Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GABI

Nie mogę o niej przestać myśleć..szorstkowłosa, drobniutka, śliczna. Oddana przez właściciela. Poniżej niczym nie wyróżniająca się historia Gabi...

Tekst do ogłoszeń:

Szorstkowłosa, młodziutka - ok. 2 letnia sunia w typie terierka. Jest mała, drobnej i delikatnej budowy. Gabi do azylu pod Psim Aniołem w Warszawie- Falenicy przyprowadził właściciel, twierdząc, że nie ma już czasu na opiekę nad psem. Oddał przyjaciela jak niepotrzebny przedmiot.
Z miękkiej kanapy Gabrysia trafiła do zimnego boksu, ciągłego szczekania psów. Na początku była bardzo smutna i przerażona, gdy jej pan odchodził ona rozpaczliwie próbowała biec za nim... Niestety, właściciel nawet się nie obejrzał a Gabi została sama, wyczerpana położyła się na ziemi, przymknęła oczy i zastygła bez ruchu. Po paru dniach zrozumiała, że mimo ciężkiej sytuacji nie grozi jej tu niebezpieczeństwo, pracownicy są całkiem fajni, dadzą jeść, czasem zabiorą na spacer... Właśnie, czasem, bo kilka osób musi podzielić swój czas na kilkadziesiąt zwierząt. Bardzo pilnie szukamy domu dla Gabi, na spacerach zmienia się nie do poznania, jest radosna, szaleje, domaga się pieszczot i uwagi. Na pewno będzie doskonałym kompanem zabaw i pieszych wycieczek. Toleruje inne psy. Jest wysterylizowana. Uratuj Gabi przed schroniskową depresją, ta delikatna sunieczka nie poradzi sobie sama w azylu!

[FONT=Arial]501 258 303[/FONT]
[FONT=Arial][email protected][/FONT]

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to pewnie bezpieczniej zacząc od odrobaczenia słodziaka.
W głowie mi się nie mieści jak się można tak bezceremonialnie pozbyc psa :angryy:

Posted

na zdjeciach jest wieksza niz w rzecxzywistosci- grrzbietem siega do pol kolana, ale jest drobna, tylko te nogi długie patyczki.
wlasciciel mial doslac ksiazeczke zdrowia ale oczywiscie sie nie odezwal. pewnie czeka ja szczepienie.

Posted

Kurcze nie pamiętam, kojarzy mi się coś Gabi+ koty ale nie mam pojęcia czy było na tak czy nie... Możemy to jutro sprawdzić w Azylu i wieczorem dam znać, ok?

Posted

pidzej napisał(a):
Kurcze nie pamiętam, kojarzy mi się coś Gabi+ koty ale nie mam pojęcia czy było na tak czy nie... Możemy to jutro sprawdzić w Azylu i wieczorem dam znać, ok?

Ok,to czekam:roll:

Posted

rita60,Ty siedzisz w szorściakach głęboko..gdyby nie udało się z Gabi,albo gdybyś miała inną zainteresowaną może podesłałabyś naszą Ciaputkę?

[SIZE=2]http://www.dogomania.pl/forum/f28/zamiana-walizek-czyli-ciaputka-w-typie-bzibzi-czeka-na-czlowieka-139990/index29.html
[SIZE=2]

Posted

[quote name='mgie']rita60,Ty siedzisz w szorściakach głęboko..gdyby nie udało się z Gabi,albo gdybyś miała inną zainteresowaną może podesłałabyś naszą Ciaputkę?

[SIZE=2]http://www.dogomania.pl/forum/f28/zamiana-walizek-czyli-ciaputka-w-typie-bzibzi-czeka-na-czlowieka-139990/index29.html

Ok mgie,ale podlinkuj watek,bo nie mozna wejsc:shake: