Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vini.']Dobra, mojemu babsztylowi cieczka sie konczy, ktora odwazna na spacerek pod koniec tygodnia? :D I ktora ma mniej zabawowego psiura? :cool3:[/quote]

Jakbyś chciała poznać soja sucze z moim ogromnym psem, to my chętne, ale jak trochę bardziej sucho się zrobi ;). Moja taki malusich piesków nie zaczepia, w ogóle to mam czasem wrażenie, że ich nie zauważa :evil_lol:;)

Posted

Ja też, ja też... :evil_lol: Mam tymczasa chyba z agresją lękową albo z za wysokim ego :cool1: Trudno określić.

Potrzebne i małe i duże psy i średnie, byle normalne i nie skakały do gardła do małych jazgotów. Z zębami mogą delikatnie uspokajać, ale nie chcę psa stracić, rozumiecie :lol: Ktoś chętny? Plinka, ty się zgłaszasz, prawda? :multi:

Posted

[quote name='Vini.']Heh, może później Iza, bo moja to zawału dostanie jak takiego oooogromniastego spotka ;] Akodirka, Feigned... ?[/quote]

Wiem, wiem, ale tak na przyszłość się polecam jakby co :cool3:

Posted

ja może za tydzien jak dobrze pojdzie ? :cool3:
tylko wiesz mój na początku jak zobaczy twoją suńke to zwariuje ze szczęścia, po jakichs 10 min. moze sie uspokoi :D jak Twoja się będzie bała to mogę mojego wariata na ręce wziąć :eviltong:

Posted

[quote name='Feigned']ja może za tydzien jak dobrze pojdzie ? :cool3:
tylko wiesz mój na początku jak zobaczy twoją suńke to zwariuje ze szczęścia, po jakichs 10 min. moze sie uspokoi :D jak Twoja się będzie bała to mogę mojego wariata na ręce wziąć :eviltong:[/quote]

a moj pewnie jak zwykle, gdy zobaczy psa to stanie bez ruchu, po chwili gdy wyczai że to sucza to zacznie popiskiwac i po kilku s bedzie chcial szybko podejsc i powachac sie :diabloti:

Posted

[quote name='akodirka']Ja w najblizszym czasie raczej nie, bo sie chyba od Izy prze internet zaraziłam i ledwo zywa jestem... :diabloti:[/quote]

Aśka ja przez sms-a Ci zaraziłam :cool3::evil_lol:

Posted

Vini, ja może na białostoczek pojade to wtedy byśmy się spotkały :eviltong: ty z Zielonych Wzgórz to bodajże 25 mogłabyś dojechać :cool3:
tylko to jeszcze nie jest pewne czy bd mogła tam jechać, jak się upewnie to napiszę ci dokładnie co i jak ;)

Posted

[quote name='Vini.']Ja mam baaardzo małego psa ^^ Jakby Twój pies sie nie rzucał, to ok :)[/quote]

Twój to chyba strachulec :-( Jak moja zobaczy, że jej "groźby" przynoszą skutek, to utwierdzi się w przekonaniu, że robi dobrze... Do małych to tak niekoniecznie się rzuca, ale ogon postawiony, jeżyk i te sprawy :lol:

[B]akodirka[/B] takiego mi trzeba, żeby się jej durnych zachowań nie przestraszył :multi: to kiedy masz wolny czas :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza.']Aśka ja przez sms-a Ci zaraziłam :cool3::evil_lol:[/quote]

a jednak przyznajesz, że to Ty LUNAtykowałaś :evil_lol:

[quote name='Bakteria']
[B]akodirka[/B] takiego mi trzeba, żeby się jej durnych zachowań nie przestraszył :multi: to kiedy masz wolny czas :evil_lol:[/quote]

Raczej się nie przestraszy, tylko może sam zaczac sie tak zachowywac :P ale raczej nie, bo kiedy jakas sucz powarkuje czy pogonic do chce to stoi pól metra od niej i popiskuje jak sierota jakaś :evil_lol:. Narazie raczej nie, bo żywa ledwo ja jestem, i na dodatek w tym tyg. z 7 sprawdzianow w szkole, a ja jeszcze do niczego nie umiem... i w nastepnych tez jeszcze jakies będa...
masakra, znecają się nad dziećmi :shake::diabloti:

Posted

[quote name='akodirka']Tak, to tylko Twoja zła siostra bliźniaczka :diabloti:[/quote]

Taaak to ona :placz::placz: nawet nie wiesz jaka ona jest okropna:placz::evil_lol:

Posted

Sunia yorkowata w schronisku? oO Fociaczki poprosze :] Ja strzygłam na upalnej, ale sunia lekko krzywo obciachana, 50 zł. Dobry fryzjer jest na Sienkiewicza, pani strzyże tam raz w tygodniu i w Supraślu. Chcesz, to Ci numer załatwie. A, Emila słuchaj, są jakieś psiule w schronisku które potrzebują domu na teraz? Jak tak, to prześlij mi foty, jak najbogatszy opis, to ja poogłaszam w weekend