Jump to content
Dogomania

Cairny dwa - galeria Alayki vel Wampira & Simby vel Wombata!

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulina, wiem ze od początku miałaś na zlot jechać ^^ ale nie wiedziałam że Ty też z mafii rzeszowskiej, tzn w ogóle z Rzeszowa lub okolic ^^

O Wombuś :loveu::loveu: ale wy mię kłamiecie, on się dopiero urodził, nie może już ponad pół roku mieć ! :-o Przeż ja pamiętam jak go Kiss załatwiała, i się denerwowała co jej hodowczyni odpisze itp. To było dopiero co !

Kaya może być do niej wpadła ją opirniczyć od nas ? :D albo Moniek, Psiulka, Paulina ? Nie wiem kto tam najbliżej ma do niej ^^ albo Bombka wykraśc i mu zdjęcia porobić :cool3::loveu: mogę zaoferować pomoc w kradzieży :evil_lol:

Posted

[quote name='Iś & Chester']Paulina, wiem ze od początku miałaś na zlot jechać ^^ ale nie wiedziałam że Ty też z mafii rzeszowskiej, tzn w ogóle z Rzeszowa lub okolic ^^

O Wombuś :loveu::loveu: ale wy mię kłamiecie, on się dopiero urodził, nie może już ponad pół roku mieć ! :-o Przeż ja pamiętam jak go Kiss załatwiała, i się denerwowała co jej hodowczyni odpisze itp. To było dopiero co !

Kaya może być do niej wpadła ją opirniczyć od nas ? :D albo Moniek, Psiulka, Paulina ? Nie wiem kto tam najbliżej ma do niej ^^ albo Bombka wykraśc i mu zdjęcia porobić :cool3::loveu: mogę zaoferować pomoc w kradzieży :evil_lol:[/QUOTE]

a no ja rodzona Rzeszowianka :lol::lol:
a do kisss najbliżej ma Psiulka ?! przynajmniej tak mi sie wydaje :diabloti:

Posted

[quote name='Iś & Chester']Paulina, wiem ze od początku miałaś na zlot jechać ^^ ale nie wiedziałam że Ty też z mafii rzeszowskiej, tzn w ogóle z Rzeszowa lub okolic ^^

Kaya może być do niej wpadła ją opirniczyć od nas ? :D albo Moniek, Psiulka, Paulina ? Nie wiem kto tam najbliżej ma do niej ^^ albo Bombka wykraśc i mu zdjęcia porobić :cool3::loveu: mogę zaoferować pomoc w kradzieży :evil_lol:[/QUOTE]
Haha :D Widzisz gdzie sie tylko nie obejrzysz to członek rzeszowskiej bandy :evil_lol:

Bombi już duuuży jest ;):loveu:
W ogóle nie przypomina tamtego Bomba sprzed 5 miesięcy :lol:

Ja już ją opierniczyłam, przez gg co prawda ale opierniczyłam :cool1:
I sie dowiedziałam, że Patrycja nie ma czasu na galerie :shake: i nie będzie wchodzić w najbliższym czasie.
Powody?
Szkoła, potem nauka, po lekcjach praktycznie w każdy dzień ma jakieś korki, a pozostały czas przeznacza dla Bombika, na ćwiczenia i takie tam ;)
Ale w najbliższym czasie chcemy sie spotkać to porobie jakieś zdjęcia :)

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']a no ja rodzona Rzeszowianka :lol::lol:
a do kisss najbliżej ma Psiulka ?! przynajmniej tak mi sie wydaje :diabloti:[/QUOTE]

A ja mieszkam pomiędzy Kiss i Psiulką :eviltong:

Posted

[url]http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/Simba6.jpg[/url] - A to chyba moje dzieło? :hmmmm: Dobrą mam pamięć czy biologia już mi doszczętnie zapełniła mózg? :diabloti:

[quote name='Kaya93']
a pozostały czas przeznacza dla Bombika, na ćwiczenia i takie tam ;)[/QUOTE]

No i bardzo dobrze, że tak robi. Lepiej niech robi to, nawet poświęcając wstawienie nam zdjęć.

