HuSkYy-Paulina-94 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='Foxowa']Ale po co? Każdy będzie się bił że jego część jest większa i więcej będzie chciał :diabloti: Dobra ja biore jeszcze oko :evil_lol:[/QUOTE] o no to już mamy komplecik pózniej sie dobierzemy i sprzedamy na allegro pamiętaj że ja mam prawe oko a za nie więcej dają xD:evil_lol::evil_lol: [quote name='C&B']A ja biorę serducho:diabloti:[/QUOTE] eee pojemność mała i w niej Patrycja xD:evil_lol: Quote
C&B Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94'] eee pojemność mała i w niej Patrycja xD:evil_lol:[/quote] A nie bo ja :cool1: Quote
Kisses Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Dobra dzieci drogie, koniec spamu, zabierania Bombka i krojenia go piłą mechaniczną :angryy::mad: Bomb jest mój, bo to ja go wyłysiałam :loveu: Bo zrobię się agresywna, a wtedy bije przez PW, uwaga :mad: Chce ktoś? :mad: A teraz skończyłam. Bombi mi dorasta, hormony mu szaleć zaczynają.. w tym wieku :shake::diabloti: Quote
C&B Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='Kisses']Dobra dzieci drogie, koniec spamu, zabierania Bombka i krojenia go piłą mechaniczną :angryy::mad: Bomb jest mój, bo to ja go wyłysiałam :loveu: Bo zrobię się agresywna, a wtedy bije przez PW, uwaga :mad: Chce ktoś? :mad: A teraz skończyłam. Bombi mi dorasta, hormony mu szaleć zaczynają.. w tym wieku :shake::diabloti:[/quote] Ale w sercu i tak mnie ma:diabloti: Ciebie też <po części> :loveu: A co robi?:evil_lol: Quote
Kisses Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Chciał się dzisiaj zabawić z ponętną truskawką. :diabloti: Quote
Moniek193 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='Kisses']Chciał się dzisiaj zabawić z ponętną truskawką. :diabloti:[/quote] Ło matko:evil_lol: Oj Bombi, Bombi staje się mężczyzną haha :D Quote
psiulka Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='Kisses']Chciał się dzisiaj zabawić z ponętną truskawką. :diabloti:[/quote] Czyżby coś odziedziczył po Pani? :evil_lol: [SIZE=1]Nic nie mówiłam :siara:[/SIZE] Kup mu zabawkę Hasacza, będzie sobie z nią hasał. :loveu: Quote
Kisses Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 [quote name='Moniek193']Ło matko:evil_lol: Oj Bombi, Bombi staje się mężczyzną haha :D[/quote] Uczyłaś go to teraz masz :cool1: [quote name='psiulka']Czyżby coś odziedziczył po Pani? :evil_lol: [SIZE=1]Nic nie mówiłam :siara:[/SIZE] Kup mu zabawkę Hasacza, będzie sobie z nią hasał. :loveu:[/quote] A w łeb byś nie chciała Ilonko droga? :razz: Bo Cię jutro nie wpuszczę do domu, jak Monika :cool3: Hasacz jest fajny :loveu: Quote
Moniek193 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='Kisses']Uczyłaś go to teraz masz :cool1: A w łeb byś nie chciała Ilonko droga? :razz: Bo Cię jutro nie wpuszczę do domu, jak Monika :cool3: Hasacz jest fajny :loveu:[/quote] No nie wiem kto go uczył:evil_lol: Mnie wpuściłaś przecie:eviltong: Quote
Kisses Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 [quote name='Moniek193']Mnie wpuściłaś przecie:eviltong:[/quote] Jak Monika, czyli wtedy, kiedy nie wpuściłaś własnych rodziców, bo w piżamie o 12 latałaś :mad: Quote
C&B Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='Kisses']Jak Monika, czyli wtedy, kiedy nie wpuściłaś własnych rodziców, bo w piżamie o 12 latałaś :mad:[/quote] Jak do domu starszyzny nie można wpuścić?:-o Przecież oni mogą mieć... J.E.D.Z.E.N.I.E. !;]:evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='Kisses']Jak Monika, czyli wtedy, kiedy nie wpuściłaś własnych rodziców, bo w piżamie o 12 latałaś :mad:[/QUOTE] hoho widze ze to nie jeden raz bo nam nawet drzwi nie otworzyła bo w pizamie latala i zaczela klamac bratu ze jej nie ma :mad::p zbiera ci sie MOniczko :lol::lol::loveu: Quote
