Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wlasnie pw jest ogromnie potrzebne!bardzo tego potrzebujemy...bo wtedy ludzie sie zejda na watek:)wiec kto moze wysylac prosimy!i w takim razie zbieramy albo na transport djka do elblaga do mori albo szukamy transportu koniecznie bo dj moze jechac!:))))

• Replies 861
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem, dziekuje za zaproszenie na watek:loveu:

Psiak cudowny ale nie podoba mi sie 1 rzecz i pewnie dlatego ten watek nie skupia na siebie uwagi

Mam 2 pytania:

- dlaczego w 1 poscie nie ma wpisanych deklaracji kto ile wplaca, ile zadeklarowal miesiecznie, ile jednorazowo?

- i najwazniejsze - do jakiego hoteliku idzie, ktore ma miejsce w kolejce, jaka jest cena za dobe?
Przeciez trudno jest wplacac w ciemno nie wiedzac tak naprawde za co mamy placic :roll:

Posted

Maszaberla napisał(a):
Jestem, dziekuje za zaproszenie na watek:loveu:

Psiak cudowny ale nie podoba mi sie 1 rzecz i pewnie dlatego ten watek nie skupia na siebie uwagi

Mam 2 pytania:

- dlaczego w 1 poscie nie ma wpisanych deklaracji kto ile wplaca, ile zadeklarowal miesiecznie, ile jednorazowo?

- i najwazniejsze - do jakiego hoteliku idzie, ktore ma miejsce w kolejce, jaka jest cena za dobe?
Przeciez trudno jest wplacac w ciemno nie wiedzac tak naprawde za co mamy placic :roll:

również delikatnie to sugerowałam, niestety bez odzewu:shake:

Posted

Deklaracje zostaną wpisane do 1 postu a co do hotelu to mamy miejsce wolne dla dj u morii jednak nie mamy transportu albo drugie u wiosny jeśli się zwolni miejsce po franiu

Posted

Macie racje, trzeba w jednym miejscu napisać te deklaracje.

Z hotelikiem sytuacja jest o tyle skomplikowana, że my same cały czas nie wiemy, gdzie będzie miejsce.
Wyciągamy psy ze schroniska As i dajemy do hotelików - w sumei do 3 - do Morii w Elblągu, do Wiosny na opolszczyźnie i do Renaty w Sochaczewie.

Gdzie się zwolni miejsce, tam może jechać następny pies.

Teraz jest miejsce na już w Elblągu - u Morii mały pies kosztuje 250 zł, średni 300 a bardzo duży 350 zł za miesiąc
Nie wiem jak zakwalifikować DJa mały czy średni

Niestety z transportem jest wielki kłopot, bo to bardzo daleko.

Najbliżej jest do Wiosny, ale czekamy, aż dom znajdzie Franio - u Wiosny mamy stałe miejsce, jak jeden pies pojedzie, może odrazu iśc następny
ceny podobne jak u Morii

U Renatki 10 zł za dobę

Chyba, ze wiecie o jakimś fajnym hoteliku, w którym sa miejsca?

Posted

Zuza i Noddy,
Nie znam się na zaproszeniach (jeszcze tego nie przerabiałam ;) ) ale...
Co powiesz na taki tekst?

Witam :-)
Zapraszam serdecznie na wątek ślicznego i sympatycznego bezdomniaczka o imieniu DJ.
Piesek ma ok 2 lata i od roku przebywa w schronisku.

Chcemy wyciągnąć go ze schroniska i przenieść do hoteliku.
Jeśli możesz pomóc w transporcie lub dorzucić kilka złotych na jego
utrzymanie, albo przekazać tą wiadomość dalej...
Będziemy wdzięczni za każdą pomoc.

To jest wątek DJ'a:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/potrzebny-transport-czestochowa-elblag-deklaracje-niewielki-mlody-kochany-dj-138773/

Posted

Wysłałam ponad 20 pw, głównie do osób z którymi zetknęłam się przy okzaji bazarków. Gdyby tak choć połowa tu weszła i zadeklarowała chocby po 5 zł uznałabym to za sukces. To moje pierwsze takie :hmmmm: spamowanie.

Posted

Jestem, zwabiona przez Lidan... Niestety z kasą u mnie teraz krucho, więc raczej ciężko będzie podratowac DJ-ka finansowo :( Zauwazyłam, ze psiak ma mało ogłoszen (chyba, ze ma, ale nie są wpisane w tym wątku) Moze porobic mu więcej ogłoszeń, co ? DJ jest przeslicznym - myslę, ze bardzo adopcyjnym - psiakiem i moze nawet nie trzeba by było go wyciągac do hoteliku, gdyby ktoś wypatrzył go w ogłoszeniach. Co Wy na to ?

Posted

Ooo jak fajnie - tyle osób odwiedziło DJa:multi::multi:

Wspaniale, że jest allegro - dzięki serdeczne Lara!!:loveu:

Lidan - uściski za rozsyłanie zaproszeń!!:loveu:

Jeśłi chodzi o ogłoszenia, to jak najbardziej się przydadzą
Ja cały czas - tzn. prawie codziennie, odnawiam gumtree, ale.gratkę, kupiepsa i cafeanimal

Posted

Bardzo dziekuję, że zajrzałyście do DJ'a :loveu: Pewnie, że domek byłby najlepszy i wierzę, że możliwe jest znalezienie go dla tego wcale nie brzydkiego pieska ;)
Zreszą ... chyba nie ma brzydkich psów :hmmmm:

Posted

dobre wiesci!!jesli panstwo w sobote zaadoptuja naszego pikiego od reni to dj pojedzie do niej:))))))udalo sie i miejsce jednak sie znajdzie renia ma dt w sochaczewie wiec zdecydowanie blizej:)a do mori pojedzie kamys jak narazie wiec ciotki pilnie zbieramy 300zl na hotelik potrzebne:)))no i moze jakis chetny co by dj ewentualnie do warszawy podrzucil?

Posted

clo napisał(a):
dobre wiesci!!jesli panstwo w sobote zaadoptuja naszego pikiego od reni to dj pojedzie do niej:))))))udalo sie i miejsce jednak sie znajdzie renia ma dt w sochaczewie wiec zdecydowanie blizej:)a do mori pojedzie kamys jak narazie wiec ciotki pilnie zbieramy 300zl na hotelik potrzebne:)))no i moze jakis chetny co by dj ewentualnie do warszawy podrzucil?

No to rewelacja!!!:loveu::multi::loveu: