Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tola^^']Na pewno podbiją wystawę!! :loveu::loveu:
Nie takich chustek nie mamy w schronie...[/QUOTE]
Gdzieś będą na jakimś bazarku, a wiem, na bazarku na kudłacze, ale jeszcze nie wystawiony ... kurcze no ... nic, jak już będzie, to Wam też kupię.
Za królewny kochane czterołapne trzymam mocno kciuki :)
Fajnie, że pojadą trochę świata zobaczyć :)

Posted

[quote name='E-S']Gdzieś będą na jakimś bazarku, a wiem, na bazarku na kudłacze, ale jeszcze nie wystawiony ... kurcze no ... nic, jak już będzie, to Wam też kupię.
Za królewny kochane czterołapne trzymam mocno kciuki :)
Fajnie, że pojadą trochę świata zobaczyć :)[/QUOTE]

czyli sunie dostaną od ciebie takie chusteczki ? :)

Posted

a wystawa już w sobote :) spędze z nimi prawie cały dzień :):) już nie moge sie doczekac..kochane sunie..i jeszcze jakby miały te chustkii mmmm podbiją wystawe! :D

Posted

[quote name='Angel']czyli sunie dostaną od ciebie takie chusteczki ? :)[/QUOTE]
No dostaną, oczywiście, tylko kiedy w końcu ten bazarek ? Leni miała wystawiać (chyba). Mnie też te chusteczki potrzebne dla tymczasków na spacery.

Posted

[quote name='E-S']No dostaną, oczywiście, tylko kiedy w końcu ten bazarek ? Leni miała wystawiać (chyba). Mnie też te chusteczki potrzebne dla tymczasków na spacery.[/QUOTE]

E-S jak będzie ten bazarek to podeślesz mi link ?
Bo też MOŻE kupie takie chusteczki dla innych psów z tego schroniska co sunie...

Posted

[quote name='Tola^^']E-S jak będzie ten bazarek to podeślesz mi link ?
Bo też MOŻE kupie takie chusteczki dla innych psów z tego schroniska co sunie...[/QUOTE]
Podeślę na bank. Teraz ta powódź wszystkich przekierowała na inne zadania niestety ... :( Sandomierz tonie, część zwierząt już martwa, utopiły się :(
[url]http://www.dogomania.pl/threads/186165-SANDOMIERZ-przytulisko-po-POWODZI-p%C4%99ka-w-szwach.-Potrzebna-pomoc-dogomaniak%C3%B3w[/url]!

Posted

[quote name='E-S'] Sandomierz tonie, część zwierząt już martwa, utopiły się :(
[url]http://www.dogomania.pl/threads/186165-SANDOMIERZ-przytulisko-po-POWODZI-p%C4%99ka-w-szwach.-Potrzebna-pomoc-dogomaniak%C3%B3w[/url]![/QUOTE]
:( :( :( bezsilność...

Posted

No dokładnie, możemy fizycznie pomóc tym zwierzakom, które mamy w miarę blisko.
Dlatego jestem pewna, że dziewczyny, które zajęły się przyjaciółkami Meggi i Peggi znajdą im dom :) Wcześniej, czy później, ale znajdą.
A sunie są przeurocze i strasznie łapią za serce.

Posted

Bardzo dobry pomysł.... Dziewczyny Jola ma rację. Zaplakatujcie całe miasto..... :). A ludziom niech wolontariuszki rozdają ulotki o działaniach władz miasta... Może to bedzie kubeł zimnej wody na "urzędników"....