Marysia_i_gończy Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Fretka dziękuję za Uniaczki! :multi::multi: :loveu: Mogę "porwać" je na bloga i fotobloga? Cloudy EKSTRA zdjęcia! :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='ajsonowa']bardzo mi sie podoba nieagilitowe zdjecie Zuzi z Thaia i Tortem :loveu: http://cloudya.hostil.pl/agility_pp_wawa2009/slides/DSC05145.JPG Mi się zdaje, że to czarno-białe to Wena :diabloti::eviltong: Quote
Fretka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='Marysia_i_gończy']Fretka dziękuję za Uniaczki! :multi::multi: :loveu: Mogę "porwać" je na bloga i fotobloga? To oczywista oczywistość i nie ma za co :lol: Quote
imoto Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='marzenad']dzielenie tortem jakos musialam przeoczyc...hmmm... ;-) dobrze, ze Tort Zuzy nie zostal pokrojony ;-) :diabloti::diabloti: Ja też nie zauważyłam, ale dobrze że mój Tort jest cały i zdrowy w domu:p Jakby mi na każdych zawodach próbowali go pokroić, to mogłoby być ciekawie:mad: [quote name='ajsonowa']bardzo mi sie podoba nieagilitowe zdjecie Zuzi z Thaia i Tortem :loveu: http://cloudya.hostil.pl/agility_pp_wawa2009/slides/DSC05145.JPG Dziękuję, że wstawiłaś link, inaczej bym nie zauważyła nawet:evil_lol: [quote name='Marysia_i_gończy'] Mi się zdaje, że to czarno-białe to Wena :diabloti::eviltong: Owszem, Wełniaczek. Co do Torta wątpliwości nie ma:eviltong: Dziękuję wszystkim za zdjęcia Thai i Torta:loveu: Quote
Aussie Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 ajsonowa napisał(a): PS. Ula czyzbys udzielala jakiegos wywiadu? :razz: Kurcze no, wydało się ;-) Psia TV mnie zgarnęła :evil_lol: Quote
Bonni Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Pictures by Olens - Photobucket Od nowa, inne i w ogóle mi się wydaje, że lepsze ;) Tylko część, później zaczyna się już obóz ;) Jeżeli ktoś coś gdzieś zabiera niech pisze na PW ;) Quote
as_kate Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Wafelek - dzięki za podiumowe zdjecie Lucka :multi: Cloudy - wynalazłam u Ciebie jeszcze łódzkie zdjęcia :evil_lol: thx za nie, ;) =) Quote
as_kate Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Niektóre sztafety (large) /oprócz tego pierwszego :evil_lol:/ :lol!::lol!: Quote
as_kate Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 I z mojej strony to wszystko, jeśli chodzi o zdjęcia :) Quote
BeataG Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 O, jeszcze Wermut się znalazł - dzięki! :loveu: Quote
Olusia Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 To ja dziś wrzucam pierwszą 10 :) Kto to się tak skrada? Pan Bezz :loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Nie krępuj się nie krępuj, wrzucaj dalej :eviltong: as_kate dziekuje za jednego wełensa :loveu: Quote
Olusia Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Dobra lecimy dalej: Bibi na starcie i w tunelu Gabi Quote
Recommended Posts