CoolCaty Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ogromne, mocne kciuki za Szerszenia!!!!!!! EDIT: Szczeniaczki będa w sobote zabrane z Boguszyc i przewiezione do schroniska w Łodzi, które zgodziło się je przyjąc i otoczyć specjalną opieką. Quote
Anna_33 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Uff, kamien z serca. Tam beda na pewno bezpieczniejsze i szybciej domy znajda. Quote
Chandler Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Otrzymałam link do tego wątku od Ani od Milvy i Ulvera. Przykro mi, ale nie mogę umówić się na wizytę przedadopcyjną odnośnie Szerszenia, telefon jest wyłączony od wczoraj. Wysłałam też smsa, ale nie mam żadnego sygnału. Jeżeli coś się zmieni, to dam znać, oczywiście. Quote
kasienka001 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Witam! Akurat Brodnica dość blisko Torunia i oglądałam co za cuda są aktualnie w hoteliku. I wymyśliłam, że psiaki można by ogłosić w lokalnych gazetach (jest to darmowe). Myślałam o anonse i nowościach. Są to ogłoszenia bez zdjęć i muszą być krótkie. Mogę pomóc w tych ogłoszeniach ale słaba jestem w redagowaniu tekstu. Tym bardziej tak krótkiego. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 kasienka podesle ci na pw teksty do ogłoszeń:p Szerszeń jest w Metrze;) Ktos miał rękę:razz:-juz miałam 2 telefony i smsa:cool1:, ale nic sensownego i tak. W takim razie skoro dom z Poznania milczy , to Szerszeń pojedzie do drugiego domku , który czeka z niecierpliwościa na info;) Mam nadzieję,że się nie rozmysli...domek ten w kujawsko-pomorskim-pod reką;) Quote
Soema Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 To Aniu uzbrajaj się w cierpliwość :evil_lol: może któraś dziewczynka się spodoba?:) Trzymam mocno kciuki.. szkoda, że Poznań nie wypalił.. Quote
mgie Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Odnowiłam cafeanimal dla Muszki.Może i ją wydrukują. [url=http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Muszka,1826]- Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl[/url] Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Kto dawał ogłoszenie w Metrze:mad::diabloti: żartuje;) Miałam o Szerszenia fajny tel z łowicza-bardzo mi sie spodobał:razz: Czekam na decyzje. Quote
chita Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Kto dawał ogłoszenie w Metrze:mad::diabloti: żartuje;) Miałam o Szerszenia fajny tel z łowicza-bardzo mi sie spodobał:razz: Czekam na decyzje.[/quote] ooo to widze ze sie o Szerszenia zaczynaja bic:eviltong:pewnie to imie tak przyciaga,jakby bylo kilku chetnych to Muszka jest do niego baardzo podobna:cool3: ja zrobilam kilka Lali ale wstawilam linki na watku Pipi bo juz mi sie wszystkie watki pomerdały:roll: Quote
kasienka001 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 to ja czekam na tekst do ogłoszeń Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 kasienko- poczekajmy przez weekend jak sie sprawa po dzisiejszych telefonach rozwinie-wtedy będzie wiadomo dla ilu bidaków potrzebne ogłoszenia;) Te rodziny, które spodobały mi sie po rozmowie telefonicznej w tej chwili mają mailowo przedstawione wszystkie psiaki -Muszkę i maluchy od Pipi. Zobaczymy co nam z tego wyniknie;) U mnie od razu odpadaja rodziny, które mają obiekcje co do wyłozenia kasy za transport- nie ma nic za darmo:evil_lol: Oczywiście tak jak myslałam chyba z 6 telefonów było odnosnie tego aby zrobic dziecku prezent:shake: Quote
Anna_33 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Tu sie troche zgodze. Nie mowie, ze ludzie maja placic za nasze psy. Ale kwestie transportu, czy sterylki- jak sie chce psa, to wiadomo, ze beda jakies koszty i jak ktos calkowicie od nich ucieka od poczatku, to budzi moje watpliwosci. A co do prezentow..roznie bywa. Ja synowi 4 lata temu obiecalam ukochanego psa.Jezdzil ze mna po hodowlach, wybieral i to byl w pewnym sensie "prezent".Uznalam, ze zasluzyl, ze mozna mu zaufac itd.Tak wiec od razu bym ich nie skreslala :-) no chyba, ze prezent- zabawka-niespodzianka, wtedy sioo. Quote
