mariee Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 :shake: żenujące, takie dowody to są 'zasrane' dowody. Widać, ze ktoś na siłe sie stara coś udowodnić, tylko co i komu i czemu ma to służyć? :roll: W kazdym schronisku mozna zrobić takie zdjęcie, to nie jest zdjecie "rarytas":evil_lol: :shake: [B]ale juz ciborek nic nie skomentowała, ze Astek uciekł i psy sie pogryzly, to nie jest warte zauważenia. Ciekawe[/B]:roll: A u Was mozna psy dokarmiać?:crazyeye: Quote
ciborka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Czytaj uważnie mój nick jeśli chcesz się do mnie zwracać mariee. Astka nie mam pod opieką i nie wiem czemu uciekł, na szczęście nie stała się tragedia, a mogła!! Słyszałam tylko, że uciekł przez ruchomą część w ogrodzeniu klatki przez którą napełnia się miski. Quote
Kostek Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 zabrzmialo to tak jakby tylko psy pod Twoja opieka Cie obchodzily...a reszta w powazaniu Quote
groosia Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Kora, Ciborka, moge wiedziec ktory astek zwiaL??? mam nadzieje,ze zaden moj ;/ Kora, niestety nie moge sie z toba zgodzic, kazdy pies w schronisku ma straszne biegunki, ja probowalam juz wszystkiego, nawet sucha kaRme daje swoim psiakom,i nic im nie pomaga, jak Rambo mial od poczatku lejąca sie,wodnista biegunke, tak ma do dzis. i niby jest leczony. z tego co zauwazylam to leczy sie je tylko na grzybice;/ Biegunki to okropny temat schroniskowy,ale coz sie dziwic, psy zyjace w stresie, co chwile adrenalina uderzajaca do glowy... jedynie mozemy im pomoc, jakos podajac jakis zatwardzacze...nie wiem, czekolada moze, albo jakies twarozki ;/ ale nie sposob pomoc wszystkim. Quote
mariee Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 :roll: przeczytałam Kora ten "pamietnik" wolontariuszek, jest na poziomie dziewczynek z piaskownicy. Czy to dzieciaki prowadza tą strone? Cała Polska prawie zalana przez deszcze, ulewy gwałtowne, nawałnice a one sie dziwują:roll: Panie Boze ochroń Paluch, zamęczą ludzi. Żałosne to. Podziwiam dyrekcje, że takich wolontariuszy wytrzymuje i nie dziwię się, po tym co tam przeczytałam, że schroniska bronią sie przed wolontariuszami:shake: Dobrze,ze u nas jest "świety spokój" i madrzy wolontariusze, tez lekko nie było ale "odsiew' zrobiono i jest super!:lol: Quote
mariee Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='groosia']jedynie mozemy im pomoc, jakos podajac jakis zatwardzacze...nie wiem, [B]czekolada moze[/B], albo jakies twarozki ;/ ale nie sposob pomoc wszystkim.[/quote] :shake: Ty już nie lecz psów na własna reke, [B]czekolada jest dla psów trująca[/B]! Moze mają lamblie? W takich skupiskach calkiem mozliwe.:shake: Trzeba kupę zbadać a leczy się ciężko:shake: Quote
groosia Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Mariie,a duzo u was psiakow, bo juz nie pamietam ile pisalas:( powiem ci tak, gdyby cięte wolontariuszki chcialy udokumentowac nawalnice, to pojechalyby na paluch w poniedzialek, cala warszawa plywala, wiec Paluch,to pewnie zmienil lokalizacje automatycznie;/ nie wiem czy jest sie z czego ceiszyc ze szufladkujesz wsyztskich wolontariuszy, ktorych wciaz jest za malo do pomocy. to ze ktos prowadzi strone www nie znaczy ze ejst zlym wolontariuszem, i odwrotnie, jezeli ktos robi ogromny szum wokol swoich psow, tez nie oznacza,ze ktores pojda do adopcji, itd ja to tylko pragne aby w koncu ludzie zaczeli sterylizowac i kastrowac ppieski Quote
groosia Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='mariee']:shake: Ty już nie lecz psów na własna reke, [B]czekolada jest dla psów trująca[/B]! Moze mają lamblie? W takich skupiskach calkiem mozliwe.:shake: Trzeba kupę zbadać a leczy się ciężko:shake:[/quote] masz przestarzale informacje, czekolada wrecz jest wymagana w odpowiednich proporcjach podawanie psom :) Quote
groosia Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='mariee'] Trzeba kupę zbadać a leczy się ciężko:shake:[/quote]tylko w tym problem ze kazdego psa trzeba by zbadac. Quote
