BeataG Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Wydaje mi się, że jednak chodzi o książeczkę pracy, bo przecież pies ma ich tyle, z iloma przewodnikami biega. :) Quote
sortis Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 No więc na pewno nie chodzi o książeczkę pracy. :cool3: W formularzu zgłoszeniowym wypełniamy najpierw rubryki dotyczące przewodnika (i tam jest ten [B]record book number [/B]o który chodzi) - a potem dodajemy przewodnikowi psy, ile ich tam chce nazgłaszać. Quote
Mokka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='sortis']No więc na pewno nie chodzi o książeczkę pracy. :cool3: W formularzu zgłoszeniowym wypełniamy najpierw rubryki dotyczące przewodnika (i tam jest ten [B]record book number [/B]o który chodzi) - a potem dodajemy przewodnikowi psy, ile ich tam chce nazgłaszać.[/quote] Może u nich przewodnicy maja jakieś inne książeczki, których u nas nie ma? Quote
blaira Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 A propo obaw co do zgłoszeń, właśnie dostałam od Tomasa maila z tym linkiem. [url]http://agility-ister.sk/startovkaIC_09.pdf[/url] Deyla, zgłaszaj. Będziemy kombinować ;) Quote
Bzikowa Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 No to super, jesteśmy na liście czyli się udało :loveu: Sajko, widzę, że oszołoma też zabierasz :evil_lol: Delya - zgłaszaj Fionę, zgłaszaj! Quote
Delya Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 No dobra zgłosiłyśmy się:cool3:, mam nadzieję, ze dobrze wypelniłam, to kombinujcie z tym transportem:diabloti:. A powiedzcie na które konto wpłacacie pieniążki, bo tam są podane dwa? Nigdy jeszcze nie robiłam przelewu zagranicę:roll:. Quote
Bzikowa Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Delya co do przelewu to ja się ich zapytałam w mailu i mi odpowiedzieli (co prawda dość łamaną angielszczyzną :evil_lol:) na jakie konto przelać i podali mi ten 'kod'... Niestety mail zaginął w akcji (był w outlooku na komputerze który mi się spaprał i dopiero będę odzyskiwać wszystko :angryy:) więc jeszcze przelewu nie zrobiłam, w związku z czym nie wiem jak to działa w praktyce ;) No w każdym razie jak do nich napiszesz to Ci wszystko powiedzą :) Quote
blaira Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Termin zgloszen przedluzono do 30. sierpnia. Przypominam tym samym wszystkim o dokonaniu wplat. Na miejscu nie beda przyjmowane!! pozdrawiam Katalog - [url]http://agility-ister.sk/startovkaIC_09.pdf[/url] Quote
Recommended Posts