Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

teraz niunia dostała cieczki,więc powinna pójśc w szerz :lol:
ale ja licze,że jeszcze podskoczy,bo łapy ma dłuższe od Jawy i już prawie ją przerosła(Jawa waży2.5 kg) mam nadzieję,że jak ją upasę to kiedyś do 2 kg dojdzie :lol: ale naprawdę,na ringu liczą się mocne i duże psy.. i mimo,że nie zależy mi na rozmnażaniu malutkiej to sędziowie patrzą właśnie pod typem hodowlanki..a my chcemy poprostu robić to co obie kochamy :roll: i razem osiągnąć jak najwięcej 8)

Posted

życze Wam abyście zostały zauważone i docenione.Chociaż dopiero raz wystawiałam swojego pieska,ale byłam na kilku wystawach jako widz i tak z obserwacji...co sedzia to inna ocena.Napewno zostaniecie zauważone.Na międzynar.w Warszawie(lipiec)2 lokatę zdobyła maleńka suńka z Łotwy.Chyba nawet mniejsza od Toyeczki....Chociaż nie wiem jak teraz na żywo wygląda Toycia,hm....

Posted

[quote]Oj tam nie warcz już dziewczyna się starała [/quote]

No tak napisać i jeszcze źle :roll: , no a jeśli mamy pamiętać o wszystkich to jeszcze klasa weteranów: BAFFI Montezuma II :wink:

Posted

nie mogłam sę oprzeć :wink: to zdjęcie tez musi ujrzeć światło dzienne.
Piękna [b]DEMI Liberi Gaias[/b],która wygrała klasę pośrednią w Sopocie :D
[img]http://img384.imageshack.us/img384/9048/zmndemi9tl.jpg[/img]

Posted

[quote name='Magdalena1']nie mogłam sę oprzeć :wink: to zdjęcie tez musi ujrzeć światło dzienne.
Piękna [b]DEMI Liberi Gaias[/b],która wygrała klasę pośrednią w Sopocie :D
[img]http://img384.imageshack.us/img384/9048/zmndemi9tl.jpg[/img][/quote]

coś wspaniałego, pieski z hod. p. Moniki sa wsyztskie cudowne :)

Posted

Madziu,

Śliczne zdjecie Demisi... wiec tymbardziej usprawiedliwia to moje zaskoczenie w Rzeszowie... gdy suczka nie wygrała.... :roll: :-?

pozdrawiam :fadein:

Posted

[b]Daga[/b]
Do Częstochowy wybiera się Maciek z Tolką i ja z Impresją.Na dzień dzisiejszy tylko tyle mi wiadomo.
My jedziemy w niedziele do Raciborza, jak go nie zaleje bo jakies niepokojace wieści mnie dochodzą, póżniej do Częstochowy i do Chorzowa.

Posted

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Tewraz już wypoczęta mogę podzielić się radosną nowiną i wstawić wyniki z raciborza. Mój Dustin wywalczył złoty medal i CWC ( walczył z 4 piechami czeskimi), Moja najsłodsza księżniczka Ofra wywalczyła srebrny medal w stawce 8 suk.
A tak przedstawiają się wyniki:
[b]PSY[/b]
kl.młodzieży
1.CAMERON Stribrne Prani
2.MILENIUM Bakarat
kl.pośrednia
1.X-DUSTIN Złota Magnolia
2.?
3.?
4.?
kl.otwarta
1.DREAMLOVER de Castagnac
2.CERBER z Wernisażu
3.LEONARDO Certik
4.MIKI Iwo Fran

[b]SUKI[/b]
Kl.szczeniąt
1.GRAFICA Bakarat
kl.młodzieży
1.SOCIETY ANGEL of Padawis ( zw. młodzieży
2.OFRA Akcent
3.X-SWEET SISI Milagro
4.?
klasa pośrednia
1.MISS YORK Bakarat(NSWR Zw.R)
2.?
3.?
klasa otwarta
1.Caranels Cocey INN YOKI-GO
2.MIRANDA Satina Rosa
3.SISI II z Muchowieckiego Igloo

tak to wyglądało. Zdjęć nie posiadam, ale wiem żer cudowne zdjęcia robiła Yoraga i Itka
Pozdrawiamy Gabi & Dustin & Ofra -hodowla AKER

Posted

:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: No. no pokonać czeski yorki to
sukces ! Wszystkim serdecznie g r a t u l u j ę !!!!!!!!!!!!!!! :BIG:

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

Do Happy- gratuluje Wam - widze, ze z Dustin jest juz w formie!!! Ja do Raciborza nie dojechalam, ale sercem bylam. To ostatni weekend wakacji - wiec pojechalam z Gutkiem na wies

Posted

[b]Maciek[/b]
W Częstochowie mam z jednej strony Monikę Olczak, a z drugiej Ciebie z Tolą. :D Sami znajomi. :beerchug: zrobimy imprezkę.

Posted

Haha widziałęm właśnie :lol:
Ja z jednej strony mam Ciebie a z drugiej prawdopodobnie suczke Nuria Satina ROsa :roll: Ach i czesi beda :lol: no generelanie suuuper :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...