clo Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 wlasnie pw jest ogromnie potrzebne!bardzo tego potrzebujemy...bo wtedy ludzie sie zejda na watek:)wiec kto moze wysylac prosimy!i w takim razie zbieramy albo na transport djka do elblaga do mori albo szukamy transportu koniecznie bo dj moze jechac!:)))) Quote
Maszaberla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Jestem, dziekuje za zaproszenie na watek:loveu: Psiak cudowny ale nie podoba mi sie 1 rzecz i pewnie dlatego ten watek nie skupia na siebie uwagi Mam 2 pytania: - dlaczego w 1 poscie nie ma wpisanych deklaracji kto ile wplaca, ile zadeklarowal miesiecznie, ile jednorazowo? - i najwazniejsze - do jakiego hoteliku idzie, ktore ma miejsce w kolejce, jaka jest cena za dobe? Przeciez trudno jest wplacac w ciemno nie wiedzac tak naprawde za co mamy placic :roll: Quote
zuzia63 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Maszaberla napisał(a):Jestem, dziekuje za zaproszenie na watek:loveu: Psiak cudowny ale nie podoba mi sie 1 rzecz i pewnie dlatego ten watek nie skupia na siebie uwagi Mam 2 pytania: - dlaczego w 1 poscie nie ma wpisanych deklaracji kto ile wplaca, ile zadeklarowal miesiecznie, ile jednorazowo? - i najwazniejsze - do jakiego hoteliku idzie, ktore ma miejsce w kolejce, jaka jest cena za dobe? Przeciez trudno jest wplacac w ciemno nie wiedzac tak naprawde za co mamy placic :roll: również delikatnie to sugerowałam, niestety bez odzewu:shake: Quote
clo Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Deklaracje zostaną wpisane do 1 postu a co do hotelu to mamy miejsce wolne dla dj u morii jednak nie mamy transportu albo drugie u wiosny jeśli się zwolni miejsce po franiu Quote
fizia Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Macie racje, trzeba w jednym miejscu napisać te deklaracje. Z hotelikiem sytuacja jest o tyle skomplikowana, że my same cały czas nie wiemy, gdzie będzie miejsce. Wyciągamy psy ze schroniska As i dajemy do hotelików - w sumei do 3 - do Morii w Elblągu, do Wiosny na opolszczyźnie i do Renaty w Sochaczewie. Gdzie się zwolni miejsce, tam może jechać następny pies. Teraz jest miejsce na już w Elblągu - u Morii mały pies kosztuje 250 zł, średni 300 a bardzo duży 350 zł za miesiąc Nie wiem jak zakwalifikować DJa mały czy średni Niestety z transportem jest wielki kłopot, bo to bardzo daleko. Najbliżej jest do Wiosny, ale czekamy, aż dom znajdzie Franio - u Wiosny mamy stałe miejsce, jak jeden pies pojedzie, może odrazu iśc następny ceny podobne jak u Morii U Renatki 10 zł za dobę Chyba, ze wiecie o jakimś fajnym hoteliku, w którym sa miejsca? Quote
Zuza i Noddy Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Skoro Cayek ma jechać do domu to mogę brać się za wysyłanie pw dla DJa, więc bardzo proszę o tekscik :evil_lol: Quote
fizia Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 DEKLARACJE: Ketunia - 50 zł miesięcznie Aneta355 - 20 zł miesięcznie Zuzia63 - 50 zł miesięcznie Quote
Maszaberla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 A jak jest z miejscami w hotelikach? U Reni????:loveu: Tylko tam jak dym! Z tym ze nie wiem ktore miejsce w jakim hoteliku? Quote
Lidan Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Zuza i Noddy, Nie znam się na zaproszeniach (jeszcze tego nie przerabiałam ;) ) ale... Co powiesz na taki tekst? Witam :-) Zapraszam serdecznie na wątek ślicznego i sympatycznego bezdomniaczka o imieniu DJ. Piesek ma ok 2 lata i od roku przebywa w schronisku. Chcemy wyciągnąć go ze schroniska i przenieść do hoteliku. Jeśli możesz pomóc w transporcie lub dorzucić kilka złotych na jego utrzymanie, albo przekazać tą wiadomość dalej... Będziemy wdzięczni za każdą pomoc. To jest wątek DJ'a: http://www.dogomania.pl/forum/f28/potrzebny-transport-czestochowa-elblag-deklaracje-niewielki-mlody-kochany-dj-138773/ Quote