Moniek193 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 No dziś też wstałam o 12.00 i gości nie przyjmuję:evil_lol: Ale nie tych rodziców:-o Prawdziwych wpuściłam, tych 2 też:eviltong: Tylko sióstr niet:evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Śliczne wombaciątko :loveu::loveu::loveu: Quote
saba98 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Zrobiłam to dla Simby: [IMG]http://img269.imageshack.us/img269/6960/simba.gif[/IMG] :loveu: Quote
Moniek193 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Hejka Kisski:loveu: Dziś mi Kiss wyczesała Sarę:evil_lol: 2 godziny !!:evil_lol: PS Frytki mi się do tej pory odbijają:crazyeye::evil_lol: Aha i nie dopiłaś coli:diabloti: Quote
Kaya93 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Hej Patusiowa:loveu: [quote name='Kisses']Chciał się dzisiaj zabawić z ponętną truskawką. :diabloti:[/quote] Ahahaha :evil_lol: A może wspomnisz o ponętnej ... ekhem podpasce :evil_lol: Masz racje to te hormony :diabloti: co one robią z moim wnukiem :shake::eviltong: Quote
Kisses Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 [quote name='Moniek193']Hejka Kisski:loveu: Dziś mi Kiss wyczesała Sarę:evil_lol: 2 godziny !!:evil_lol: PS Frytki mi się do tej pory odbijają:crazyeye::evil_lol: Aha i nie dopiłaś coli:diabloti:[/quote] Hej Moniczko :loveu::evil_lol: Taak, wyczesałam, jestem z siebie dumna :multi: Przyjeżdżam niedługo znowu, bo Ty tego psa nie umiesz porządnie wyczesać i go zaniedbujesz. Zgłosze to odpowiednim organom :diabloti: To jutro znowu muszę Cie wziąć, bo one krzyczą 'daj nam kolegów, zrobimy imprezę :multi: No przepraszam :eviltong:' [quote name='Kaya93']Hej Patusiowa:loveu: Ahahaha :evil_lol: A może wspomnisz o ponętnej ... ekhem podpasce :evil_lol: Masz racje to te hormony :diabloti: co one robią z moim wnukiem :shake::eviltong:[/quote] A ty się naucz sprzątać po sobie :mad: Bo ponętna podpaska i twoje tatuaże, które są kól :diabloti: zostały u mnie. [quote name='Izuuus']Fotki :siara:[/quote] A wiesz, że zrobiłam dzisiaj 14? Bo byłam z Moniką w realu i kupiłam baterie, jestem szczęśliwym dzieckiem :multi: Quote
Moniek193 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='Kisses']Hej Moniczko :loveu::evil_lol: Taak, wyczesałam, jestem z siebie dumna :multi: Przyjeżdżam niedługo znowu, bo Ty tego psa nie umiesz porządnie wyczesać i go zaniedbujesz. Zgłosze to odpowiednim organom :diabloti: To jutro znowu muszę Cie wziąć, bo one krzyczą 'daj nam kolegów, zrobimy imprezę :multi: No przepraszam :eviltong:'[/quote] No weź, jak możesz, codziennie ją czeszę a ona się leni:cool1: Ale zgoda:loveu: Przyjeżdżaj codziennie i mi ją czesz:loveu: Ok, jutro:evil_lol: [quote name='Kisses'] A wiesz, że zrobiłam dzisiaj 14? Bo byłam z Moniką w realu i kupiłam baterie, jestem szczęśliwym dzieckiem :multi:[/quote] No widzisz nareszcie:evil_lol: Co Ty byś beze mnie i reala zrobiła:crazyeye::evil_lol: Quote
Izuuus Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='Moniek193']No widzisz nareszcie:evil_lol: Co Ty byś beze mnie i reala zrobiła:crazyeye::evil_lol:[/QUOTE] Jest MediaMartk :multi: nie dla idiotów, ale może ją wpuszczą :multi: :loveu: goł goł pałer rendźers ! :D ... a teraz idziemy na jednego, a teraz idziemy .. :Cool!: Quote
Recommended Posts