grygy Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 oj to jest ryzykowne owszem, ale jakbyś obmyślała dobry plan 8)
tygrysek-kr Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 No super lista obecnych już gotowa. Także już tylko dziś i jutro już się bawimy hehe :wink:
samanta Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Startującym w ringu życzę samych wysokich ocen a kibicującym udanej zabawy :P
tygrysek-kr Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 [size=6]Dla przyjezdnych: PAMIETAJCIE że rondo w Katowicach jest przebudowywane i są straszliwe korki a jutro w związku z wystawą to już wogóle koszmar. I jest bardzo mało parkingów w koło Spodka. [/size]
grygy Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Klaudia, musicie isć na parking i poustawiać plakiedki,'' zajęte dla yorkofiołów'' 8) :lol: :lol: :lol:
tygrysek-kr Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Hehe nio by się zdziwili organizatorzy pod Spodkiem :lol:
grygy Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 no co niew będzie problemu z parkowaniem :lol: :lol:
samanta Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 [b]Klaudia[/b] ma rację. W tamtym roku z powodu korków wystawa była opóźniona :-? Miejmy nadzieję, że w tym roku nie będzie takich korków :)
grygy Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Oj Samanto, obawiam się, że w tym roku będzie gorzej niestety :( bo skoro były korki jak rondo było dobre, to pomyśl teraz, rondo rozkopane, i jeszcze jubileuszowa wystawa, ojć bedzie duuużo ludzi :-?
samanta Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 [b]Grygy[/b] ale w tamtym roku też rondo było rozkopane 8) A ludzi pewnie będzie masa, skoro tyle yorkofiołków się zjedzie :wink: :lol:
grygy Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 NO fakt, co druga osoba to bedzie yorkofioł, albo dogomaniak :lol:
Daga_i_Oskar Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 [b]Macius[/b], ale rondo jest przejezdne i nie ma tak tragicznie bo nie tak dawno tamtendy jechalam, ale jutro wzwiazku z wystawa moze byc nieco kłopot, a z parkingami to juz nie wspomne. Tam na codzien jest malo parkingow, a jak juz jakies sa to wsyztskie płatne. Trzeba poprostu znac dobre miejsce :) Moze od 2 str spodka?? Zawsze tam parkowalam jak z kumpela na lyzwy jezdziłąm i było bez problemu :) Jeszcze tylko 16 godzinek do wystepu Malwinki z Lordzikiem i do naszego psotkania :jupi: :hurra:
Coral Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Ja naszczescie nie bede miala problemow z parkowaniem 8) mama mnie tylko zawozi ( powiedziala ze juz nie bedzie mi towarzyszyc na wystawe, bo jej sie nie chce 4 godziny stac i patrzec na yorki ----> bez serca jest :evil: ) a potem to albo wracam autobusikiem albo tata po mnie przyjedzie :D Ja juz nie moge sie doczekac tej wystawy... tego spotkanka z wami mam nadzieje ze do was trafie :wink: ja bede jak juz wspominalam po 8 :D dozobaczenia :D :fadein:
Panula Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 UDALO SIE!! Jade do Katowic!! Bosko! Matula moja w pociagu i niedlugo u nas bedzie - jednak mamy zawsze sa niezawodne!!! Potem pokaze Jej wszystko i nie pospie..... bo musze o 2.30 byc na dworcu!! Buuuu.... ale cooo tam juz jutro Katowice!!! Tak sie ciesze!!! Buziaki!! Do zobaczenia! Wroce pewnie bardzo pozno - wiec do soboty!!...a z niektorymi do zobaczenia!! :lol: :lol: :lol:
Marca_Besi Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 [b]Panulko[/b] Ogromnie się cieszę!! Do zobaczenia w Katowicach!
grygy Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Oj Rany Aniu jak się ciesze :D :D :D TOluś, aż bardziej ożyła na wiesc, ze bedziesz 8)
Daga_i_Oskar Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 [b]Ania[/b] nie wierze własnym oczom :o poznam Cie hurrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaa, nawet nie wiesz jak bardzo sie ciesze, a juz sie nie odzywalas wiec myslalam, ze juz nie przyjedziesz. Jejku no brak mi słow, całusy dla matulki za to ze poswiecila sie i taki kawał drogi pojechala popilnowac wnusie, ale to sama przyjemnosc.
Milka&Feniks Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 ALE FAJNIE SIE CIESZYCIE MUSZE SIE PRZYŁACZYC BO ROWNIEZ SIE CIESZĘ :D JA WAS JUZ ZNAM DOSC DOBRZE BO DLUGO CZYTAŁAM FORUM ZANIM DOŁACZYLAM.ALE POMOC BYŁA OD UROCZYCH KOBIETEK-YORKOFIOŁÓW I MOGE TU TRAJKOTAC :D :D JUZ WIESZ MAĆKU SKĄD TEN" OSIOŁEK"?HIHIHIHIHIHI BO NIE UMIALAM DŁUGO WSTAWIC POSTA :oops:
tygrysek-kr Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 WItajcie ja jestem juz z pracy ha dzis postaralam sie szybko skonczyc i sie udalo HURRA bede wyspana jutro :) Kochani dozobaczyska za pare godzinek ha bede na 100% na 10 PAPA
Yorkies Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Witajcie ja już wróciłam... Muszę przyznać że dzięki yorkofiołom było super tylko szkoda że tak krótko bo ok. 11 już musiałam jechać... :( no ale strasznie się derenwowałam co widzieli wszyscy... :roll: a Lord niestety chyba też się przejął i strasnzie wszystkich bał i dlatego nawet sędzinie nie dał się dotknąć... fakt że dostał ocenę bardzo dobrą no ale nie jestem z siebie zadowolona.. ważne że się pokazałam i wyciągnęłam sporo wniosków na przyszłość... :roll: aha i dziękuje serdecznie naszej kochanej Dagusi bo dzięki niej na 90% będę w Krakowie... tak zbajerowała mojego tae że się zgodził mniej więcej i jeszcze go ugadam i myślę że będzie ok :wink: pozdrawiam i czekam na foty bo moje wyszły strasznie ciemne... :roll:
Gosiek Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Malwinko - cieszę się że już dojechałaś do domku - teraz sobie odpoczij po tych wszystkich nerwach... a pies zawsze przecież wyczuwa nastrój właściciela wiec bardzo prawdopodobne ze na Lordzika przwsszedł Twój niepokój... następnym razem sie nie denerwuj albo weź cos na uspokojenie :wink: Gratuluję występu - oby tak dalej a nawet lepiej 8)
rzaba Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 i tak gratulujemy!!!!!!! odpoczywajcie teraz sobie! myz werterem jesteśmy pod wielkim wrażeniem oceny:)
Recommended Posts