Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma co się zastanawiać tylko trzeba brać namiociki ciepło się ubrać.Niestety większość jeszcze wystaw będzie na powietrzu ; napewno Chorzow,Zabrze, Rybnik(tu sie moge mylic)Wroclaw i co wy na to?
O rany klawiatura mi zwariowala, litery sie pozmienialy np.y jest na z i odwrotnie, alt wcale nie dziala, tu jest wiecej takich psikusow.Cyz mam ja wyrzucic ? :evilbat:

Posted

To nie klawiatura to ustawienia windowsa zmieniłaś (mimowolnie) z polskiego programisty na polski 214 - na pasku stanu kliknij na PL i zmień.

Posted

Czy ktoś może mi podać jesczez raz stronke z planem wystaw na rok 2005 ponieważ ten który był podawany w pierwszym poście nie wchodzi mi, konkretnie chodzi mi o daty wystaw w Rybniku, Zabrzu i okolic Śląska :)

Posted

[quote]Wystawa w Sopocie bya mocno kontrowersyjna[/quote]

Obiło mi się o uszy co nieco na temat tej kontrowersyjności, jestem ciekawa jak to się objawiało :x

Posted

Ostatnio jestem do tyłu z forum. Może skrzykniemy się i spiszemy, kto się zamelduje na krajówce , a kto na terierach w Chorzowie. Zacznę ja - jestem na dwóch z dwoma psiurami.(młodzież i pośrednia)

Posted

Ja bede w Warszawie :-) Oczywiscie jako obserwator i to glownie przy ringu obedience. Przyjde tez odwiedzic Yorkofiolow i mocno potrzymac za Nich kciuki :D

Posted

Ja chyba będe na dwoch w Chorzowie ale nie wiem czy napewno.A co do znaków rozpoznawczych to co macie??Bo ja mam taki pomysł żebyśmy mieli czerwone wstązeczki przypięte do bluzek ze złotym na pisem"Yorkofioł
Dogomania'
i co wy na to?? :fadein:

Posted

Kto jedzie na wystawy:

Wrzesień 2005
20 Rzeszów krajowa owczarków niemieckich
21 Rzeszów krajowa

Czerwiec 2006
17, 18 SZCZECIN międzynarodowa
24, 25 KRAKÓW międzynarodowa

LISTOPAD :smilecol:
9,10,11,12 POZNAŃ ŚWIATOWA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH WORLD DOG SHOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :olympic:
[color=red][/color][i][u][color=red][/color][/u][/i][/b]

Posted

Witajcie,

Ja wczoraj w nocy dotarłam do domu 8) więc jeśli chodzi o Sopot jestem baaaardzo zadowolona... lord spisał się rewelacyjnie i przy tak mocnej stawce wylądował na 2 miejscu pomiędzy importem z Włoch i Bakaratem więc jak na międzynarodową wystawe to ogromny sukces... poza ty miał on świetny opis i pierwszy raz w opisie [i]"doskonała szata"[/i] :D 8) pomijając fakt że KAŻDY pies miał w opisie złe katowanie tylnie bądź przednie <co poprostu wszystkich wprawiało w szok i nerwcę :evil: > i jak to jush ktoś napisał była bardzo kontrowersyjna bo kto by pomyślał że Camparis wylądował na 2 lokacie za UKAILALIM.... :o no czekam na foty bo moje i amgdy będą po 21 bo moja akrta została u niej i czekam na jej powrót z działeczki...

chciałam spytać, czy ktoś wybiera się do Rzeszowa w ta niedzielę? :roll:

pozdrawiam :fadein:

Posted

Yorkina:

Poznań jest w 2006 roku więc nie wiem po co jush o to pytasz? :-? :o

a jeśli chodzi i znaki rozpoznawcze to jush mamy indetyfikatory radze dokładniej czytać forum...

pozdrawiam :fadein:

Posted

NO ja mówiłem, ze wystawa kontrowersyjna :lol:
Kolejne anomalie
TARIK Du Domaine de Monderlay przegrywający z DEUS'em Limelight Joreta :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...