Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Times New Roman]znalazła dom [/FONT]

[FONT=Times New Roman]Do mojej koleżanki z pracy, przybłąkała się ok. 10-miesięczna sunia rasy kaukaz.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Koleżanka nie może zostawić jej u siebie, bo ma już dwa psy - sznaucera olbrzyma i labradora.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Proszę o pomoc. Sunia jest u mojej koleżanki już tydzień, ale zostanie oddana do schroniska, jeżeli nie znajdzie się ktoś kto ją zabierze.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Pomóżcie kochani. Dobrze wiemy co dzieje się w schroniskach, szczególnie jeżeli chodzi o psy.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Pogryzienia przez inne psy, a czasem i zagryzienia nie są odosobnionymi przypadkami...[/FONT]

Posted

Joanna KA napisał(a):
zdjęcie dodam później, bo muszę rozszyfrować jak się to tutaj robi, a teraz nie mam za bardzo czasu...
może jakieś podpowiedzi - bedzie szybciej, plisssss

Wstawiasz zdjęcie n. p. na imageshack, a potem, pisząc posta, klikasz na żółta ikonkę z górami (nad polem tekstu) i wklejasz tam link do zdjęcia.

Posted

telefony kontaktowe do Krysi, która przygarnęła psinkę
0 510 029 399 do ok. 16tej
0 43 675 77 71 po 16tej

zdjęcie dodam później, bo muszę rozszyfrować jak się to tutaj robi, a teraz nie mam za bardzo czasu...
może jakieś podpowiedzi - bedzie szybciej, plisssss

Posted

widać, że taki jeszcze ciapciak z niej...
no i umorusana jak nieboskie stworzenie...

kto da tej ślicznotce dobry domek???
nie pozwólmy żeby znalazła na w schronisku...
DOGOMANIACY pomóżcie!!!

Posted

dziękuję wszystkim za zainteresowanie i cenne rady. sunia wczoraj znalazła dom... z ogródkiem, psim-kaukazowym towarzystwem i kocim towarzystwem.... i przede wszystkim ludziowym...
happy end (?)
the end
:multi:

Posted

Joanna KA napisał(a):
dziękuję wszystkim za zainteresowanie i cenne rady. sunia wczoraj znalazła dom... z ogródkiem, psim-kaukazowym towarzystwem i kocim towarzystwem.... i przede wszystkim ludziowym...
happy end (?)
the end
:multi:

a czy suczka bedzie wykastrowana? :cool3:
bo jak dla mnie pies + suka = the beginning :eviltong: