aniao Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Paulina zgodziła się zrobić sesję naszym dziewuszkom :multi: musimy się tylko jakoś zgrać teraz, bo Paulina nie ma auta, więc pojedziemy razem. tylko jej w weekend teraz nie ma, a w tygodniu to ja kończę pracę o 16 i jest już ciemno :( no ale coś wymyślimy :) Quote
danka4u1 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 [quote name='dara9']Dziewczynki witam z rana, ciągle tutaj jestem podczytuje co cioteczki szykują dla Was :) tylko brak czasu poklikać[/QUOTE] Witaj ciotka i klikaj, klikaj. Co dwie głowy- a jest nas tutaj więcej niz dwie- to nie jedna. Dwupak i ja witamy o" swicie". [quote name='aniao']Paulina zgodziła się zrobić sesję naszym dziewuszkom :multi: musimy się tylko jakoś zgrać teraz, bo Paulina nie ma auta, więc pojedziemy razem. tylko jej w weekend teraz nie ma, a w tygodniu to ja kończę pracę o 16 i jest już ciemno :( no ale coś wymyślimy :)[/QUOTE] Będzie sesja.!! Ciekawe, jak M&P poradzą sobie przed obiektywem bez Angel..na zdjęciach widać, jak silnie są ze soba związane. Quote
Angel Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 ujaaa ! ale się ciesze ! profesjonalna sesja moich dziewczynek :) niestety można to zrobić tylko w weekend (sobota) bo wtedy jest wolontariat i psy moga pójść na spacer. To ja moge podać numer telefonu i jak bede i będzie wam pasowało w następnym tygodniu(od 9-11 godziny niestety tylko) to bardzo chętnie was poznam i przedstawie wam dziewczynki :) Quote
aniao Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 super Angel. liczyłam na Ciebie ;) mam nadzieję, że się jakoś zgramy szybko, bo z tymi weekendami to różnie bywa... Quote
Angel Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 [quote name='aniao']super Angel. liczyłam na Ciebie ;) mam nadzieję, że się jakoś zgramy szybko, bo z tymi weekendami to różnie bywa...[/QUOTE] no to czekam na wieści kiedy dokładnie :) teraz już musze uciekać na tańce- będe wieczorem:loveu: danusiu-tak paczka dotarła bardzo dziękuje:multi: Quote
danka4u1 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Oby była ładna jesienna pogoda, to sesja będzie super. Tylko dograc te terminy... Angel, po niedzieli zorientuje się, jak z tą nastepną paczką bazarkową. Quote
danka4u1 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Hej Shanieczku, gotujemy dziś obiad nocna porą? Quote
danka4u1 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 [IMG]http://i55.tinypic.com/2iv1e8l.jpg[/IMG][IMG]http://i54.tinypic.com/2d8rp6x.jpg[/IMG] :multi: [B][SIZE=3]Witamy nowy dzień z radością. Dzis mamy wizytę naszej Angel.:multi:[/SIZE][/B] Quote
Angel Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 [quote name='danka4u1'][IMG]http://i55.tinypic.com/2iv1e8l.jpg[/IMG][IMG]http://i54.tinypic.com/2d8rp6x.jpg[/IMG] :multi: [B][SIZE=3]Witamy nowy dzień z radością. Dzis mamy wizytę naszej Angel.:multi:[/SIZE][/B][/QUOTE] tak wizyta była :) sunie przeszczęśliwe znowu przywitanie pełne energii-cała mnie obskakały (troche bolesne to bo mają ostre pazury) ale co tam to wyraża ich radość! w lesie szalaly jak zawsze, kulały się w tych mokrych liściach, goniły sie i paćkały sie w kałużach. Były naprawde bardzo zadowolone:loveu: Mam kilka fotek z telefonu i później wstawie :evil_lol: Quote
danka4u1 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 No to wszyscy jesteśmy zadowoleni, a najbardziej chyba psiaki- tyle liści, błotka do taplania i kałuż!! Mój domowy tez ma taki gust i każdy spacer kończy się kąpielą. Niestety M&P nie będa miały tej mozliwości, ale pewnie nie są nieszczęśliwe z tego powodu. Quote
aniao Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 dziewczyny pomóżcie i proszę.. które zdjęcia suniek wziąć do ogłoszeń? Quote
Olena84 Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Te z pierwszej strony, pierwszego postu najlepiej. Quote
JOHANNALIND Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Witam, dziewczyny czy wiadomo, jak suńki reagują na dzieci, koty i inne psy? Quote
Angel Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 [quote name='JOHANNALIND']Witam, dziewczyny czy wiadomo, jak suńki reagują na dzieci, koty i inne psy?[/QUOTE] na koty nie ale zawsze można to sprawdzić i trzeba by było, bo wiele ludzi przy adopcji o to pyta. No a dzieci to zależy w jakim wieku, bo każde dzieci tolerują ale okazują radość poprzez skakanie też i nie wiadomo czy by nie przewróciły dziecka. Quote
