Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[CENTER]ZKwP Oddział w Legnicy oraz Klub Sportowy Agility Extreme Dog i Hodowla Meritum FCI[/CENTER]

[CENTER]zapraszają
na zawody agility w ramach Pucharu Polski Agility 2009[/CENTER]

[B][SIZE=3]Termin zawodów: 1-2. sierpnia 2009r[/SIZE][/B]

[B][SIZE=3]Sędzia zawodów: H.Günter Hertrich (Niemcy)[/SIZE][/B]

[FONT=&quot][SIZE=3][B]Miejsce: Stadion Sportowy w Legnickim Polu, przy ulicy K.D. Asama[/B][/SIZE][/FONT]

[SIZE=3][FONT=&quot][B]Plan zawodów:[/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=&quot]Sobota: przyjmowanie zawodników od godz. 8:00, rozpoczęcie przebiegów godz. 9:00[/FONT]
[FONT=&quot]Niedziela: przyjmowanie zawodników od godziny 7:30, rozpoczęcie zawodów godz. 8:00[/FONT]

[FONT=&quot][B][SIZE=3]Planowany przebieg zawodów[/SIZE]:[/B] [/FONT]
[FONT=&quot]Agility 0[/FONT]
[FONT=&quot]A1[/FONT]
[FONT=&quot]A2[/FONT]
[FONT=&quot]A3[/FONT]
[FONT=&quot]Jumping 0 [/FONT]
[FONT=&quot]Open agility[/FONT]
[FONT=&quot]Jumping 0[/FONT]
[FONT=&quot]Open Jumping[/FONT]

[FONT=&quot]Organizator zastrzega sobie możliwość zmian w przebiegu zawodów.[/FONT]

[FONT=&quot][SIZE=3][B]Startowe:[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=&quot][B]60 zł[/B] [B]za dwa dni[/B] i [B]50 z[/B]ł za jeden dzień,[/FONT]

[SIZE=3][FONT=&quot][B]Wpłaty do dnia 25.07.2009 prosimy kierować na konto:[/B][/FONT][/SIZE]

[FONT=&quot]Związek Kynologiczny w Polsce O/Legnica[/FONT]
[FONT=&quot]59-220 Legnica, ul. Libana 10 [/FONT]

[FONT=&quot][SIZE=3]Kredyt Bank PBI O/Legnica 83 1500 1504 1215 0000 4148 0000[/SIZE][/FONT]

[FONT=&quot]NIE BĘDZIE MOŻLIWOŚCI DOKONANIA OPŁATY NA MIEJSCU, PROSIMY ZABRAĆ ZE SOBĄ DOWÓD WPŁATY I OKAZAĆ GO W SEKRETARIACIE ZAWODÓW![/FONT]

[B][SIZE=4][FONT=&quot]Zgłoszenia należy kierować do dnia 25.07.2009 na adres: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/FONT][/SIZE][/B]

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uprzejmie informuje, że przyjmuje zgłoszenia (jak zwykle ;-) ), na
[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
ale listę zgłoszeń zamieszczę w necie [B]po[/B] Pucharze Ras.
Bo aby na niego pojechać MUSZĘ dokończyć wszystko w pracy na tip top - bo inaczej nie pojadę.
Dlatego proszę o cierpliwość :razz:.
Pozdrawiam
CHI

Posted

[quote name='Bibunia Szczotunia']Ma ktoś może namiar na sprawdzony nocleg :roll:- może być Legnica, chyba że jest coś na miejscu ;)[/quote]

Ja mieszkałam w zeszłym roku tu:
[B]Camping nr 234[/B]

ul. Henryka Brodatego 7
59-241 Legnickie Pole
tel. 076 85-82-397

w takim domku:

[IMG]http://www.legnickiepole.pl/images/stories/menu_glowne/turystyka/tur_5.jpg[/IMG]

Teren ogrodzony, psy biegające luzem nikomu nie przeszkadzały. Jest tam basen, w zeszłym roku był nieczynny.
W domku 2 łóżka na piętrze, jedno na dole, lodówka, czajnik. Sanitariaty, prysznice i umywalki oddzielnie w pawilonie.
Ogólnie przyjemnie, czysto, miło, można na miejscu zjeść obiad.
Na zawody 5 minut na piechotę.

Posted

zgłoszeni ;) w 2007 i 2008r tez spalsmy na wyzej podanym miejscu tylko ze raz w namiocie a raz w przyczepie, miejsce bardzo fajne i jak nie ma zwału ludzi to mozna frisbee porzucac jak kogos taka ochota najdzie :cool3:;)w kazdym razie zielono tam:) jest tez chyba obok jakis bar i łazienki calkiem w miare.

