E-S Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [quote name='Tola^^']Na pewno podbiją wystawę!! :loveu::loveu: Nie takich chustek nie mamy w schronie...[/QUOTE] Gdzieś będą na jakimś bazarku, a wiem, na bazarku na kudłacze, ale jeszcze nie wystawiony ... kurcze no ... nic, jak już będzie, to Wam też kupię. Za królewny kochane czterołapne trzymam mocno kciuki :) Fajnie, że pojadą trochę świata zobaczyć :) Quote
Angel Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='E-S']Gdzieś będą na jakimś bazarku, a wiem, na bazarku na kudłacze, ale jeszcze nie wystawiony ... kurcze no ... nic, jak już będzie, to Wam też kupię. Za królewny kochane czterołapne trzymam mocno kciuki :) Fajnie, że pojadą trochę świata zobaczyć :)[/QUOTE] czyli sunie dostaną od ciebie takie chusteczki ? :) Quote
Jola i Czterołapy Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 E-S, jak bedzie ten bazarek, wrzuć TU link do niego, proszę! Quote
Angel Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 a wystawa już w sobote :) spędze z nimi prawie cały dzień :):) już nie moge sie doczekac..kochane sunie..i jeszcze jakby miały te chustkii mmmm podbiją wystawe! :D Quote
Jola i Czterołapy Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Jakby był bazarek i chustki w opcji "kup teraz", to może się udać ;) Quote
E-S Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='Angel']czyli sunie dostaną od ciebie takie chusteczki ? :)[/QUOTE] No dostaną, oczywiście, tylko kiedy w końcu ten bazarek ? Leni miała wystawiać (chyba). Mnie też te chusteczki potrzebne dla tymczasków na spacery. Quote
Tola^^ Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='E-S']No dostaną, oczywiście, tylko kiedy w końcu ten bazarek ? Leni miała wystawiać (chyba). Mnie też te chusteczki potrzebne dla tymczasków na spacery.[/QUOTE] E-S jak będzie ten bazarek to podeślesz mi link ? Bo też MOŻE kupie takie chusteczki dla innych psów z tego schroniska co sunie... Quote
E-S Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='Tola^^']E-S jak będzie ten bazarek to podeślesz mi link ? Bo też MOŻE kupie takie chusteczki dla innych psów z tego schroniska co sunie...[/QUOTE] Podeślę na bank. Teraz ta powódź wszystkich przekierowała na inne zadania niestety ... :( Sandomierz tonie, część zwierząt już martwa, utopiły się :( [url]http://www.dogomania.pl/threads/186165-SANDOMIERZ-przytulisko-po-POWODZI-p%C4%99ka-w-szwach.-Potrzebna-pomoc-dogomaniak%C3%B3w[/url]! Quote
Jola i Czterołapy Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='E-S'] Sandomierz tonie, część zwierząt już martwa, utopiły się :( [url]http://www.dogomania.pl/threads/186165-SANDOMIERZ-przytulisko-po-POWODZI-p%C4%99ka-w-szwach.-Potrzebna-pomoc-dogomaniak%C3%B3w[/url]![/QUOTE] :( :( :( bezsilność... Quote
E-S Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 No dokładnie, możemy fizycznie pomóc tym zwierzakom, które mamy w miarę blisko. Dlatego jestem pewna, że dziewczyny, które zajęły się przyjaciółkami Meggi i Peggi znajdą im dom :) Wcześniej, czy później, ale znajdą. A sunie są przeurocze i strasznie łapią za serce. Quote
martaipieski Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 podnosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
E-S Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Dobranoc ślicznie, kochane sunieczki :) Słodkich, suchych snów dziewczyny :) Quote
wasabi81 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Pokazcie sie na wieczor, slicznotki:loveu::loveu: Quote
_Goldenek2 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Żadnego zainteresowania po akcji plakatowej? Quote
Angel Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 zero zapytań :( i jeszcze jedna zła wiadomość! NIE BĘDZIE WYSTAWY...pan burmistrz zabronił jechać nam z psami ze schroniska ;/ Quote
Jola i Czterołapy Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Z psami ze schroniska nie można jechać na wystawę, ale z plakatami/ulotkami nikt nie zabroni ;) Quote
_Goldenek2 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Bardzo dobry pomysł.... Dziewczyny Jola ma rację. Zaplakatujcie całe miasto..... :). A ludziom niech wolontariuszki rozdają ulotki o działaniach władz miasta... Może to bedzie kubeł zimnej wody na "urzędników".... Quote
Recommended Posts