Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=purple]Rise up this mornin,[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=purple]Smiled with the risin sun,[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=purple]Three little birds[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=purple]Pitch by my doorstep[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=purple]Singin sweet songs[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=purple]Of melodies pure and true,[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=purple]Sayin, this is my message to you:[/COLOR][/FONT][/SIZE]

[SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=purple]Singin, dont worry about a thing,[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=purple]cause every little thing gonna be all right.[/COLOR][/FONT][/SIZE]

Posted

Wyróżniona alegratka boba & marleya

[url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2011126_bob_collie_bicolour_very_rough_sztywna.html]Bob collie bicolour & very rough sztywna prosta sierść[/url]

[url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1999313_cos_w_typie_collie_puchaty_marley_czeka.html]Coś w typie Collie. PUCHATY Marley czeka na DOM![/url]

nie damy się,znajdą domy może jeszcze na wakacjach :peace:

Posted

odnowię allegro, tylko miłoby było, jakby ktoś wsparł wyróznienie finansowo, gdyż ja mam ciężki okres ostatnio :evil_lol:

Posted

Jak to się wspiera i ile to kosztuje?

Zastanawiam się, czy teraz wyróżniać, bo na wyróżniane też nie ma odzewu. Może poczekajmy z wyróżnianiem do pory powakacyjnej?

Proszę o wyrozumiałość, bo odpowiedź przeczytam za około tydzień, bo wtedy będę w necie...

Posted

A dlaczego z miau? Ja nie mam kotów...:eviltong:
Zdradzam dogo dla życia w lesie. Jest fajnie, moje futrzaki szaleją, ale ciągle myślę o tych boguszyckich psiakach. One nie mają wakacji...:placz:

Posted

[quote name='Chandler']
Zastanawiam się, czy teraz wyróżniać, bo na wyróżniane też nie ma odzewu. Może poczekajmy z wyróżnianiem do pory powakacyjnej?

.[/quote]

Myślę,że to dobry pomysł.Teraz i tak adopcje stoją. Potem może będziemy mieć więcej inf. o Bobie ?

a poza tym

Psiaki do góry .....:hand:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...