Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nazwano mnie Astra zostałam znaleziona w lesie byłam wycieńczona zmarznięta nie miałam siły iść dalej........

Mam już swoje lata wiem że na dom nie mam już szan to smutne całe swoje życie oddałam człowiekowi byłam zawsze wierna grzeczna chciałam tylko być blisko człowieka czuć jego zapach jego rękę która głaskała me ciałko......

Astra to bardzo kochana wierna i oddana sunia zapatrzona w człowieka ma około 7-8 lat widać że nie raz odchowała miot W schronisku nie czuje się dobrze leży osowiała w klatce czeka na kogoś kto choć na chwilę podaruje jej kawałek ciepła

Astra będzie na pewno wiernym i bardzo kochanym psem

[SIZE="5"]Czy resztę swojego życia ma spędzić w schronisku??????Czekając na ten najcudowniejszy moment..........

[SIZE="6"]POMÓŻCIE W OGŁOSZENIACH DLA ASTRUSI PROSZE

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

śmutny pieś hopsa do góry,jutro nowy dzionek moze ktoś zadzwoni..
może trzeba zrobic jakas kampanie informacyjną w stylu 'nie bierz szczeniaka bo brudzi,sika,niszczy i demoluje'itp.
ludzie niechętnie biora starsze psy bo wolą szczeniaki a nie mają pojecia ile plusow jest z posiadania starszego pieska:wiadomo jaki ma temperament, pies jest przewaznie spokojny,nie demoluje domu itp, moze trzeba uswiadomic spoleczenstwo..

• 1 month later...
Posted

A było, że bez szans na adopcję , a tu jednak szczęście odnalazło Astrunię i dało jej domek :lol:. Wspaniale :multi:. Życzę psince dużo szczęścia i miłości w nowym domku :).

• 2 months later...