Posted

[quote name='sortis']Ja mieszkałam w zeszłym roku tu:
[B]Camping nr 234[/B]

ul. Henryka Brodatego 7
59-241 Legnickie Pole
tel. 076 85-82-397

w takim domku:

Teren ogrodzony, psy biegające luzem nikomu nie przeszkadzały. Jest tam basen, w zeszłym roku był nieczynny.
W domku 2 łóżka na piętrze, jedno na dole, lodówka, czajnik. Sanitariaty, prysznice i umywalki oddzielnie w pawilonie.
Ogólnie przyjemnie, czysto, miło, można na miejscu zjeść obiad.
Na zawody 5 minut na piechotę.[/quote]
To jest słynny camping, na którym też kiedyś nocowałyśmy, ale miałyśmy pecha, bo padało.... wszędzie, w domku również, kołdra w nocy wpadła mi w kałużę przy łóżku :evil_lol:

Posted

A drzwi wyjściowe były takie, że Olka od Bangi latała pół-nago po campingu próbując wyłapać psy po tym jak gruby z czółka potraktował drzwi i uwolnił ekipę:diabloti:

Posted

[quote name='sortis']Ten sam domek, jak nic! Drzwi pasują.... [B]a pokrycie dachu nowiuśkie było...[/B][/quote]
Coby się kołdry nie moczyły już więcej :diabloti:

Posted

Dzięki [B]Sortis[/B] :multi: Dzwoniłam do kilku miejsc, ale psy nie były mile widziane :mad:
A co mnie śmieszy - Hotel *** w Bydgoszczy przyjął z psem, a zajazd czy motel w Legnickim Polu odmówił :lol: Najgorzej jechać pierwszy raz, później to już się zna :cool3: a ja się zawsze stresuję żeby najpierw zamówić jakieś spanko ;)

• 2 weeks later...
Posted

Robić....

[B](Hura dogo znów mnie lubi i mnie zalogowało[/B]:multi:[B])[/B]
a przez 3 dni miałam szlaban na logowanie - IraKa dzięki za pomoc:loveu:

Lista osób zgłoszonych jest w poście poniżej i staram się ją uaktualniać na bieżąco...
Jak kogoś nie ma, po 24 h od wysłania zgłoszenia, to znaczy, że zgłoszenie nie doszło... i proszę o powtórne wysłanie...

Pozdrawiam
CHI & BBB

Posted

Od Małgosi "CHI"( której dogo nie lubi i musi przeze mnie):
Formularz zgłoszenia na zawody w Legnicy:

[URL="www.meritumfci.republika.pl/zgloszenie_legnica.xls"][B][COLOR="DarkRed"][SIZE="5"]FORMULARZ[/SIZE][/COLOR][/B][/URL]

[COLOR="Navy"][B]*niebieskie dane obowiązkowe!!![/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]*żółte dane nieobowiązkowe ale bardzo przydatne[/COLOR] :p

Już zgłoszonych prosimy o uzupełnienie danych.

Aktualna lista zgłoszonych:
[URL="www.meritumfci.republika.pl/lista_zgloszonych_legnica.xls"][B]Lista zgłoszonych par[/B][/URL]

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Rauni']
[FONT=&quot][B][SIZE=3]Planowany przebieg zawodów[/SIZE]:[/B] [/FONT]
[FONT=&quot][COLOR=Red]Agility 0[/COLOR][/FONT]
[FONT=&quot]A1[/FONT]
[FONT=&quot]A2[/FONT]
[FONT=&quot]A3[/FONT]
[FONT=&quot][COLOR=Red]Jumping 0 [/COLOR][/FONT]
[FONT=&quot]Open agility[/FONT]
[FONT=&quot][COLOR=Red]Jumping 0[/COLOR][/FONT]
[FONT=&quot]Open Jumping[/FONT]
[/quote]

Czyli zerówki biegają 1 x agility i 2 x jumping ? :)

Posted

[quote name='palma']Ja nie pytam o kolejność, tylko o ilość przebiegów. Bo zawsze były po 2 przebiegi / dzień. ;)[/quote]
Co to znaczy zawsze? Na większości zawodów zerówki mają po 3 przebiegi.

Posted

Ja startowałam bardzo dawno temu, ale za tamtych czasów zerówki miały po dwa przebiegi, dlatego chcę się upewnić ;) . Dla mnie lepiej, więcej pobiegamy :)