Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadora7 napisał(a):
Jaki szczęśliwy psiak:loveu::loveu::loveu:

Dzięki Twojemu allegro Isadoro.Tak niewiele brakowało a nigdy by się nie odnaleźli.Masz szczęśliwą rękę.:p

Dzisiaj przysłała mi sms-a kobieta z kujawsko-pomorskiego, że jest zainteresowana spanielką i jest w stanie dołożyć do transportu 200 zł. Znalazła ją na str.ogłoszenia kupie psa.
Oddzwoniłam i powiedziałam,że Róża odnalazła dom. Zaproponowałam, żeby przysłała mi swój adres mailowy,to wrzucę jej na pocztę stronę ze spanielami do adopcji.Obiecała że prześle,ale już się nie odezwała.

Posted

I znowu dzwoniła pani,chcąca zaadoptować Różyczkę.Ta przesłała mi adres meilowy.Podałam jej stronę :Spaniele do adopcji.
Asia & Ginger podam Ci na PW jej maila,Ty jesteś na bieżąco w tej rasie,może jej coś zaproponujesz.

Posted

bianka0 napisał(a):
I znowu dzwoniła pani,chcąca zaadoptować Różyczkę.Ta przesłała mi adres meilowy.Podałam jej stronę :Spaniele do adopcji.
Asia & Ginger podam Ci na PW jej maila,Ty jesteś na bieżąco w tej rasie,może jej coś zaproponujesz.

Ok, dzięki. Może jakiś spanielowy bidulek znajdzie domek. :p

Posted

bianka0 napisał(a):

Tak jak móiłąm telefony maile, zapytania zaczynają sie na na 2-3 dni przed końcem aukcji. Myślę ze beziesz miała jeszcze pare dni zapytania nieraz bywa i po dwóch tygodniach, ale tydzień to murowany.

Posted

Ilez tu foteczek :multi::multi::multi:a ja ich jeszcze nie widziałam:placz:
A ile u Rózyczki w domku zwierzaczków przeróżnych mieszka.:loveu:
A różyczka szczesliwa i roześmiana na każdej foteczce.:lol:

Posted

danka1234 napisał(a):
Ilez tu foteczek :multi::multi::multi:a ja ich jeszcze nie widziałam:placz:
A ile u Rózyczki w domku zwierzaczków przeróżnych mieszka.:loveu:
A różyczka szczesliwa i roześmiana na każdej foteczce.:lol:

Z tego co naliczyłam na zdjęciach jest pięć psów razem z Różyczką(Whisky) i pięc kociaków (dwa duże i trzy malutkie).To wybitnie pro-zwierzęcy domek.
P. Beata zarejestrowała się na dogo,ale miała jakieś kłopoty z zalogowniem się.Przydałaby nam się nowa dogomaniaczka, ludzi pomagającym zwierzętom nigdy nie jest za dużo.

Posted

bianka0 napisał(a):
Z tego co naliczyłam na zdjęciach jest pięć psów razem z Różyczką(Whisky) i pięc kociaków (dwa duże i trzy malutkie).To wybitnie pro-zwierzęcy domek.
P. Beata zarejestrowała się na dogo,ale miała jakieś kłopoty z zalogowniem się.Przydałaby nam się nowa dogomaniaczka, ludzi pomagającym zwierzętom nigdy nie jest za dużo.

Super! :multi:
Im nas więcej tym lepiej. :multi: