isabelle Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 No wlasnie, [b]Samanta[/b], nie chcialas nas poznac czy co? :wink: :D
Księżycowa_Pyza Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Ups samanta żałuj, że się przyznałaś, lepiej nie bede mówić, co teraz z Tobą zrobią, sama zobacz :wink: :D
samanta Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Ja byłam na wystawie tylko chwilowo :-? Niestety nie mogłam zostać dłużej. Kupiliśmy tylko kosmetyki, przywitaliśmy się z hodowcą od którego kupiliśmy Rapsodię chwilę pooglądaliśmy Yoreczki i zmykałam do domu Obiecuję, że następnym razem się ujawnię i przywitam się z Wami :P
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Samanta i pięciu minut nie mogłaś nam posiwecic :( szkoda :( ale mam nadzieje, ze zakupy byly udane :)
tygrysek-kr Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 A co z resztą yorkofiołków i fotek od niech gdzie zagineli po wystawie hi hi :P
samanta Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 [quote name='Daga&Oskar']Samanta i pięciu minut nie mogłaś nam posiwecic :( szkoda :( ale mam nadzieje, ze zakupy byly udane :)[/quote] [b]Klaudia[/b] nie widziałam Ciebie na wystawie :-? Zobaczyłam sobie teraz Wasze zdjęcia i widziałam tylko Elenę (wyobrażałam sobie ją inaczej), Yoreczkę, Anię (w roli fotografa) i Maćka Poza tym bardzo mało się tutaj udzielam na forum :oops: więc moglibyście mnie nie kojarzyć :-?
tygrysek-kr Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 E tam tłumaczy sie winny hi hi :P . Szkoda następnym razem napewno cię dorwiemy :evilbat:
Yorkies Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 [b]Waldek napisał:[/b] [quote]Jeżeli chcecie, aby jakieś fotki znalazły się na stronce Malwinki to przesyłajcie je w formacie nie mniejszym niż 800x600. Wieksze nie bo email nawali. Jeśli ktoś sobie zyczy aby jego foty były podpisane znakiem, godłem również prosimy o taka informacje. Bardzo też proszę o wyrażenie zgody aby ich kopia automatycznie zasiliła moja stronkę. A jak komuś nie sprawi to kłopotu proszę foty wysyłać również na mój adres e-mailowy[/quote] Więc słuchajcie posiadacze fotek z wystawy może wygodnije będzie jak te fotki prześlecie odrazu Waldkowi potm trafią do mnie... :wink: Czekam z niecierpliwością na powrót[b] Ani [/b]i jej fotki bo napewno były super widząc po sprzęcie :wink: :D [b] Samanta:[/b] Ja także dziwię się że do nas nie podeszłaś... szkoda... :roll: A co do mnie to dużo sobie przemyślałam przez wieczór i doszłam do wniosku że za 22 dni w Warszawie chcę pokazać się z Lordem na co nas stać, bedę dużo ćwiczyć i mam nadzieję że tym razem będzie lepiej... :roll: pozdrawiam :fadein:
tygrysek-kr Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 No nareszcie troche optymizum u ciebie Malwinka bravo tak trzymać. Świat się nie kończy na jednej wystawie.
Yorkies Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Poprsotu doszło do mnie że to mój pierwszy wystawowy pies i nie warto się załamywac tylko nad soba pracować... bo człowiek uczy się na błędach... :roll:
Marca_Besi Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Kochani bardzo chciałam Wam wszystkim podziękować!! Było wspaniale. Zdjęcia też bym Wam powklejała, są jaśniejsze.. Ale nie mogę podłączyć aparatu do komputera :( . Postaram się ten problem jak najszybciej rozwiązać. [b]Daga[/b] Ucałuj ode mnie Oskarka!! Smakołyki bardzo smakują Besi :D A, co do zdjęcia grupowego, to faktycznie szkoda, że nie ma na nim wszystkich :( , jak Alka wróci to z pewnością je Nam wklei.
Marca_Besi Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Malwinko było bardzo dobrze! Wszystkie Yorki bardzo przeżywają te wystawy, a ta była właściwie pierwszą Lorda! Piesek jest śliczny. Kochane Yorkofioły wszystkie Wasze Yoreczki są prześliczne! Tak miło było zobaczyć je na żywo!