[SIZE=1]Mam trochę Bombowych zdjęć, ale nie chce mi się ich zmniejszać. :evil_lol:[/SIZE]

Posted

[quote name='psiulka']
[SIZE=1]Mam trochę Bombowych zdjęć, ale nie chce mi się ich zmniejszać. :evil_lol:[/SIZE][/QUOTE]
następna kurde leniwa :mad:

Kiss mi oznajmiła iż jej się nie chce i nie ma czasu. A na gadu siedzi od 5 godzin. :mad: No ale cóż ja jej zrobie, przez internet jej niestety zbić nie mogę :shake::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='psiulka']

[SIZE=1]Mam trochę Bombowych zdjęć, ale nie chce mi się ich zmniejszać. :evil_lol:[/SIZE][/QUOTE]

Szybko dawaj te zdjęcia :diabloti:!

Posted

[quote name='Cavy']Mój Simbuś wyszedł an tych zdjęciach jak naćpany, co Wy mu dałyście? :mad:
:evil_lol:[/QUOTE]

oj no bo na początku sie nie cierpliwił więc całe opakowanie tabletek na uspokojenie a później nam sie troszke rozsypało "haszyszu" noi reszte sie sama domyśl :lol::lol:

Posted

Była umowa, ze jak mi DASZ bilet z miejscem 13, a ja go sobie ewidentnie sama wzięłam :siara:
Kiss ma gorączke (39.5 XD), idzie spać.

A Wombat wytarzał się w czymś... 'ładnie' pachnącym, ostatecznie stwierdziłam, że musze go porządnie wyszorować :roll: Jutro ide po szampon

Posted

nie wiem, czy 'żyje' to prawidłowe określenie... Ale powiedzmy, że tak :evil_lol:
Taak, Bzikowa, taak.
Lepiej mi skombinuj, jak sie tutaj do Wa-wy przeprowadzić :lol:

Posted

Bo odczuwam taką wewnętrzną potrzebe :evil_lol:
I tam jest tyle fajnych osób i piesów, jak np. Zuza i jej shelciaki :loveu:
I zebyś nie płakała, to jeszcze powiem, że oczywiście Bzisław :razz: I kilka innych osób i w ogóle :loveu:

Postanowiłam Wombowi kupić na mikołaja tunel, taki dla dzieci, bo z tych 2 treningów agility na których byłam, to tunel mu sie spodobał najbardziej :loveu: Za to kładka... wręcz przeciwnie :roll:

Posted

Bo jak zwykle spałaś, kiedy Cię potrzebowałam :mad:
No byłam z 2-3 razy u nas na treningu organizowanym przez ZK :razz:
2 razy kładkę przeszedł cudnie, tak super i w ogóle :loveu: A potem stwierdził, że coś mu nie pasuje... Ah, no nic, liczę, że ktoś mi pomoże, jak się treningi rozpoczną znowu...

A ja odniosłam sukces, bo nauczyłam teriera 'głos' :evil_lol:

Posted

[quote name='Kisses']Bo jak zwykle spałaś, kiedy Cię potrzebowałam :mad:
No byłam z 2-3 razy u nas na treningu organizowanym przez ZK :razz:
2 razy kładkę przeszedł cudnie, tak super i w ogóle :loveu: A potem stwierdził, że coś mu nie pasuje... Ah, no nic, liczę, że ktoś mi pomoże, jak się treningi rozpoczną znowu...

A ja odniosłam sukces, bo nauczyłam teriera 'głos' :evil_lol:[/QUOTE]
Uuuu faktycznie sukces :evil_lol: Bo teriery to takie mało szczekliwe są :diabloti::loveu:
A tak serio to gratki! :multi:
Nie martw się na pewno się przekona do kładki, moja Koda łazi po wszystkich miejskich murkach(ogólnie to uwielbi łazić po wyznaczonych trasach) :evil_lol:

Posted

Śmiej sie, śmiej, oczywiście :mad: Lepiej drzwi zamknij, bo ide po Kode. :loveu:
A serio, długo tego sie nauczyć nie mógł, nie wiem czemu... Terrier kurde :evil_lol:
Dobsz, będę pamiętać, że we mnie wierzysz :diabloti:

Posted

[quote name='Russellka']Uuuu faktycznie sukces :evil_lol: Bo teriery to takie mało szczekliwe są :diabloti::loveu:
A tak serio to gratki! :multi:
Nie martw się na pewno się przekona do kładki, moja Koda łazi po wszystkich miejskich murkach(ogólnie to uwielbi łazić po wyznaczonych trasach) :evil_lol:[/QUOTE]

szczur zanim go nie nauczyłam szcekać to nie robił tego prawie wcale :diabloti: a terrier z krwi i rodowodu :diabloti:

cześć, idę szukać zdjęć : P