Soema Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 I jak sytuacja z Szerszeniem? Coś wyszło z telefonów z Metra?:razz: Niech mnie ktoś kopnie w D.... żebym watek uaktualniła :oops: nie mogę się zebrać.:roll: aa i jakby ktoś, coś chciał, kiedyś:razz: ode mnie 660 78 13 87, ograniczam dogo:diabloti: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Już to widze:diabloti: Nie wkurzajcie mnie ciotki, bo za chwile nikogo tu nie bedzie...tylko jakies oszołomy i małolaty:crazyeye::shake: Z telefonów na razie nic konkretnego nie wynikło...czekam na pare info z domów, zobaczymy. Quote
Soema Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Już to widze:diabloti: Nie wkurzajcie mnie ciotki, bo za chwile nikogo tu nie bedzie...tylko jakies [B]oszołomy i małolaty[/B]:crazyeye::shake: Z telefonów na razie nic konkretnego nie wynikło...czekam na pare info z domów, zobaczymy.[/quote] Właśnie... to co się dzieję, przestaje być śmieszne i normalne. Bez współpracy i zaufania nie ma sensu tu być.. Sprawdzajcie finanse, bo ja trochę namieszałam, ale chyba dobrze podliczyłam :roll: chyba :oops: Poznań się nie odezwał? Ten drugi dom niedaleko, też nie?:-( Quote
Anna_33 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Dziewczyny, to co robicie, to co robimy jest najwazniejsze.Wiem, ze trudno to zrobic, ale musimy byc ponad wszystko. Masz tu kurcze Soema byc :angryy: Licza sie psy.Zawalu przez Ciebie dostane. A nieporozumienia to najlepiej przez telefon lub gg, bezposrednia rozmowa. Z tego pisania netowego wiecej nieporozumien niz w czasie zimnej wojny! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Ten Poznań to jakas dziwna sprawa- dzwonili dziś rano,a le byłam u psiaków i nie wzięłam tel...jak chciałam oddzwonic to cisza:roll: Ten domek z kuj. pom. siedzi cicho. Odezwała się do mnie jakas babeczka z Wrocławia, inny dom z Poznania i jeden z Warszawy....jest weekend-zawsze cisza sie robi. Quote
Soema Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Ania, ja nie odchodzę.. ograniczam. Bo już czasem mnie telepie tu.. :shake: póki nie będę mogła pomóc jakoś konkretnie (DT np.) to nie ma co siedziec i klepac w klawiaturę. Już dziś miał byc odpoczynek :diabloti: to dostałam maila.. 'bokser w pilnej potrzebie, no i siedzę i szukam...:roll: TRZYMAM kciuki za domki dla maluchów, bo nie wierzę , że Metro domu nie przyniesie :mad: Quote
CoolCaty Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 I jak tam sprawy Szerszenia i Muszki? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 O Muszkę zero zapytań. O Szerszenia sporo, ale albo sami porezygnowali, albo mi coś podpadało ...ale dziś zadzwonił domek z niedaleka mnie, ok 30km. Mam nadzieję, że przyjadą:razz: CC czy zostały wysłane książeczki do mnie? Quote
mgie Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Muszce by się przydało więcej 'twarzowych' zdjęć. :p Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [SIZE=3]Szerszeń adoptowany[/SIZE]:multi: i to razem z Tolą:razz: Przyjechali po jednego wzieli dwa:eviltong: Szerszeń mieszka 30km ode mnie w domu z ogrodem. Jego nowi właściciele to małżeństwo ok 30-stki. Mieli psa, którego jako szczeniaka znalazł 6 lat temu teśc w lesie. Kundelek kochany ale skubaniec przeskakiwał podwójne płoty...raz wyskoczył i juz nie wrócił, podejrzewają ,że sprawka pobliskiego mysliwego:shake: W każdym bądz razie -nowa Pani wypatrzyła malucha na stronie naszego schroniska-już nawet mieli innego psa upatrzonego, ale nagle pojawił sie Szerszeń:evil_lol: Gdy poszlismy do psiaków, to Tola wlazła na kolana nowego Pana i koniec-patrzyła w oczy i ona chce jechać:evil_lol: W zwiąku z tym,że mieszkaja tam teściowie , to jest komu się zając dwoma psiakami;) Szerszeń zrobił od razu siku w samochodzie na siedzenia:diabloti:-Pan mówi ,że on prawdziwy Szerszeń:evil_lol: W marcu jesteśmy umówieni na sterylkę. Prosiłam o wiesci mailowo co u maluchów słychać i co z nich wyrośnie-także mam nadzieje,że wiesci co jakis czas będą;) -------- Tak tak- fotki Muszki zrobię jakieś ładne:) Quote
Soema Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Usłyszałam, to jeszcze przyszłam poczytać :eviltong: się cieszę baardzo :multi: kolejna szorstka morda w domu :loveu: Quote
chita Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:takich wiesci to ja sie wogole nie spodziewalam:multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts