Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja byłam na wystawie tylko chwilowo :-? Niestety nie mogłam zostać dłużej. Kupiliśmy tylko kosmetyki, przywitaliśmy się z hodowcą od którego kupiliśmy Rapsodię chwilę pooglądaliśmy Yoreczki i zmykałam do domu

Obiecuję, że następnym razem się ujawnię i przywitam się z Wami :P

Posted

[quote name='Daga&Oskar']Samanta i pięciu minut nie mogłaś nam posiwecic :( szkoda :( ale mam nadzieje, ze zakupy byly udane :)[/quote]

[b]Klaudia[/b] nie widziałam Ciebie na wystawie :-? Zobaczyłam sobie teraz Wasze zdjęcia i widziałam tylko Elenę (wyobrażałam sobie ją inaczej), Yoreczkę, Anię (w roli fotografa) i Maćka

Poza tym bardzo mało się tutaj udzielam na forum :oops: więc moglibyście mnie nie kojarzyć :-?

Posted

[b]Waldek napisał:[/b]

[quote]Jeżeli chcecie, aby jakieś fotki znalazły się na stronce Malwinki to przesyłajcie je w formacie nie mniejszym niż 800x600. Wieksze nie bo email nawali. Jeśli ktoś sobie zyczy aby jego foty były podpisane znakiem, godłem również prosimy o taka informacje. Bardzo też proszę o wyrażenie zgody aby ich kopia automatycznie zasiliła moja stronkę.
A jak komuś nie sprawi to kłopotu proszę foty wysyłać również na mój adres e-mailowy[/quote]

Więc słuchajcie posiadacze fotek z wystawy może wygodnije będzie jak te fotki prześlecie odrazu Waldkowi potm trafią do mnie... :wink:

Czekam z niecierpliwością na powrót[b] Ani [/b]i jej fotki bo napewno były super widząc po sprzęcie :wink: :D

[b]
Samanta:[/b]

Ja także dziwię się że do nas nie podeszłaś... szkoda... :roll:

A co do mnie to dużo sobie przemyślałam przez wieczór i doszłam do wniosku że za 22 dni w Warszawie chcę pokazać się z Lordem na co nas stać, bedę dużo ćwiczyć i mam nadzieję że tym razem będzie lepiej... :roll:

pozdrawiam :fadein:

Posted

Poprsotu doszło do mnie że to mój pierwszy wystawowy pies i nie warto się załamywac tylko nad soba pracować... bo człowiek uczy się na błędach... :roll:

Posted

Kochani bardzo chciałam Wam wszystkim podziękować!! Było wspaniale. Zdjęcia też bym Wam powklejała, są jaśniejsze.. Ale nie mogę podłączyć aparatu do komputera :( . Postaram się ten problem jak najszybciej rozwiązać.

[b]Daga[/b] Ucałuj ode mnie Oskarka!! Smakołyki bardzo smakują Besi :D

A, co do zdjęcia grupowego, to faktycznie szkoda, że nie ma na nim wszystkich :( , jak Alka wróci to z pewnością je Nam wklei.

Posted

Malwinko było bardzo dobrze! Wszystkie Yorki bardzo przeżywają te wystawy, a ta była właściwie pierwszą Lorda! Piesek jest śliczny.

Kochane Yorkofioły wszystkie Wasze Yoreczki są prześliczne! Tak miło było zobaczyć je na żywo!

Posted

:D :D
[b]samanta[/b] no nei udało by nam się wejsc z TOlą gdzyby nie Daguś 8)

Ja byłem oszołomiony i troszkę nie rpzytomny, bo źle się czułem :( no ale trudno :D ważne, że byłem, a nie wiem czy zauważyliście, ale na dole, gdzie był pasaż handlowy to tam wejscie było drugie i nie było pilnowane, wiec każdy bez problemu wszedł

Haha Daguś a potem jak dumnie rpzeszliśmy koło ochroniarza :lol: :lol: i tekscio ''no i jak pan pilnował?'' :lol: :lol:

Posted

[b]Malwi [/b]Kochanie było supper naprawde, a w Wawie nie bedzie juz tak fajnie, bo bedzie mnie brakowalo :(:(:( i kto bedzie tak dzielnie kibicowal ;P hihi dobrze ze sa jesczze pzoostali to mysle, ze mnie zastapia, a myslalam ze z Twoim tata sobie dluzej pogadam a tutaj rach ciach tak na szybko hihih, ale dovrze ze w ogole zdarzylam :)

[b]Macius[/b] haha a co ten ochroniarz na to?? U mnie juz ta historie kazdy zna bo byla ciekawa i musialam opowiedziec Buziaki ode mnie dla Tolki :)

[b]Marcelko[/b] musisz sie nauczyc jak najwczesniej wrzucania tych fot :)

Posted

A zrobił ===> :o i uznał, coś, ze wiesz, wyszło z tego, że powinniśmy być bardziej odpowiedzialni czy cos w tym stylu, a mama na to, że to rzecz kompetencji pracowników , bo tylniego wyjscia nie obstawili :lol:

Posted

[quote name='tygrysek-kr']Ja nawet nie wiedziałam ze mamy taką odważną Dagusię. A o tej histri to sie dopieor z forum dowiedziałam hi hi :P[/quote]

Klaudus widocznie nie było Cie przy tym jak opowiadalam. naprawde sie balam bo nie wiedzialam co zrobic, wiedzialam jedno ze nie poddam sie tak łatwo i negocjowałabym z nim tak dlugo az by sie zmeczyli i by mnie puscili haha.
No widzisz na forum nie da sie pzonac wsyztskich zalet hihi :)

Posted

[quote name='Yorkies']Daguś a nie dasz rady coś wymyślić żeby być w Wawie byłoby super i dłużej byśmy pogadały... 8)[/quote]

Malwi ... ale co?? Pociagi sa takie drogie, a nie mam kasy zeby jechac na kilka godzin za 150zł jak nie wiecej sama rozumiesz, a nikt raczej ze mna nie pojezie ... :(:(:(:(:( bardzo zaluje
No wiesz jest jesczez opcja, ze na stopa, ale ... to troche ryzykowne i nie w moim stylu

Posted

Daguś no tak więc spotkamy się dopiero w Katowicach.... ale dobre i to :wink: 8)

A Naprawdę Daguś dziś wiele sowich pozytwyanuch stron pokazła... mój tata to sie pytała w samochodzie: "a ta Dagamra to w Krakowie mieszka? Może byśmy się tam przejechali" :lol: 8)
myślałam że padne... :lol:

Posted

[quote name='Yorkies']Daguś no tak więc spotkamy się dopiero w Katowicach.... ale dobre i to :wink: 8)

A Naprawdę Daguś dziś wiele sowich pozytwyanuch stron pokazła... mój tata to sie pytała w samochodzie: "a ta Dagamra to w Krakowie mieszka? Może byśmy się tam przejechali" :lol: 8)
myślałam że padne... :lol:[/quote]

Malwi hahaha, swietne ale sie usmialam. Pozdrow tate ode mnie i powiedz ze milo sie gadulilo ale szkoda ze tak krotko i powiedz tez ze na pewno zobaczymy sie w Krakowie :)

Posted

Daguś pozdrowię, tylko ty lepiej uważaj bo ja chcę mieć nadal obydowje rodziców... 8) :lol:

a pamiętaj jeszcze o tym meczu WISŁY bo inaczej tata nie przyjedzie 8) :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...