E-S Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Coedziennie zaglądam z nadzieją, że mądry, dobry człowiek z miejscem w sercu i w domu je wypatrzył ... ile jeszcze takich dni, powiedzcie ? Quote
_ogonek_ Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Przepraszam za offa, ale zapraszam was na bazarek i prosze o hopkanie watku... [URL="http://www.dogomania.pl/threads/191767-ADOPTUJ-GO-ZA-5Z%C5%81-PLUS-VAT.na-szil%C4%99-rozi-kropk%C4%99-bez-oka-i-uciech%C3%B3w-do-30.09.10"][IMG]http://i34.tinypic.com/11hte6h.jpg[/IMG][/URL] Quote
Angel Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='E-S']Jezu, kolejna jesień przed nimi .... :([/QUOTE] niestety :( no ale co zrobic...? nikt suniek nie chce.. Quote
wasabi81 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='Angel']niestety :( no ale co zrobic...? nikt suniek nie chce..[/QUOTE] no niestety... A one sa tak cudowne! Quote
Angel Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 ile można tylko hooopać ? :( nikogo prawie tu nie ma, nikt sie nie interesuje, nikt nie chce suniek.. :( zbliża się zima..a po zimie zacznie się odliczanie kolejnego roku.. już 7 roku pobytu za murami schronu :( RATUJMY JE ! Quote
Diora Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 A one mają w ogóle jakiekolwiek ogłoszenia?? Quote
Angel Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 mialy ogłoszenia.. ale chyba juz nieaktualne są :( Quote
E-S Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Trzeba, trzeba. ostatnia zima i jej skutki oraz powodzie niestety zmniejszyły szanse psów ze schronisk na adopcje - ludzie brali te zdychające z zimna w zimie a potem powodziaki. To był zły czas dla adopcji, trzeba wznawiać jeśli jest taka możliwość. Quote
Angel Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 hmmm... jutro ide do suń :) także będą nowe fotki. jak bede troche przy kasie to wykupie pakiet ogłoszeń-bo ja sama przez zamęt w szkole nie mam czasu zrobić tego.. jeszcze inne obowiązki. chyba że od razu zrobić bazarek i zbierać na ogłoszenie w gazecie ? Quote
danka4u1 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Witajcie Meggi i Peggi i wszystkie cioteczki. Dotarłam do Was przez Angel. Zaczęłam czytać wątek, jeszcze mam trochę.. Ciężka sprawa- dwa w jednym ;), czy nie mogą być rozłączone? Poczytam. Sprawa ciężka, ale na dogo raczej nie ma spraw łatwych i załatwianych od ręki, chociaż i takie się zdarzają i to napawa optymizmem; chociażby [B]wątek Lisia i Pieguski[/B]- też założony przez Angel. Tez dwa w jednym i teraz psiaki mają DT i są zadbane i szczęśliwe. Quote
Angel Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 one nie mogą być rozdzielone-to tak jak jedność w dwóch ciałach, 6 lat siedzą w schronie już i dużymi krokami zbliża się odliczanie już 7 roku :( gdybym tylko ja miała swój dom i podwórko a nie mieszkanie w bloku- przygarnęłabym je. Ale niestety to niemożliwe, one są dla mnie tak naprawde wszystkim tam w schronie.. miały już raz wolontariusza który je oswoił i przez kilka lat się nimi zajmował ale później jego wolontariat się skończył a one zostały same.. więc postanowiłam że zmienie te smutne pysiole-troche się za nimi nagoniłam po wybiegu ale się opłacało.. teraz gdy tylko je zawołam już czekają pod bramą i niesamowicie się cieszą.. biegają luzem, przybiegają na zwołanie i udało mi się nauczyć Meggi siad i daj łapę :) One wszędzie są razem.. niemożliwe jest ich rozdzielenie. Quote
Recommended Posts