Shania Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Danusiu sorki, padłam wczoraj po całym tygodniu spania po 3 h...Dzisiaj gotuję teraz, bo w schronie byłam w międzyczasie odwiedziłam 4 psy z Kielc przywiezione...jeden z nich dzisiaj znalazł ds..szczeniaczek,..natomiast musze napisac, pies zabrany z kojca z Dymin cierpi jakby...na autyzm...dotyk bardzo powoli, strach ogromny w oczach, i wbijanie w ścianę, i jak go postawisz tak stoi:(:(:(co ta menda im tam zgotowała, to szkoda słów:( Quote
danka4u1 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Shaniu, dzielna i twarda kobieta jesteś ..3 godz spania. Mnie tez często/bardzo często tak się zdarza, ale jeszcze schron i psie tragedie, kobieto!! Bardzo mi brakowało wczoraj w nocy i nad ranem też Twojego wsparcia...w kulinarnych sprawach, ale udało się . Rodzina żyje po obiedzie i " specjałach" do kawy tzn moi młodzi nie piją kawy, nie palą...co to za młode pokolenie..chacha hihihi Quote
danka4u1 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 [quote name='aniao']dziewczyny pomóżcie i proszę.. które zdjęcia suniek wziąć do ogłoszeń?[/QUOTE] Aniao, na stronie 142 jest link do Allegro, które robiła psiaczkom selenga. Ma zamieszczony cały komplet super zdjęć. Zobacz, na pewno wybierzesz z tego ładne. Quote
Shania Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Przepraszam Cię mój psi aniele:)nie dałam rady...musze się przyznać..troszkę mam teraz problemów i po raz pierwszy pospałam chyba z 6 godzin a potrzebne mi to było:)A jakiego to wsparcia potrzebowałas??? Quote
danka4u1 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Nie wiedziałam, jak to zrobić, by jednoczesnie być w kuchni, na dogo i we wannie też, no i brak mi było " żywej " duszy z drugiej strony monitora. Dogo tak strasznie wygląda w nocy, gdy mało światełek świeci się przy avatarach- same problemy...a obecność kogoś z drugiej strony jest krzepiąca.. Dobrze, że udało Ci się pospać..sześć godzin, bo padniesz nam i psiakom dziewczyno, a problemy...są i miną..całe życie tak mamy. Quote
Shania Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Moje nie miną,..mam ten dar, że je przyciągam:)ale w tej chwili jestem obojętna to dobrze...że to taki stan:)I gotuję..placuszki ziemniaczane z sosem pieczarkowym, spróbujesz???:) Quote
danka4u1 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Chyba dostaniesz lanie od ciotki Danki za głupie gadanie:mad::mad: dawaj te problemy, to zniszczymy je w proch razem. Zobaczysz, że damy radę..a na placuszki jak najbardziej mam ochotę i jeszcze ze sosem grzybowym. Sama zbierałaś? Pewnie tak, bo Ty chcesz być siłaczką, więc i na grzyby o świcie z pewnościa chadzasz... Ja rano nie kontaktuję do 12 i zawsze jestem łagodna jak baranek. Potem bywa różnie...:mad: :angryy: :mad: Quote
Shania Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Danusiu wstyd mi się przyznać, ale nie..nie zbierałam, szczerze napisze, nie miałam kiedy..robie sos pieczarkowy, do takich wiesz placków ziemniaczanych z gotowanych ziemniaków, mąka , jajko..troszke roboty, ale tanio:) A skąd taka ocena mojej osoby??Nie znamy się, ale jestem pewna , ze musimy się poznac:) Quote
danka4u1 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Jak pisze osoba, która działa na dogo w nocy, a w dzień pracuje, chodzi do schronu...to mniej więcej mogę sobie wyobrazić, że to nie ktoś kto cierpi na bezsenność, tylko brak mu czasu...poza tym jakoś przez monitor wyczuwam osoby i kilka razy juz na dogo nie pomyliłam się w ocenie.. A że nie chodzisz na grzyby, to pocieszjące, bo ja sama nie znam sie na tym...i wtedy to byłby już ideał czli sprawa podejrzana, bo takich nie ma i całe szczęście. Poznać się możemy łatwiej niż inni, bo do Rybnika jest blisko z Gliwic. Zapraszam. Quote
Shania Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Wiem Danusiu, jeżdżę tam służbowo czasami..inaczej nie daję rady finansowo:)A grzyby kocham zbierać i staram sie te pewne, co mi tatuś i mamusia mówili, jak razem zbieraliśmy:) Natomiast w lesie boję się pająków, cierpię na lęk chorobowy niestety:) A spanie...jutro ostatni dzień, potem znowu maraton nie spania:)już nazwałam to syndromem chronicznego nie wyspania..a Ciebie Danusiu zapraszam do siebie..wiecznego pierdzielniku przy synie i trzech psach..i mamusi, co w domu bywa...jak w hotelu:) Quote
Recommended Posts