Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też bym chętnie pojechala na 1 dzień... Ale fajniej było by razem. Trochę się obawiam ciągnąć moim staruszkiem oplem z Gdanska do Bratyslawy...
Gdyby był jakiś wspólny transport to chętnie sie piszę...

Posted

Na chwilę obecną jest 6 osob chetnych na wspolny wyjazd, tylko wiem że Sortis chcialaby zostac na 2 dni ;)
Tak wiec 5 osob.

Mam prosbe czy ktos na tyle troche bardziej biegly ode mnie w slowackim mog;lby przetlumaczyc to :

[B]Meno psa - ime psa
[/B]
Plemeno - rasa

Skratka plemennej knihy a číslo zápisu
[SIZE=-1](Uvádzajú len účastníci, ktorí majú záujem štartovať aj v závode: Majstrovstvá teriérov, alebo šeltií alebo plemien z IX. skupiny FCI – [B]len psy s PP. Nutná podmienka na účasti týchto majstrovstiev.[/B])

To z formularzy ktore sa juz dostepne pod adresem [url=http://www.agility-ister.sk/]MKA Ister Bratislava[/url]

pozdrawiam.
[/SIZE]

Posted

[quote name='Bzikowa']Zgłosilim się :cool3: na jeden dzień.
Dostaliście jakieś potwierdzenie na maila... ?

No i chyba rezygnuję ze wspólnego wyjazdu :cool3:[/quote]

A co masz swój transport??

Posted

Radziłabym, aby wszyscy, którzy chcą jechać i się zgłosili, potwierdzili ten fakt mailem. Okazało się, że moje pierwsze zgłoszenie zupełnie do nich nie dotarło:mad:

Posted

Moje zgloszenie doszlo.
Tyle ze wrocilo z mailem od Tomasa ze brakuje niby danych, chodziło mianowicie o tzw studbook nr gdzie wytlumaczylam ze mamy jedynie nr rodowodu, rejstracji i ks startowej.

Z busa chyba nici :roll:
koszt za samego busa wyniesie ok 320 zł/osoba...postaram sie jeszcze cos zalatwic

Posted

Moje nie wiem czy doszło. Po wypełnieniu i kliknięciu wysłać formularz pojawił się napis, że zgłoszenie przyjęte, ale to przecież z automatu... teraz za radą Sajko wysłałam, (na pierwszy z adresów mailowych, umieszczonych na stronie informacyjnej zawodów), prośbę o potwierdzenie przyjęcia moich zgłoszeń. Nie spodziewam się odpowiedzi natychmiast, poczekam powiedzmy do poniedziałku i dopiero zacznę się, jakby co, denerwować. :cool1:

Posted

Jak ja wysłałam ten tydzień temu, to też pokazała mi się strona, że zostało wysłane, ale z Tomaszem rozmawiałam i nic nie doszło:roll: wysłałam jeszcze raz i teraz juz dostał, więc ja jadę pełną swoją kadrą:cool3:

Posted

No, skoro tak, to wcale nie czekam, tylko zaraz wysyłam zgłoszenia jeszcze raz. Jak nie dostanę potwierdzenia, to jutro znowu... i tak aż do skutku :cool1:

Edit:
Coś z tym formularzem zgłoszeniowym jest nie tak... łyka wszystko... wysłało mi się cztery razy samo nazwisko i też dostałam to potwierdzenie z automatu, że o.k... wysyłałam z formularza w wersji angielskiej, hm... może spróbować jeszcze raz na słowackiej?

Posted

Tomas mi odpisał [SIZE=1](nawet chyba go pamiętam z Pucharu Ras:lol:[/SIZE] ), że mają jakiś problem z formularzem i nic nie doszło i żebym jeszcze raz wysłała... Więc zaraz to poczynię i od razu wyślę maila że to zrobiłam i żeby potwierdzili ;) A jak nie to po prostu napiszę mu wszystkie swoje dane i tyle.

Posted

No mnie też odpowiedział Tomas Heizer, że jak chcę na teriery to mam mu dosłać moich psów numery rodowodów i chce jeszcze mój [B]record book number[/B] . Co to jest ten mój record book number, wiecie może?

Posted

[quote name='BeataG']Wydaje mi się, że jednak chodzi o książeczkę pracy, bo przecież pies ma ich tyle, z iloma przewodnikami biega. :)[/quote]
U nasz, zagramanicą niekoniecznie :roll: