katik Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='deer_1987']Fajnie ze ma szasdne rozne psy poznac jak jest mlody. tego mi tu brakowalo i brakuje..[/quote] to samo chcialam napisać. Moja Magia bawi się głównie tylko z duzymi psami (bo z małymi to tylko koło bloku sie spotyka, a tam jej nie puszczam ze smyczy) i jak spotka jakiegoś małego psa to bywa niedelikatna. :evil_lol: Fajnie, że wybieracie się do Kielc. zastanawialam się nad ta wystawą, ale pojadę żeby zobaczyć Simbę. :loveu: Quote
Kisses Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='deer_1987']Fajnie ze ma szasdne rozne psy poznac jak jest mlody. tego mi tu brakowalo i brakuje..[/quote] No też się ciesze... chciałabym go jeszcze z jakimś większym zapoznać, może uda się z Darianną zgadać :rolleyes: [quote name='Czasowa']Bombek- liczę na Ciebie, ładnie tam go obstrzyż :loveu:[/quote] Kłaki leciały :diabloti: [quote name='Pusiakowa']hej, haj :cool3:.[/quote] Hej Cii :multi: [quote name='katik']Fajnie, że wybieracie się do Kielc. zastanawialam się nad ta wystawą, ale pojadę żeby zobaczyć Simbę. :loveu:[/quote] Mamy to w planach i mam nadzieję, że sie uda, chociaż rzucam się na głęboką wodę, bo to międzynarodówka jest :-o Powiedz mi, jaka jest mneij więcej konkurencja w CT, wiem, że ich mało, ale wole się uswiadomić :evil_lol: Jak nie będzie naszej hodowli, to pozwolisz, że podpytam Cię o kilka rad przed? :oops: [quote name='Izuuus']heej Wam :hand: :loveu:[/quote] Hej Ci :multi: Quote
Kashdog Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ja to liczę, że pojedziecie do Kielc. Może uda mi się zobaczyć Simbe na ringu :diabloti: Quote
Kisses Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='Kashdog']Ja to liczę, że pojedziecie do Kielc. Może uda mi się zobaczyć Simbe na ringu :diabloti:[/quote] Też na to liczę :multi: Zapraszam :evil_lol: Quote
jmw Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 ejejej, do kielc mam blisko, tyż jadę :loveu: (możliwe) też bym chciała tego wombata zobaczyć na żywca :cool3: nie wiem, czy wypali, ale będę proooosić :evil_lol: Quote
Kisses Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='jmw']ejejej, do kielc mam blisko, tyż jadę :loveu: (możliwe) też bym chciała tego wombata zobaczyć na żywca :cool3: nie wiem, czy wypali, ale będę proooosić :evil_lol:[/quote] Ja też jak narazie jestem na etapie 'proooooszę' :evil_lol: ram ta tam, uprzedzam, że mam 15 lat :razz: [SIZE=1][COLOR=silver]rozglada się ile osób się wycofa :diabloti:[/COLOR][/SIZE] Quote
Kisses Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='jmw']yyy Kisses, ja mam prawie 13 :diabloti:[/quote] Mi wiek nie przeszkaca w ogóle :Cool!: Mozesz mieć i 30 :eviltong: Quote
Feigned Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Kisses']Ja też jak narazie jestem na etapie 'proooooszę' :evil_lol: ram ta tam, uprzedzam, że mam 15 lat :razz: [SIZE=1][COLOR=silver]rozglada się ile osób się wycofa :diabloti:[/COLOR][/SIZE][/quote] haha dobre :diabloti: ale z nas małolaty :evil_lol: ja mam rocznikowo 16 :cool1::evil_lol: Quote
Błyskotka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 No to życzę udanego debiutu wystawowego :). Może spotkamy się gdzieś na wystawie np. w Rzeszowie bądź w Przemyślu w przyszłym roku :cool3:. Quote
Kisses Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='Błyskotka']No to życzę udanego debiutu wystawowego :). Może spotkamy się gdzieś na wystawie np. w Rzeszowie bądź w Przemyślu w przyszłym roku :cool3:.[/quote] W Rzeszowie będę na 100% :razz: I nie dziękuję, aby nie zapeszyć :D Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 to ty kisses jestes w moim wieku:-o:crazyeye::hmmmm::hmmmm: a jak gadalysmy wydawalo mi sie ze mowilas ze jesstes o rok mlodsza ode mnie przynajmniej tak to zrozumialam xD Quote
Kisses Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']to ty kisses jestes w moim wieku:-o:crazyeye::hmmmm::hmmmm: a jak gadalysmy wydawalo mi sie ze mowilas ze jesstes o rok mlodsza ode mnie przynajmniej tak to zrozumialam xD[/quote] Bo wtedy bylo przed lipcem i teoretycznie miałam 14 jeszcze:evil_lol: [B]deer[/B], mam dziękować czy się obrazić?:evil_lol: Quote
Feigned Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Kisses, to ja od Ciebie starsza ? ;o :evil_lol: myślałam, że w tym samym wieku jesteśmy :diabloti: Quote
taxelina Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Kisses'] [B]deer[/B], mam dziękować czy się obrazić?:evil_lol:[/quote] jak uwazasz :cool3::cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Izuuus']Ja też jestem starsza :diabloti:[/QUOTE] już tak nie przeżywaj co tam rok zobaczymy jak bedziesz miec 70 lat to czy nie lepiej bedzie miec 69 z ta 6 z przodu ha !!:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::loveu: Jeszcze sobie pomarzysz być w naszym wieku xD Quote
Izuuus Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']już tak nie przeżywaj co tam rok zobaczymy jak bedziesz miec 70 lat to czy nie lepiej bedzie miec 69 z ta 6 z przodu ha !!:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::loveu: Jeszcze sobie pomarzysz być w naszym wieku xD[/QUOTE] 7 ładniejsze! :loveu: Quote
Kisses Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='Feigned']Kisses, to ja od Ciebie starsza ? ;o :evil_lol: myślałam, że w tym samym wieku jesteśmy :diabloti:[/quote] Niespodzianka! :bigcool: [quote name='Izuuus']Ja też jestem starsza :diabloti:[/quote]uu Dobrze mamo :diabloti: [quote name='deer_1987']jak uwazasz :cool3::cool3:[/quote] Chrum Chrumy wynagrodziły mi wszystko :loveu: i jako iż nie jestem typową 15-latką XXIw... dziękuję :razz: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Izuuus']7 ładniejsze! :loveu:[/QUOTE] no to zobaczymy xD:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts