Rybc!a Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 No proszę cię, Charly, on jest większy od jamnika . Quote
jotpeg Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 wezme, wezme, tylko sobie przypomne, jak to sie robi... :cool3: Quote
Vitka Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Wszyscy się nim zachwycają, ale nikt go nie chce... to przykre... :placz: Quote
iwlajn Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Jejku, jaki cudny, rozbrajający. Powalił mnie na kolana. Zakochałam się na amen. Quote
iwlajn Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Uwielbiam takie pieski "nisko-zawieszone". Jak można się w nim nie zakochać, no jak? Quote
Ciara Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Vitka napisał(a):Wszyscy się nim zachwycają, ale nikt go nie chce... to przykre... :placz: Właśnie to jest najsmutniejsze... :placz: Quote
iwlajn Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Dziewczyny, czy od dworca do schroniska jest daleko? Quote
iwlajn Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Dziewczyny, a do której jest schronisko otwarte w dni powszednie i w soboty? Quote
iwlajn Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Kurde, myślałam że wcześniej. Przepraszam, że tyle pytań ale mam jeszcze jedno. Czy w soboty jest ktoś z wolontariuszy w schronisku. Czy można byłoby przyjść i poznać pieska, tak po prostu, niezobowiązująco?:oops: Quote
Ciara Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Tak wolontariusze są w sobote,a myśl,że z przyjściem tak po prostu nie byłoby większego problemu :lol: Quote
Charly Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 iwlajn napisał(a):Kurde, myślałam że wcześniej. Przepraszam, że tyle pytań ale mam jeszcze jedno. Czy w soboty jest ktoś z wolontariuszy w schronisku. Czy można byłoby przyjść i poznać pieska, tak po prostu, niezobowiązująco?:oops: Iwlajn zadzwon, poproś p. kierowniczkę do telefonu i zapytaj czy możesz umówić się na wcześniejszą godzinę, jesli 12 to za pózno. Nie pożałujesz, Tede to cud świata:) Quote
Ciara Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Jestem pewna,że nie będzie z tym problemu.Podać Ci nr telefonu??:lol: Quote
Recommended Posts