img249.imageshack.us/img249/5977/dsc1233.jpg[/url]
To zdjęcie jest świetne. :loveu:

Posted

Cześć Cavy, dziękujemy za odwiedziny.:loveu:

Mieliśmy ciężkie dwie godziny u weta z Rosią, miała robioną punkcję pęcherza, usg brzucha i antybiogram, dzielna z niej dziewucha, niestety okazało się, że w pęcherza ma biedulka ogromnie liczne bakterie Coli, mój dom na kolejny co najmniej miesiąc zamieni się w szpital, moja biedulka :-(