Justyna_wolontariat Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Nazwano mnie Astra zostałam znaleziona w lesie byłam wycieńczona zmarznięta nie miałam siły iść dalej........ Mam już swoje lata wiem że na dom nie mam już szan to smutne całe swoje życie oddałam człowiekowi byłam zawsze wierna grzeczna chciałam tylko być blisko człowieka czuć jego zapach jego rękę która głaskała me ciałko...... Astra to bardzo kochana wierna i oddana sunia zapatrzona w człowieka ma około 7-8 lat widać że nie raz odchowała miot W schronisku nie czuje się dobrze leży osowiała w klatce czeka na kogoś kto choć na chwilę podaruje jej kawałek ciepła Astra będzie na pewno wiernym i bardzo kochanym psem [SIZE="5"]Czy resztę swojego życia ma spędzić w schronisku??????Czekając na ten najcudowniejszy moment.......... [SIZE="6"]POMÓŻCIE W OGŁOSZENIACH DLA ASTRUSI PROSZE Quote
Asta17 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Zaznaczam wątek i podnoszę! Jutro zrobię jakieś ogłoszenia. POMÓŻCIE! Quote
Mysia_ Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 przepiękna sunia! 7-8 lat to nie tak dużo, musi się jej udać... Quote
Basia i Barni Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 jaki onkowy rudzielec :oops: jutro cos pomyslę ide spać Quote
Basia i Barni Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Justyna_wolontariat napisał(a):Podnoszę sunię:-(:-(:-( równiez podniosę , wieczorem zrobie jakieś ogłoszenia ,choć w tym brysio jest najlepsza :eviltong: Quote
Asta17 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Czemu nikt nie zagląda do naszej kochanej Astruni? :-( Quote
Justyna_wolontariat Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Astrusia to taka wierna psinka :-( Jest ktoś kto mógłby zrobić jej allegro wyróżnione ja zapłacę ale nie mam konta na allegro???? Quote
Asta17 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Czy nikt nie pomoże biednej Astruni?:-(:shake: Quote
Justyna_wolontariat Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 aniu a jakis odzew z tego allegro byl??? Quote
lunarmermaid Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Astrunia jest śliczną sunią.To niemożliwe,zeby domku nie znalazła. Quote
Asta17 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Nikt ani razu nie pytał o nią ani nie dzwonił. :shake::-( Quote
lunarmermaid Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Wakacje to ciężki okres z adopcjami... Piękna jest Astra,taka brązowiutka.:loveu: Quote
katie05 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 śmutny pieś hopsa do góry,jutro nowy dzionek moze ktoś zadzwoni.. może trzeba zrobic jakas kampanie informacyjną w stylu 'nie bierz szczeniaka bo brudzi,sika,niszczy i demoluje'itp. ludzie niechętnie biora starsze psy bo wolą szczeniaki a nie mają pojecia ile plusow jest z posiadania starszego pieska:wiadomo jaki ma temperament, pies jest przewaznie spokojny,nie demoluje domu itp, moze trzeba uswiadomic spoleczenstwo.. Quote
Onaa Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 A jaki kontakt w ogłoszeniach, bo na 1-ej stronce nie ma podanego :roll:. Quote
Justyna_wolontariat Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 kontakt podany do asty w zasadzie ja juz w przyszllym tyg wracam wiec jezeli ktos ma ochote moze suni zrobic dodatkowe ogloszenia podaje kontakt 510 268 588 [email protected] gg 3970480 w schronisku na dzien dzisiejszy bardzo duzo mlodych psow taka psinka jak Astra ma bardzo male szanse na adopcje :-( Quote
Asta17 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Astra pojechała dzisiaj do domku. :loveu::razz: Quote
lunarmermaid Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 A jednak!!! Uśmiechnęło się szczęście do dziewczyny!!!:multi::multi::multi: Quote
Justyna_wolontariat Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Astrusia ma dom dzięki niufek za co ogromnie jej dziekuję :calus: Quote
Onaa Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 A było, że bez szans na adopcję , a tu jednak szczęście odnalazło Astrunię i dało jej domek :lol:. Wspaniale :multi:. Życzę psince dużo szczęścia i miłości w nowym domku :). Quote
Justyna_wolontariat Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts