Rybc!a Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 POMYŚL: Jakiś pies czeka, Byś po niego przyszedł - Ryszard Marek Groński . Spoglądam tęskno w stronę każdego przechodzącego obok mojej nudy człowieka... Czekam od kilku miesięcy, kiedy trafiłem do schroniska w Elblągu. Ale choć tak bardzo chciałbym, aby ktoś zwrócił na mnie uwagę, nikt nie zechciał wziąć mnie ze sobą do domu... Jestem niewielki ,sięgam do połowy łydki. Mimo to, jestem bardzo unikatowym pieskiem, jestem krępy i bardzo masywny. Mam 4 lata i nie ukrywam, że w tym wieku w głowie mi tylko miłość mego Pana. Wygodne miejsce na Twojej kanapie jest tym, o czym najbardziej marzę. Chcę czuć dotyk Twojej dłoni na moim łebku, chcę czuć, że ktoś mnie kocha, że mam dla kogo żyć. W schronisku nie przeszkadza mi moje szczekające głośno towarzystwo, chociaż w domu wolałbym być jedynym psem.. Wiem, że Oni wszyscy starają się za wszelką cenę zwrócić na siebie uwagę. Są tu rasowe, piękne pieski... One mają szansę, dużą szansę na adopcję. A czy ja ją mam? Jestem przyjaznym zwierzakiem. Zgodziłbym się z dziećmi . W schronisku jest tyle piesków, są tu z wini ludzi... Tyle się nasłuchałam o tym, co człowiek może zrobić psu w zamian za Jego wielką miłość i przywiązanie... Czy to jest sprawiedliwe? Ale ja chcę znaleźć człowieka, który będzie wspaniały i mądry, taki, jakiego sobie wymarzyłem. Kochający. Jestem zaszczepiony przeciwko wściekliźnie, wszystkim wirusówkom, mam chipa i własną książeczkę zdrowia. Zechciej zamienić kratę przede mną na bezkresny obraz tego świata z Tobą w roli głównej. Po prostu weź mnie stąd!... Czekam- Tede. Kontakt: Rybc!a GG 5722414 GSM 691364660 email [email protected] Quote
Rybc!a Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Wątek Tede: TEDE- co to właściwie jest? MAŁY, KRĘPY, BARDZO KOCHANY! Cudo, tylko spójrzcie ! Quote
ulvhedinn Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Molos niskopodwoziowy!!!!!! :loveu: albo "molos w wersji miejskiej"? :evil_lol: Quote
Maupa4 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 __________________ Przeniesione nadliczbowe zdjęcia Rybci. Quote
Maupa4 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Dwa pierwsze posty (posty Vitki) zostały przeniesione, żeby Rybc!a nadal była osobą prowadzącą wątek i osobą odpowiedzialną za wątek. Rybc!a i ostatni raz przypominam o Regulaminie: 6. ZDJĘCIA a) Maksymalny rozmiar zdjęcia/grafiki to 640x640 pikseli. Większe wstawiamy w formie linka. Mimo zainstalowanego skryptu zmniejszającego zdjęcia moderatorzy będą zamieniać na linki te, które przekraczają regulaminowy rozmiar. b) Nie cytuj już zamieszczonej fotki. Jeśli jednak jest to niezbędne, to cytowane zdjęcie zamieniaj na link. c) W jednym poście może znajdować się maksymalnie 5 zdjęć. d) Pomiędzy zdjęciami zrób odstęp, aby fotografie nie zlewały się ze sobą. Fotki, które łamią regulamin będą usuwane lub zamieniane na linki. Jeśli masz problem z określeniem wielkości obrazka – mod pomoże. Od teraz Twoje nieregulaminowe zdjęcia będą USUWANE. Quote
Rybc!a Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Tede, w górę, podbijaj cioteczki na Dogo ! Quote
izzie1983 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Śliczny jest. A jaką ma fajną dużą główkę :loveu: Quote
Rybc!a Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 To nasz schroniskowy ulubieniec. Chciałabym dodać, że Tede pięknie się bawi. Aportuje. Potrafi chodzić na smyczy- brać i kochać, ludzie ! :loveu:. Będziemy wdzięczni za ogłoszenia :) I bannerek :) Quote
jotpeg Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 alez niezwykly :p oryginalny niskopodlogowy molos :loveu::loveu::loveu: Quote
alicjazar Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Co za śliczny miś puszysty! :lol: Pewnie z tej samej linii, co mój Fiodorek- Bambaryłek. :eviltong: I pewnie taką samą furorę będzie robił na osiedlu/ w okolicy. Jest oryginalniejszy od najbardziej wymyślnej rasy. Quote
jotpeg Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 ale na razie podziwia go tylko schronisko... no i my. Quote
jotpeg Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 nie wiem, co sie dzieje. dawniej ludzie przynajmniej podnosili watki. teraz widze, nawet pisac >hop< sie nie chce :shake: Quote
alicjazar Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Biedny cud(aczny) :P futrzak. Strasznie podobają mi się tego typu czworonogi i martwi mnie to, że TEDE nie może znaleźć domku. Mam niepotrzebne legowisko, smyczki i 2 metalowe miseczki (używane, ale w dobrym stanie) - mogę je oddać temu miśkowi, a raczej nowym właścicielom, w ramach promocji psiaka. Quote
alicjazar Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 OK. Poproszę o adres, w poniedziałek się przejdę na pocztę. Quote
jotpeg Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 bede zagladac do tego CUDA :loveu::loveu::loveu: Quote
Vitka Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Mój kochany!!! :loveu: Jak dziś się niesamowicie cieszył jak mnie zobaczył! Uszy postawił i machał swoim króciutkim ogonaskiem! :lol: Kocham go! Quote
izzie1983 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Tede ma główkę tak jakby od ze 2 razy większego psa. Fantastycznie to wygląda :loveu: Quote
Recommended Posts