__Lara Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ciotki, to ja podmienię allegro Cayenne na DJa ;) Allegro DJa: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=661825751 Najpierw może się wyświetlać jeszcze zdjęcie Cayenne w miniaturce, allegro tak głupieje... Quote
Lidan Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Wysłałam ponad 20 pw, głównie do osób z którymi zetknęłam się przy okzaji bazarków. Gdyby tak choć połowa tu weszła i zadeklarowała chocby po 5 zł uznałabym to za sukces. To moje pierwsze takie :hmmmm: spamowanie. Quote
mamamuminka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Dziękuję za zaproszenie na wątek.Jutro zorientuję się,w jaki sposób będę w stanie pomóc. Quote
eski Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Jestem, zwabiona przez Lidan... Niestety z kasą u mnie teraz krucho, więc raczej ciężko będzie podratowac DJ-ka finansowo :( Zauwazyłam, ze psiak ma mało ogłoszen (chyba, ze ma, ale nie są wpisane w tym wątku) Moze porobic mu więcej ogłoszeń, co ? DJ jest przeslicznym - myslę, ze bardzo adopcyjnym - psiakiem i moze nawet nie trzeba by było go wyciągac do hoteliku, gdyby ktoś wypatrzył go w ogłoszeniach. Co Wy na to ? Quote
zuzia63 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Bardzo prosimy Cioteczki i Wujków o wsparcie dla DJa :modla: Quote
fizia Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Ooo jak fajnie - tyle osób odwiedziło DJa:multi::multi: Wspaniale, że jest allegro - dzięki serdeczne Lara!!:loveu: Lidan - uściski za rozsyłanie zaproszeń!!:loveu: Jeśłi chodzi o ogłoszenia, to jak najbardziej się przydadzą Ja cały czas - tzn. prawie codziennie, odnawiam gumtree, ale.gratkę, kupiepsa i cafeanimal Quote
Lidan Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Bardzo dziekuję, że zajrzałyście do DJ'a :loveu: Pewnie, że domek byłby najlepszy i wierzę, że możliwe jest znalezienie go dla tego wcale nie brzydkiego pieska ;) Zreszą ... chyba nie ma brzydkich psów :hmmmm: Quote
truskawa144 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 fizia napisał(a): Nie wiem jak zakwalifikować DJa mały czy średni Moim zdaniem zdecydowanie mały. Quote
papunia Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 zaznaczam wątek, przeczytam, w razie możliwości postaram się pomóc:p Quote
clo Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 dobre wiesci!!jesli panstwo w sobote zaadoptuja naszego pikiego od reni to dj pojedzie do niej:))))))udalo sie i miejsce jednak sie znajdzie renia ma dt w sochaczewie wiec zdecydowanie blizej:)a do mori pojedzie kamys jak narazie wiec ciotki pilnie zbieramy 300zl na hotelik potrzebne:)))no i moze jakis chetny co by dj ewentualnie do warszawy podrzucil? Quote
fizia Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 clo napisał(a):dobre wiesci!!jesli panstwo w sobote zaadoptuja naszego pikiego od reni to dj pojedzie do niej:))))))udalo sie i miejsce jednak sie znajdzie renia ma dt w sochaczewie wiec zdecydowanie blizej:)a do mori pojedzie kamys jak narazie wiec ciotki pilnie zbieramy 300zl na hotelik potrzebne:)))no i moze jakis chetny co by dj ewentualnie do warszawy podrzucil? No to rewelacja!!!:loveu::multi::loveu: Quote
Recommended Posts