xxxx52 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Lambie-girdien leczy sie Pancur i daje bardzo dobre efekty. Moze pieski maja zapalenia jelit ? lub karma im nie sluzy Quote
groosia Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 psy sa karmione na zmiane sucha karma/mokra karma pedigree, i czsami dostaja gotowany ryz z warzywami,wiec malo zriznicowana dieta Quote
xxxx52 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 ostatnio sie dowiedzialam ze na biegunki stosuje sie gotowane ,piree ziemniaki z miesem. Czesto nie rozgotowany ryz jest przyczyna biegunek ,o ile psy nie maja roznego rodzaju robakow i pchel. Quote
groosia Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 no a psy wlasnie dostaja kleik ryzowy ;/ przynajmniej w zime taki mialy.....;/ Quote
ciborka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='Kostek']zabrzmialo to tak jakby tylko psy pod Twoja opieka Cie obchodzily...a reszta w powazaniu[/quote] To źle zrozumiałeś, czytaj uważniej. I nie obchodzi mnie jakie macie zdanie na temat strony, dla mnie najważniejsze jest, że wiele psów dzięki niej znajduje nowe domy :) Quote
Kostek Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Ciborko jestem kobieta... groosia skad masz takie informacje nt czekolady? Quote
groosia Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='Kostek']Ciborko jestem kobieta... groosia skad masz takie informacje nt czekolady?[/quote] pytalam kilku wetow (wlacznie z tymi z multiwetu) po przeczytaniu paru ksiazek dotyczacych diety psow...napisane tam bylo,a wet potwierdzil,ze czekolade mozna podawac odpowiednio do wagi psa. duzy pies moze zjesc kika kawalkow czekolady i nic mu nie zaszkodzi. nie pamietam i nie wiem za bardzo jak teraz przytoczyc fragmenty tych ksiazek, z dokladnym dawkowaniem. Quote
Kostek Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 weci z multiwetu to akurat dla mnie nie jest wyrocznia;) mnie uczyli na zywieniu zeby nie podawac bo to i tak psu nic nie daje a moze zaszkodzic, a jakies dzialania zatwardzajace to juz w ogole kosmosy Quote
Kora Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Grosia ten synek obok mojego Burusia na lotnisku tuz przy parkanie po lewej dwa domki przodem za nowymi wybiegami, gdzie wczesniej staly trzy budy;). Nie moglam zareagowac natychmiast wracalam z psem, zamknelam go i dopiero. Quote
groosia Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 :cool1:no z tym zatwardzeniem to sobie tak napisalam :P na ludzi dziala zatwardzajaco to i moze na psy :D wiesz,moze ty nie traktujesz multiwetu jako wyroczni, ale trzeba wiedziec ze tam naprawde porzadni weci pracuja:) Quote
groosia Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='Kora']Grosia ten synek obok mojego Burusia na lotnisku tuz przy parkanie po lewej dwa domki przodem za nowymi wybiegami, gdzie wczesniej staly trzy budy;). Nie moglam zareagowac natychmiast wracalam z psem, zamknelam go i dopiero.[/quote] Kropek??? kropek uciekl?? jak mozesz daj zdjecie psa (jezeli to kropek, to na psy.warszawa.pl jest jego zdjecie pewnie- ale to juz na priv,by tu zmaieszania nie robic) Quote
Kostek Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='groosia'] wiesz,moze ty nie traktujesz multiwetu jako wyroczni, ale trzeba wiedziec ze tam naprawde porzadni weci pracuja:)[/quote] tak jeden...i jeden na dochodne Quote
Kora Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 W poscie 422 na zdjeciu jest jego kawalek natomiast kupe widac cala. Quote
ciborka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Tutaj jest Kropek w całości: [url=http://przytulpsa.home.pl/pies.php?fraza=238]Czytanie z bazy danych[/url] Quote
groosia Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 dziewczyny a co z portosem w takim razie??? bo chodzi wam pewnie o psa,ktory ma najladniejsza ogroomna bude na 3. dowiadywalyscie sie co z psina:(? Quote
Dada M Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Z tego, co wiem, w niedzielę amstaff zaatakował Parysa - jego wolontariuszem jest Krzysiek. Psy szybko rozdzielono, Parys ma pogryzioną łapę. Quote
Recommended Posts