Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 861
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Radzi sobie. On na co dzień nie jest taki smutny ale potrafi zrobić takie "psie oczy" na użytek aparatu:evil_lol: Ma w boksie fajnych kolegów,jest spokojny. Tylko pewnie mu się tęskni za normalnością i poza schroniskowym życiem.

Posted

truskawa144 napisał(a):
Radzi sobie. On na co dzień nie jest taki smutny ale potrafi zrobić takie "psie oczy" na użytek aparatu:evil_lol: Ma w boksie fajnych kolegów,jest spokojny. Tylko pewnie mu się tęskni za normalnością i poza schroniskowym życiem.

Dobrze, że się jakoś trzyma :roll:

Posted

Jutro lub w piątek DJ zostanie wykastrowany. Ułatwi to kwestię adopcji i (nie ukrywam) zmniejszy koszty hotelowania. U nas koszt zabiegu to tylko zużyte do niego materiały a na to mamy pieniążki z bazarku. Lepiej wydać u nas 50 zł niż potem 150-250. Jest też możliwość zaszczepienia go na wirusówki (wściekliznę oczywiście ma) za 35 zł. U nas się tego nie szczepi standardowo dlatego trzeba kupić szczepionkę, ale te 35 zł to tylko koszt samej szczepionki, bez "usługi" jak u weta. Kwestię doszczepienia pozostawiam Wam. Jeśli chodzi o ciachanie to już sprawa zaklepana.

Posted

zuziu tak dj ma juz miejsce w hoteliku!jednak wciaz zbieramy deklaracje..jeszcze sporo brakuje..potrzeba 300zl dlatego kazdy grosz dla dj sie liczy!

Posted

podnosze dj ten psiak blaga o swoja szanse!czy nikt nie zajrzy jego histroia jest za "zwykla":((prosimy pomozcie nam wyciagnac dja...

Posted

o rany zuzia nawet nie wiesz jak jestem ci wdzieczna!!!to moja ukochana psina!dziekuje ci z calego serca!!!!zaraz wysle nr konta na pw

Posted

Czy DJ już zwarty i gotowy, czy jeszcze daleka droga przed nim?
Pewnie jeszcze dużo brakuje?
Clo jak możesz, to zrób zestawienie deklaracji, może uda mi się kogoś z moich znajomych namówić ma parę groszy.

Posted

[quote name='zuzia63']Czy DJ już zwarty i gotowy, czy jeszcze daleka droga przed nim?
Pewnie jeszcze dużo brakuje?
Clo jak możesz, to zrób zestawienie deklaracji, może uda mi się kogoś z moich znajomych namówić ma parę groszy.

Dobry pomysł :loveu: