pidzej Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 GABI Nie mogę o niej przestać myśleć..szorstkowłosa, drobniutka, śliczna. Oddana przez właściciela. Poniżej niczym nie wyróżniająca się historia Gabi... Tekst do ogłoszeń: Szorstkowłosa, młodziutka - ok. 2 letnia sunia w typie terierka. Jest mała, drobnej i delikatnej budowy. Gabi do azylu pod Psim Aniołem w Warszawie- Falenicy przyprowadził właściciel, twierdząc, że nie ma już czasu na opiekę nad psem. Oddał przyjaciela jak niepotrzebny przedmiot. Z miękkiej kanapy Gabrysia trafiła do zimnego boksu, ciągłego szczekania psów. Na początku była bardzo smutna i przerażona, gdy jej pan odchodził ona rozpaczliwie próbowała biec za nim... Niestety, właściciel nawet się nie obejrzał a Gabi została sama, wyczerpana położyła się na ziemi, przymknęła oczy i zastygła bez ruchu. Po paru dniach zrozumiała, że mimo ciężkiej sytuacji nie grozi jej tu niebezpieczeństwo, pracownicy są całkiem fajni, dadzą jeść, czasem zabiorą na spacer... Właśnie, czasem, bo kilka osób musi podzielić swój czas na kilkadziesiąt zwierząt. Bardzo pilnie szukamy domu dla Gabi, na spacerach zmienia się nie do poznania, jest radosna, szaleje, domaga się pieszczot i uwagi. Na pewno będzie doskonałym kompanem zabaw i pieszych wycieczek. Toleruje inne psy. Jest wysterylizowana. Uratuj Gabi przed schroniskową depresją, ta delikatna sunieczka nie poradzi sobie sama w azylu! [FONT=Arial]501 258 303[/FONT] [FONT=Arial][email protected][/FONT] Quote
pidzej Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Gabiś na pierwszą...nikt się nie zakochał?:-( Quote
Erica Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Napisz czy Gabi ma aktualną książeczkę zdrowia i jaka jest duża. Quote
Erica Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 No to pewnie bezpieczniej zacząc od odrobaczenia słodziaka. W głowie mi się nie mieści jak się można tak bezceremonialnie pozbyc psa :angryy: Quote
pidzej Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 na zdjeciach jest wieksza niz w rzecxzywistosci- grrzbietem siega do pol kolana, ale jest drobna, tylko te nogi długie patyczki. wlasciciel mial doslac ksiazeczke zdrowia ale oczywiscie sie nie odezwal. pewnie czeka ja szczepienie. Quote
majqa Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Piękna istota. Góra dzień, dwa, pomogę z ogłoszeniami. Takie cudo nie powinno zagrzać miejsca w azylu. Quote
rita60 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Witaj sliczna,długonoga szorstka panienko,mam nadzieje,ze ktos cie pokocha,ale tak na zawsze. Quote
pidzej Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Dzięki. Tez myślałam, że szybko pójdzie, ale zero zainteresowania z ogłoszeń.... Quote
majqa Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Ogłoszenia ode mnie: animalia.pl pchlitarg.com owi.pl drobne.centrumofert.pl sellit.pl olx.pl e-zwierzak.pl przygarnijzwierzaka.pl kokosy.pl ale.gratka.pl zoonet.pl bono-polska.pl pajeczyna.pl pineska.pl neeon.pl dwukropek.pl telezoo vegie.pl adopcjapsa.pl eoferty.com.pl aleokazja.pl sogl.pl ogloszenia.hodowle.info/oddam_psa,2,0.html kupiepsa.pl tlenek.pl gumtree.pl ojoj.pl zwierzeta.i-bazar.pl rozglos.net oglosze.pl Quote
pidzej Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Dziekuje baaaaaaaaaaaardzo:loveu::loveu::loveu: Quote
rita60 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Pokazuj swoj sliczny,szorstki pycholek na gorze .......... Quote
rita60 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Erica napisał(a):Nikt tu nie zagląda? Zagladam:roll:biegnij Gabi na pierwsza......... Quote
Erica Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Nadal nikt się nie zakochał w pycholku? :crazyeye: Quote
rita60 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Erica napisał(a):Nadal nikt się nie zakochał w pycholku? :crazyeye: No nie:shake:ludzie oczu nie maja,czy co:roll: Quote
rita60 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 pidzej jest osoba zainteresowana Gabi,jest tylko mały problem,jaki jest jej stosunek do kotow ? Quote
pidzej Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Kurcze nie pamiętam, kojarzy mi się coś Gabi+ koty ale nie mam pojęcia czy było na tak czy nie... Możemy to jutro sprawdzić w Azylu i wieczorem dam znać, ok? Quote
rita60 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 pidzej napisał(a):Kurcze nie pamiętam, kojarzy mi się coś Gabi+ koty ale nie mam pojęcia czy było na tak czy nie... Możemy to jutro sprawdzić w Azylu i wieczorem dam znać, ok? Ok,to czekam:roll: Quote
mgie Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 rita60,Ty siedzisz w szorściakach głęboko..gdyby nie udało się z Gabi,albo gdybyś miała inną zainteresowaną może podesłałabyś naszą Ciaputkę? [SIZE=2]http://www.dogomania.pl/forum/f28/zamiana-walizek-czyli-ciaputka-w-typie-bzibzi-czeka-na-czlowieka-139990/index29.html [SIZE=2] Quote
rita60 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='mgie']rita60,Ty siedzisz w szorściakach głęboko..gdyby nie udało się z Gabi,albo gdybyś miała inną zainteresowaną może podesłałabyś naszą Ciaputkę? [SIZE=2]http://www.dogomania.pl/forum/f28/zamiana-walizek-czyli-ciaputka-w-typie-bzibzi-czeka-na-czlowieka-139990/index29.html Ok mgie,ale podlinkuj watek,bo nie mozna wejsc:shake: Quote
Recommended Posts