Asia & Ginger Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 http://images49.fotosik.pl/149/b44bd76a813a9bcbmed.jpg W końcu widać szczęście na pycholku. :loveu: :loveu: :loveu: Whisky ma super obróżkę, jak na prawdziwą księżniczkę przystalo. :cool3: Quote
bianka0 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Isadora7 napisał(a):Jaki szczęśliwy psiak:loveu::loveu::loveu: Dzięki Twojemu allegro Isadoro.Tak niewiele brakowało a nigdy by się nie odnaleźli.Masz szczęśliwą rękę.:p Dzisiaj przysłała mi sms-a kobieta z kujawsko-pomorskiego, że jest zainteresowana spanielką i jest w stanie dołożyć do transportu 200 zł. Znalazła ją na str.ogłoszenia kupie psa. Oddzwoniłam i powiedziałam,że Róża odnalazła dom. Zaproponowałam, żeby przysłała mi swój adres mailowy,to wrzucę jej na pocztę stronę ze spanielami do adopcji.Obiecała że prześle,ale już się nie odezwała. Quote
Jo37 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ale wspaniały dom . Dobrze ,że suni udało się go odzyskać. Quote
bianka0 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 I znowu dzwoniła pani,chcąca zaadoptować Różyczkę.Ta przesłała mi adres meilowy.Podałam jej stronę :Spaniele do adopcji. Asia & Ginger podam Ci na PW jej maila,Ty jesteś na bieżąco w tej rasie,może jej coś zaproponujesz. Quote
Asia & Ginger Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 bianka0 napisał(a):I znowu dzwoniła pani,chcąca zaadoptować Różyczkę.Ta przesłała mi adres meilowy.Podałam jej stronę :Spaniele do adopcji. Asia & Ginger podam Ci na PW jej maila,Ty jesteś na bieżąco w tej rasie,może jej coś zaproponujesz. Ok, dzięki. Może jakiś spanielowy bidulek znajdzie domek. :p Quote
Isadora7 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 bianka0 napisał(a):I znowu dzwoniła pani,chcąca zaadoptować Różyczkę.Ta przesłała mi adres meilowy.Podałam jej stronę :Spaniele do adopcji. Asia & Ginger podam Ci na PW jej maila,Ty jesteś na bieżąco w tej rasie,może jej coś zaproponujesz. Tak jak móiłąm telefony maile, zapytania zaczynają sie na na 2-3 dni przed końcem aukcji. Myślę ze beziesz miała jeszcze pare dni zapytania nieraz bywa i po dwóch tygodniach, ale tydzień to murowany. Quote
danka1234 Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Ilez tu foteczek :multi::multi::multi:a ja ich jeszcze nie widziałam:placz: A ile u Rózyczki w domku zwierzaczków przeróżnych mieszka.:loveu: A różyczka szczesliwa i roześmiana na każdej foteczce.:lol: Quote
bianka0 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 danka1234 napisał(a):Ilez tu foteczek :multi::multi::multi:a ja ich jeszcze nie widziałam:placz: A ile u Rózyczki w domku zwierzaczków przeróżnych mieszka.:loveu: A różyczka szczesliwa i roześmiana na każdej foteczce.:lol: Z tego co naliczyłam na zdjęciach jest pięć psów razem z Różyczką(Whisky) i pięc kociaków (dwa duże i trzy malutkie).To wybitnie pro-zwierzęcy domek. P. Beata zarejestrowała się na dogo,ale miała jakieś kłopoty z zalogowniem się.Przydałaby nam się nowa dogomaniaczka, ludzi pomagającym zwierzętom nigdy nie jest za dużo. Quote
Asia & Ginger Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 bianka0 napisał(a):Z tego co naliczyłam na zdjęciach jest pięć psów razem z Różyczką(Whisky) i pięc kociaków (dwa duże i trzy malutkie).To wybitnie pro-zwierzęcy domek. P. Beata zarejestrowała się na dogo,ale miała jakieś kłopoty z zalogowniem się.Przydałaby nam się nowa dogomaniaczka, ludzi pomagającym zwierzętom nigdy nie jest za dużo. Super! :multi: Im nas więcej tym lepiej. :multi: Quote
Recommended Posts