Yorkies Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Marcelinko dziękuje serdecznie za miłe słowa... ale jeszcze postaram się pokazać z lepszej strony 8)
grygy Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 :D :D [b]samanta[/b] no nei udało by nam się wejsc z TOlą gdzyby nie Daguś 8) Ja byłem oszołomiony i troszkę nie rpzytomny, bo źle się czułem :( no ale trudno :D ważne, że byłem, a nie wiem czy zauważyliście, ale na dole, gdzie był pasaż handlowy to tam wejscie było drugie i nie było pilnowane, wiec każdy bez problemu wszedł Haha Daguś a potem jak dumnie rpzeszliśmy koło ochroniarza :lol: :lol: i tekscio ''no i jak pan pilnował?'' :lol: :lol:
mrowka Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Ale sliczne yorki :angel: Szkoda, ze dzisiaj nie moglam pojechac.... Gratuluje wygranych!
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 [b]Malwi [/b]Kochanie było supper naprawde, a w Wawie nie bedzie juz tak fajnie, bo bedzie mnie brakowalo :(:(:( i kto bedzie tak dzielnie kibicowal ;P hihi dobrze ze sa jesczze pzoostali to mysle, ze mnie zastapia, a myslalam ze z Twoim tata sobie dluzej pogadam a tutaj rach ciach tak na szybko hihih, ale dovrze ze w ogole zdarzylam :) [b]Macius[/b] haha a co ten ochroniarz na to?? U mnie juz ta historie kazdy zna bo byla ciekawa i musialam opowiedziec Buziaki ode mnie dla Tolki :) [b]Marcelko[/b] musisz sie nauczyc jak najwczesniej wrzucania tych fot :)
Yorkies Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Daguś a nie dasz rady coś wymyślić żeby być w Wawie byłoby super i dłużej byśmy pogadały... 8)
grygy Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 A zrobił ===> :o i uznał, coś, ze wiesz, wyszło z tego, że powinniśmy być bardziej odpowiedzialni czy cos w tym stylu, a mama na to, że to rzecz kompetencji pracowników , bo tylniego wyjscia nie obstawili :lol:
tygrysek-kr Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Ja nawet nie wiedziałam ze mamy taką odważną Dagusię. A o tej histri to sie dopieor z forum dowiedziałam hi hi :P
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 [quote name='tygrysek-kr']Ja nawet nie wiedziałam ze mamy taką odważną Dagusię. A o tej histri to sie dopieor z forum dowiedziałam hi hi :P[/quote] Klaudus widocznie nie było Cie przy tym jak opowiadalam. naprawde sie balam bo nie wiedzialam co zrobic, wiedzialam jedno ze nie poddam sie tak łatwo i negocjowałabym z nim tak dlugo az by sie zmeczyli i by mnie puscili haha. No widzisz na forum nie da sie pzonac wsyztskich zalet hihi :)
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 [quote name='Yorkies']Daguś a nie dasz rady coś wymyślić żeby być w Wawie byłoby super i dłużej byśmy pogadały... 8)[/quote] Malwi ... ale co?? Pociagi sa takie drogie, a nie mam kasy zeby jechac na kilka godzin za 150zł jak nie wiecej sama rozumiesz, a nikt raczej ze mna nie pojezie ... :(:(:(:(:( bardzo zaluje No wiesz jest jesczez opcja, ze na stopa, ale ... to troche ryzykowne i nie w moim stylu
Księżycowa_Pyza Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 No własnie Daguś na stopa to lepiej nie ryzykuj, bo różnie bywa, przekalkuluj sobie wszystko i może znajdą sie jakieś fundusze :wink:
Yorkies Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Daguś no tak więc spotkamy się dopiero w Katowicach.... ale dobre i to :wink: 8) A Naprawdę Daguś dziś wiele sowich pozytwyanuch stron pokazła... mój tata to sie pytała w samochodzie: "a ta Dagamra to w Krakowie mieszka? Może byśmy się tam przejechali" :lol: 8) myślałam że padne... :lol:
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 [quote name='Yorkies']Daguś no tak więc spotkamy się dopiero w Katowicach.... ale dobre i to :wink: 8) A Naprawdę Daguś dziś wiele sowich pozytwyanuch stron pokazła... mój tata to sie pytała w samochodzie: "a ta Dagamra to w Krakowie mieszka? Może byśmy się tam przejechali" :lol: 8) myślałam że padne... :lol:[/quote] Malwi hahaha, swietne ale sie usmialam. Pozdrow tate ode mnie i powiedz ze milo sie gadulilo ale szkoda ze tak krotko i powiedz tez ze na pewno zobaczymy sie w Krakowie :)
Yorkies Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Daguś pozdrowię, tylko ty lepiej uważaj bo ja chcę mieć nadal obydowje rodziców... 8) :lol: a pamiętaj jeszcze o tym meczu WISŁY bo inaczej tata nie przyjedzie 8) :lol:
Recommended Posts