Maszaberla Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Bjuta napisał(a):Wysyłam PW do Dony20, bo nie mam pojęcia :shake: Dzięki za gotowość! :loveu: Juz napisalam do Iwonki, czekam na info :lol: Quote
iwona213 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Maszaberla napisał(a):Jestem dziewczynki, gdzie jest ten domek - Warszawa czy pod Warszawa? dzieki Agatko, dzwoniłam do Madzi zaraz ma się kontaktować z Panem i przyśle mi smsem adres, jak tylko dostane, dam znać. wysłalam pw z danymi Pana, dzieki za pomoc Quote
Maszaberla Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 To jest ode mnie daleko, na Targowku i ciezko przebic sie samochodem z centrum Pojedzie tam Kris ok. 18-20 wtedy mozna latwiej dojechac Czy Pan mieszka sam, czy z rodzina, czy sa dzieci? Mial/ma psy? Lepiej wiedziec wszystko przed wizyta ;) I gdzie Pan go wypatrzyl - z ogloszenia? Nic nie piszecie na ten temat Stas - jaki to sliczny kochany psiak:loveu: Quote
dona20 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Pan miał psy, wiem że jeden dożył u niego ponad 20lat.Chyba mieszka sam, wiem że ma dwa koty, szczurka i świnke.Bardzo sympatyczny człowiek, miłośnik psów.Porusza się o kulach, dla tego nie może sobie pozwolić na psa energicznego, młodego, a poza tym takich staruszków jak Staś najbardziej mu szkoda.Na mnie wywarł bardzo dobre wrażenie, ale rozmawiałam z nim tylko przez telefon. Quote
Maszaberla Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 dona20 napisał(a):Pan miał psy, wiem że jeden dożył u niego ponad 20lat.Chyba mieszka sam, wiem że ma dwa koty, szczurka i świnke.Bardzo sympatyczny człowiek, miłośnik psów.Porusza się o kulach, dla tego nie może sobie pozwolić na psa energicznego, młodego, a poza tym takich staruszków jak Staś najbardziej mu szkoda.Na mnie wywarł bardzo dobre wrażenie, ale rozmawiałam z nim tylko przez telefon. Wizyta przed 18 - juz ustalone Madziu zadzwon prosze do Krisa w wolnej chwili Kris ma pewne watpliwosci co do tego Pana, ale tylko malenkie...;) Quote
eski Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ja tez :) Czekamy na wieści. Oby były jak najlepsze dla Stasia Quote
iwona213 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 no powiem szczerze że tez sie denerwuje troszke... Quote
iwona213 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Dostałam smsa od Agaty... To złoty człowiek! Staś może jechać, szykujcie go! ale się cieszę, dziekuje Agatko i Krisie :loveu: Quote
iwona213 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 kurcze może by jeszcze moją starowinke wział :-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/kruszynka-starowinka-w-schronisku-czy-zdazy-znalezc-dom-czy-umrze-w-klatce-139895/ Quote
Maszaberla Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Nie obgryzac paznokci, pakowac Stasia - ten Pan jest wspanialy Uslyszalam tylko od Krisa "Nie ma takich ludzi" Jak dzwonilam to Kris mowil ze siedzi w otoczeniu 4 kotow;) Quote
iwona213 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 rozumiem, dobrze ze Stasiowi sie udało... a gdzie go Pan wypatrzył?? bede walczyła o domek dla kruszynki... Quote
eski Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Aż mowe mi odjęło z radości :multi: I mam łzy w oczach... ze szczęścia :) CUDOWNIE !!! Quote
Maszaberla Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='iwona213']kurcze może by jeszcze moją starowinke wział :-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/kruszynka-starowinka-w-schronisku-czy-zdazy-znalezc-dom-czy-umrze-w-klatce-139895/ Pan porusza sie o kulach wiec to i tak bedzie klopot - wyprowadza swojego Pinia staruszka i jeszcze dojdzie Stas, Pan ma caly zwierzyniec... Quote
eski Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Maszaberla napisał(a): Jak dzwonilam to Kris mowil ze siedzi w otoczeniu 4 kotow;) A te koty ? Jesli nie polubią Stasia ? :-( Quote
Maszaberla Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 iwona213 napisał(a):rozumiem, dobrze ze Stasiowi sie udało... a gdzie go Pan wypatrzył?? bede walczyła o domek dla kruszynki... a ja nie mam pojecia, to od Was dowiedzialam sie ze jest potrzebny ktos do wizyty przedadopcyjnej Sama sie o to pytalam jak Pan znalazl Stasia;) O kruszynke sie nie martw, bedziemy z nia :loveu: Quote
Bjuta Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Buziaki wielkie!!!! Hurrrrrra!!! Hip! HIp! Quote
Mysia_ Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 wspaniałe wieści :loveu::cool3: przyznam szczerze, że oczywiście jak zwykle nie pamietam, w którym ogłoszeniu Pan znalazł Stasia :oops: Dziewczyny zapytajcie jutro :cool3: Mi się wydaje, że na Allegro, ale qrczę nie wiem czy teraz nie pomyliłam z innym psiakiem :oops: Quote
majka50 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Cieszę się bardzo,że Stasiu ma domek.:loveu:Powodzenia Stasiu w nowym życiu:lol: Quote
Bjuta Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Szampan się mrozi! Stasiu! Niech Ci kotki mruczanki nucą do uszka! Dziękujemy bardzo, bardzo! Za ogłoszenia! Za sprawdzenie domku! Za dowiezienie Stasia! Za odwiedziny na wątku!!!! SUPER!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
eski Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ogromnie się cieszę :multi: :) :multi: :) Bądź szczęśliwy Stasieńku :loveu: Quote
Mysia_ Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Stasiu wszystkiego najllepszego w nowym domku :multi: czekamy na relacje dziewczyn :cool3: Quote
Recommended Posts