Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super Brysiu ,ze dostales taką pyszniastą i zdrowa karmę:cool3: mniam mniam:cool3:

zapraszam na brysiowy bazarek again ;)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/cudne-stylowe-swieczniki-nie-tylko-na-chorego-staruszka-brysia-do-30-06-a-140137/[/url]

• Replies 337
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

odnowione i ulepszyne brysiowe cafeanimal:
[url=http://zwierzaki.cafeanimal.pl/Brys---najsmutniejszy-pies-w-schronisku,20594]Bryś - najsmutniejszy pies w schronisku... - Zwierzaki - cafeanimal.pl[/url]

Ciekawe co tam dzisiaj porabiasz Brysiu:cool3:

Posted

Dzięki za darowizny dla Brysia.
Ja dopiero wróciłam z imprezy w poznańskiej Plazie - w dni po 12 godzin na stoisku. Jestem denat.

Ide spać, ale naprawdfę jestem Wam ogromnie wdzięczna. Jak pusie dotrą to zaraz też je zawiozę Brysiakowi.

Posted

hej cioteczki me chcialam was zapytac co dokladnie jest ze skora Brysia?
jakas alergia,zaniedbanie czy cuś powazniejszego?
jakos mi umknelo:oops:
aha i czy Brysio przebywa w jakims schronie w Poznaniu?
Milego dnia Brysiowi i wszystkim!:multi:

Posted

Prawdopodobnie wszystko naraz, a ogólnie zaniedbane zapalenie skóry (nie jest to fachowo, ale coś takiego). Mozliwe że bryś to atopik.

Ale antybiotyki i karma - działają.

Dzisiaj dotarły puszeczki :multi::multi::multi:
Agusiazet - dziękuję!!!!!
Już się umawiam na zawiezienie.

Posted

[quote name='supergoga']Prawdopodobnie wszystko naraz, a ogólnie zaniedbane zapalenie skóry (nie jest to fachowo, ale coś takiego). Mozliwe że bryś to atopik.

Ale antybiotyki i karma - działają.

Już się umawiam na zawiezienie.[/QUOTE]

aaaa rozumiem ....uffffff to mi ulzylo...balam sie ,ze bidoczek ma moze jakiegos grzybka czy cuś :shake:

aaaa Bryś przebywa w schronisku? aaa i jak dlugo?

Posted

Bryś w schronie przebywa około miesiąca. I to właśnie u nas się poprawił i zaczął być leczony.
W takim tragicznym stanie trafił do nas z ulicy - opisałam w pierwszym poście.

Teraz mam nadzieję, że całkiem będzie dobrze.

Posted

[quote name='supergoga']Bryś w schronie przebywa około miesiąca. I to właśnie u nas się poprawił i zaczął być leczony.

Teraz mam nadzieję, że całkiem będzie dobrze.[/QUOTE]

oj dobrze ,ze do was trafil :loveu:
teraz to musi być juz tylko lepiej;) :multi:

Posted

To się nie doczytałam.
Myślalam,że z ulicy znalazł sie w schronie. I w takim stanie tam od dłuższego czasu przebywa...
No to ma szczęście.:lol:
:loveu:Piękny psiak z niego straruszek będzie jak wyzdrowieje!To chyba duży piak ?

Posted

[quote name='supergoga']Bryś w schronie przebywa około miesiąca. I to właśnie u nas się poprawił i zaczął być leczony.

Teraz mam nadzieję, że całkiem będzie dobrze.[/quote]

Głaski dla Brysia, oby szybko wrocil do zdrowia :loveu:

Posted

a ja mysle ze Brysio znajdzie domek. Jest duzy i ma taka piekna pychotke-tylko go kochac. Sa ludzie ,ktorzy kochaja duze pieski i oby kanapa czekała na niego w domku. Ja dzieki allegro mamy naszego OGUSIA ,kiedy czytałam to wszystko o Ogim to co dla niego robiła Maszaberia to łzy same płyneły. My go mamy dzieki NIEJ - bo to ona tak mocno walczyła o niego to ONA prosiła o pomoc wszystkie cioteczki -mysle wiec ze i Brysiowi sie poszczesci i tak jak Ogunia i wiele innych jego braci znajdzie kochajacy domek

Posted

[quote name='scorpio133']a ja mysle ze Brysio znajdzie domek. Jest duzy i ma taka piekna pychotke-tylko go kochac. Sa ludzie ,ktorzy kochaja duze pieski i oby kanapa czekała na niego w domku. Ja dzieki allegro mamy naszego OGUSIA ,kiedy czytałam to wszystko o Ogim to co dla niego robiła Maszaberia to łzy same płyneły. My go mamy dzieki NIEJ - bo to ona tak mocno walczyła o niego to ONA prosiła o pomoc wszystkie cioteczki -mysle wiec ze i Brysiowi sie poszczesci i tak jak Ogunia i wiele innych jego braci znajdzie kochajacy domek[/quote]

Danusiu, witamy na watku Brysia:loveu:

Posted

[quote name='agusiazet']Goga, czy te puszki z Krakvetu wreszcie dostarczyli, czy mam im skopać tyłki???[/quote]

Pozwolę sobie wkleić cytat, bo Supergoga pisała kilka dni temu,że puszki dotarły :) Musiałaś przeoczyć tego posta :)

[quote name='supergoga']
Już się umawiam na zawiezienie.[/quote]

Brysiu pozdrawiam! :kiss_2:

Posted

[quote name='agusiazet']Ale wtedy to okazała się pomyłka i to była karma dla Brysia! A nie puszki:)[/quote]

Aaaaa no to moja wypowiedź też jest pomyłką :oops::lol: Przepraszam! :)

Posted

Nie nie, to jest wiadomość już o puszeczkach. W poście 106 tak jak cytuje Lilmo - napisałam że puszeczki dotarły. Wielkie dzięki.
Bryś ma karmę suchą i puszeczki - Agusiazet - oszczędź im te tyłki i własne nogi :evil_lol:.

W sobotę Magda zawiezie puszeczki do Pawła i Bryś dostanie pierwszą porcję.
:multi: zdrowiej psiaczku.

Posted

Byrsien bardzo szybko dochodzi do siebie :) Siersc bardzo ladnie mu rosnie, nozki juz nie sa tak bardzo lyse tylko jeszcze ogonek ma nieciekawy :( ale jeszcze pare tyg i na nim beda rosly mu wloski :)Jutro troszke wyczeszemy mu stara siersc :)
Chlopak naprawde robi duze postepy :) Oby znalazl domek po bardzo sliczny pies z niego jest

Posted

[quote name='Gdusia']Byrsien bardzo szybko dochodzi do siebie :) Siersc bardzo ladnie mu rosnie, nozki juz nie sa tak bardzo lyse tylko jeszcze ogonek ma nieciekawy :( ale jeszcze pare tyg i na nim beda rosly mu wloski :)Jutro troszke wyczeszemy mu stara siersc :)
Chlopak naprawde robi duze postepy :) Oby znalazl domek po bardzo sliczny pies z niego jest[/QUOTE]

cudne wiesci:multi: Brysiu niedlugo to sie bić o Ciebie będa pięknoto!